Menu
Jön a NieR: Automata Game of the YoRHa Edition
Szerző: xoki, 2018. november 23., hír

A NieR: Automata jelenleg akciós áron szerezhető be a Steam őszi akciójának köszönhetően, ellenben lehetséges, hogy hamarosan egy GOTY kiadást kap a játék, így nem árt egy kicsit várni, mielőtt lecsapnátok rá.

Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett, viszont a NieR: Automata Game of the YoRHa Edition felbukkant az ESRB oldalán, ahol a korhatár-besorolást is megkapta. Az oldal alapján a NieR: Automata Game of the YoRHa Edition PC-re és PS4-re jelenik majd meg, de egyelőre nem tudni, mit is fog tartalmazni. A GOTY verziók általában tartalmaznak minden DLC-t és frissítést, és ha így lesz, az mindenféleképpen jó hír lesz a PC-sek számára, ugyanis a PC-sek a márciusi megjelenés óta semmilyen frissítést nem kaptak még, amely javított volna a port minőségén. Megjelenést követően egy DLC-t („3C3C1D119440927”) kapott a játék, amely egy harmadik végigjátszásra kényszerítette a játékosokat, ha fel szerették volna oldani a kolosszeumok felkutatásához szükséges „Chapter Select” opciót.

Remélhetőleg a Game of the YoRHa Edition ki fogja simítani a játék hibáit, - és nem csak egy DLC-vel egybecsomagolt verziót kapunk mindenféle javítás nélkül - így a PC-seknek sem kell majd modokra hagyatkozni, ugyanis eddig ez volt az egyetlen módja a komolyabb hibák elkerülésének.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Keewie avatar
5 hónapja | 2018. 11. 24. 09:19:03
#
Na akkor meg se veszem hanem majd a YoRHa edition-t :D
MaximumGame avatar
6 hónapja | 2018. 11. 24. 04:18:32
#
Nah ez egy jó hír :) ha kijön érdemes lesz kitolni ;)


Lite versions: