Jön a Microsoft 365 Consumer előfizetés?

Szerző: xoki | 2018. December 18. | hír | 3 hozzászólás

A Microsoft által közzétett álláshirdetések alapján úgy tűnik, a cég hamarosan elérhetővé teszi a Microsoft 365 előfizetői csomagot a fogyasztók számára is, amely valószínűleg hasonló lesz a jelenlegihez, amelyet a Microsoft a vállalatoknak kínál.

A cég álláshirdetéseiben többször is említésre kerül a „Microsoft 365 Consumer Subscription”, amely már biztos jele annak, hogy készülődnek valamivel a fogyasztók számára is. Az egyik betöltendő pozíció leírása alapján a Microsoft 365 árazása egy alapos átgondolás után fog majd kialakulni, és értelemszerűen az új alkalmazottak feladata lesz a csomag tartalma és az ár közötti egyensúly megtalálása.

A Microsoft 365 Consumer csomag hasznos tud lenni, és valószínűleg sokan fizetnének érte, viszont a csomag részét képezi az operációs rendszer is, amellyel valószínűleg minden felhasználó – akiket érdekelne ez az ajánlat – rendelkezik már. Az operációs rendszer kivételével pedig marad az Office 365 Personal és az Office 365 Home. Az is lehetséges viszont, hogy a Microsoft a Home verzióról Pro verzióra való Windows 10 frissítést is kínálhat majd a csomag részeként, illetve egy direkt erre az előfizetésre létrehozott új Windows 10 SKU sincs kizárva.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
És ki lenne a célpiac? Az Office 365 évi 21000 ft, amiben van egy csomó olyan szolgáltatás, amire nincs szüksége az embernek. Mert hát kell a fenének az outlook (pocsék és nem lehet benne keresni rendesen), a skype (kutya nem használja), a publiser (kinek kell egy kiadványszerkesztő, de tényleg?), meg az access (adatbáziskezelő otthonra? Ami amúgy semmivel sem kompatibilis, néha még önmagával sem?). Mondjuk már az 1TB-nyi felhőért megéri.
DE!
Egy win10 kb 30000 Ft, egyszer, azaz alig több, mint egy office előfizetés éves díja és tied lesz, nálad marad, amíg a géped működik. Sőt! Tapasztalat szerint hiába OEM, simán aktiválható egy új gépen is...
Azt írják, hogy kínálhat PRO verzióra való frissítést. Az meg megint csak kinek kell? Milyen, otthoni környezetben használható szolgáltatás van a Pro-ban a Home-hoz képest? Egyet? Valami? Ugye!
Szóval kinek is találták ki?
Inkább az otthoni office előfizetést áramvonalasítanák, mert ugye nem drága, be is fizetem, de azért elég frusztráló, ha látom, hogy amiért fizetek, azoknak a felét sem használom, mert nincs az az élethelyzet, amiben kellene. Most nem a PowerPoint-ra gondolok, amit én, személyes preferenciáim miatt (Prezi!!!) nem használok, de mások nagyon is, hanem a fentiekre, amit szerintem ember nem használ otthon.
0
0
0
0
💬 2
Csicso avatar
@csuz-li: Hej SZÍVEMBŐL szóltál!!

Egy TÉNYLEG otthonra való verzió jöhetne már az OFFICE-ból: World, Excell, Power Point ez a 3 lenne benne csak pár ezer forintért.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Csicso: Azért azt az 1Tb tárhelyet ne feledd! Ha bedöglik a HDD, nem lehet pótolni a karácsonyi fotóalbumot! A DVD kétes megoldás, otthoni NAS meg drága és tűz ellen ez sem véd. Egy ilyen tárhely talán a legfontosabb otthoni szolgáltatás, minden mást ki lehet cselezni akár a Google, akár a Microsoft - amúgy elég korlátozott - online szerkesztőivel, de ezt az egyet nem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció