Jelentősen lecsökkent az Apex Legends nézettsége

Szerző: xoki | 2019. April 23. | hír | 9 hozzászólás

A Respawn battle royale játéka, az Apex Legends hatalmas sikereket ért el a megjelenéskor bármilyen előzetes promóció nélkül. Az Epic Games játéka, a Fortnite szintén hasonló népszerűségre tett szert, viszont jóval több időre volt szüksége, hogy felkapott legyen. A Fortnite továbbra is az egyik legnézettebb játék a Twitch-en, viszont a legújabb adatok alapján az Apex Legends nézettsége 75%-kal csökkent.

(Forrás: StreamElements)

A Respawn játékát körülbelül kétszer annyian nézték, mint a Fortnite-ot, de úgy tűnik, most már más a helyzet. A Twitch felhasználói egy héten belül 40 millió órát töltöttek Apex Legends streamek nézésével, amely mindenképpen rekord eredménynek számít. Az új battle royale felbukkanásának köszönhetően a Fortnite nézettsége jelentősen lecsökkent, viszont aránylag gyorsan visszaugrott a szokásos 20 millió környékére, és ezt a nézettséget azóta tartani is tudja. Az Apex Legends népszerűsége elég nagyot esett, ugyanis most már mindössze 10 millió órát töltenek a játékosok a képernyő előtt.

Ezek a nézettségi mutatók természetesen nem azt mutatják, mennyien játszanak a játékkal, vagy hogy mekkora bevételt termel. Ettől függetlenül a népszerűségének hirtelen lecsökkenése elég érdekes, főleg hogy eddig a Fortnite igazi vetélytársaként tekintettek rá.

Apex Legends
Apex Legends
Apex Legends
Megjelenés: 2019. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nem csodálkozom rajta, mert a vizuális élményen kívül amiben esetleg kimagasló BR game, semmi ötletesség nincs benne.Szó szerint egy agyatlan lövölde , mint a többi.
0
0
0
0
yericho500 avatar
a nagy battle royale... -.- aminek lenne létjogosúltsága az a cs. de annyi csaló van,h okádok az egésztől! régen jó móka volt mm haverokkal. 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nem is értettem mit szeretnek ebbe a játékba... én is tettem vele egy két próbát de annyi elég is volt... mikor 166 lőszer nem elég egy emberbe engem meg 10 golyóból lelő... nem szeretem az ilyen játékokat.. a black ops 4 et is ezért hagytam abba... ott is ugyan ez a helyzet áll fent...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@bukta2: Igazad van, sajnos Én is tapasztaltam... 😞
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
De a Fortnite népszerűsége mikor fog már csökkenni? Azt várom már, hogy kihaljon.
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Tuhajohn: Miért? Én nem túl régen kezdtem neki, szerintem nagyon jó! 😀
0
0
0
0
gerikember avatar
Én már rég meguntam a játékot 😜
0
0
0
0
no avatar
Nem is csodálom, kb minden volt battle royale játékkal ez történt ami eddig ennyire mint az Apex fel lett hypolva.
0
0
0
0
no avatar
Jaj, letelt a lefizetett streamerek szerződése. Jaj.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció