Jelenleg az NBA 2K20 a Steam második legrosszabb játéka

Szerző: xoki | 2019. September 11. | hír | 13 hozzászólás

Az NBA 2K20 múlt héten jelent meg, és a játékosok értékelései alapján nem sikerült valami fényesen.

A játék már valamennyivel több mint 1800 értékelést kapott a Steamen, és ennek mindössze 15%-a pozitív. A Steam250 a felhasználói értékelések alapján rangsorolja a játékokat, és jelen állás szerint az NBA 2K20 a Steam második legrosszabb játéka, és csak a Flatout 3: Chaos and Destruction teljesített rosszabbul nála.

Olyan kevés pozitív értékelés van, hogy szinte elvesznek a többi között. A negatív véleményekben főleg a mikrotranzakciókat - amelyek már az előző részben sem kaptak pozitív fogadtatást - és különböző hibákat említik meg. A Twitteren pedig elindult a #fix2K20 hashtag, miután többen is idegesítő hibákba ütköztek a játék során.

A játék korábbi trailere - amely akár egy kaszinó trailere is lehetne - szintén sokaknál kiverte a biztosítékot, bár ezek a mechanikák a PEGI szerint nem számítanak szerencsejátéknak a jelenlegi formájukban.

NBA 2K20
NBA 2K20
NBA 2K20
Megjelenés: 2019. September 05. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: Visual Concepts
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
DoggyDog avatar
Az miért rossz, ha elmondják az emberek, hogy ami szar az szar? Bár a 2K szerintem a YT videói alatt is buherált valamit és tuti törölgette a negatív kommenteket illetve még így is nevetségesen nagy a pozitív like a dislike-okkel szemben tuti ezt is mókolták.
0
0
0
0
susguy avatar
Mikor nem tudod eldönteni hogy a youtube dobta be egy telefonos trash játék reklámját, vagy ez maga a játék.
0
0
0
0
💬 2
kolbaszkarika avatar
@susguy: És tényleg. Olyan ez a videó mint stílusilag, mint hangulatilag, mint azok a gyümölcsgépes android játék reklámok. 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@kolbaszkarika: Androidra, mint ingyenes játék még el is menne. Úgy is ilyen vackokkal van tele.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Mivel 99% ban ugyna azt kiadták mint előző évben !
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Nem csodálkozom rajta. Gyakorlatilag a tavalyi játék lett kiadva semmi változtatással. Még több mikrotranzakció. Bár egyet nem értek , ha a tavalyi játék, akkor hogy a francba lehet benne ennyi bug? 😃 Az a minimális változtatás ennyire megkeverte a kész játékukat? Mondjuk ehhez már tényleg pofa kellett, hogy ugyanazt kiadják és a sok hülye meg támogatja őket...ezért kár, hogy az EA nem tud régóta egy jó NBA játékot kreálni, mert így egyeduralkodó a 2K és azt csinál, amit akar. Az EA is akkora hülye egy NBA STREET új rész már annyira kellene, ha nem tudják már a hivatalos NBA játékot jóra megcsinálni legalább ennek nekiállhatnának. Minden évben eljátsszák indulásnál, hogy minden baj van ez a tavalyi játéknál kimaradt nagyobb bajok nélkül amúgy még csodálkoztam is rajta, hogy szinte zökkenőmentesen indult a park. Ugye a szerverek , mindig behaltak ez a legnagyobb baj a MYTEAM módban...eltudom képzelni, hogy most mi lehet megint hehe Semmi értelme ezt megvenni annak, akinek meg van a tavalyi!
0
0
0
0
💬 2
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: Egy ilyen jétékot bűn megvenni, mégis rengetegen veszik. 2000 steam review amiből 15% pozitív csak. Mi értelme megvenni így?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@TheMenkuPocok: Mondjuk nekem ez volt az első amit nem vettem meg, mert annyira lehetett látni, hogy semmi változás és csak titkolóztak sokáig. Én elég sokat játszok vele online ezért szoktam megvenni. De most az egyszer maradok a 19-ben még egy évig, mint hogy azért adjak újra pénzt, ami meg van amúgyis 😃 De jövőre hátha észbe kapnak, hogy nagyon elszálltak maguktól a konkurencia hiánya miatt. Azt hiszik bármit megtehetnek az emberekkel... Nem szabadna támogatni az ilyen fejlesztőkat amúgy, de sajnos , mint írtam nincs konkurencia és ezért veszik az emberek. Amúgy magával a játékkal és a mechanizmussal nincs baj, mert az tényleg pöpec csak a pénz lehúzás a legnagyobb baj szerintem. Egy EA féle live megsem bírta közelíteni semmiben, amiket mostanában adtak ki max. grafikában verte az meg a legutolsó szerintem egy ilyen játéknál. Pedig még a 2000-es évek első felében micsoda jó kis EA féle kosaras játékok voltak nem értem, hogy tudtak ennyire visszafejlődni és teljesen elnyomta őket a 2K ami érthető is volt, mert ők meg fejlődtek rengeteget.
0
0
0
0
woodbear avatar
Megnéztem a csatolt trailert....óriási 😆 😂 😆 szakadok rajta....aztak*rva mi ez az okádék
0
0
0
0
💬 2
Tuhajohn avatar
@woodbear: Én nem játszok egy sportjátékkal se, de amikor megnéztem ezt az előzetest azt hittem valami fan made cucc vagy vicc, aztán látom, hogy nem.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Tuhajohn: Énis megnéztem. Ez Kaszinó kosárlabdás játékba bújtatva.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció