Játékmenet előzetest kapott a The Lord of the Rings: Gollum

Szerző: Pafry | 2021. April 02. | hír | 4 hozzászólás

A Future Games Show keretein belül számos egyéb újdonság mellett végre egy rövid ízelítőt kaphattunk a The Lord of the Rings: Gollum játékmenetéből is. A videó ugyan rövid, de több részletet is felfedett.

A játék leghangsúlyosabb eleme a fő karakterhez méltóan a lopakodás lesz, a játékmenet erősen épít majd arra, miképpen tudunk elsunnyogni Mordor őrei mellett. Tekintélyes méretű pályákon mozoghatunk majd, melyeken többfajta útvonalat is választhatunk céljaink eléréséhez. A sztori valahol a Hobbit és a Gyűrűk Ura történései között játszódik, Gollam pedig újfent legfőbb kincse, az Egy Gyűrű után fog kutatni a végigjátszás során.

Találkozhatunk majd ismerős arcokkal is, valamint különféle karakterekkel, akik segítséget nyújtanak nekünk. Néha különféle döntések elé kényszerülünk majd, amelyeket a játék a főhős két személyisége, Gollam és Szméagol által tár majd elénk, valószínűleg ez jelenti majd a jó, illetve a rossz utat egy-egy választás esetén. Érdekesség, hogy a karakter hangját ezúttal ugyan nem Andy Serkis szolgáltatja, de az ő hangjához nagyon hasonló szinkront kapott.

A Daedalic Entertainment játéka a korábbi halasztás miatt valamikor 2022 folyamán jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

The Lord of the Rings: Gollum
The Lord of the Rings: Gollum
The Lord of the Rings: Gollum
Megjelenés: 2023. May 25. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Daedalic Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Róhatjuk majd a köröket Mordor sziklás, lepusztult vidékén szakadt, ismeretlen eredetű foltokkal tarkított ágyékkötőben.
Időnként néhány perce elhagyjuk a Gyűrűt. Ilyenkor bekapcsol a RAGE MODE, és elvetemült arccal csapkodhatjuk földhöz elhullot állatok tetemeit, elveszítünk 2-3 hajszálat, majd az ájulás szélén, részleges hangszálszakadás közepette megtaláljuk újra a Gyűrűt, hogy később újra elveszthessük. Minden megtalálás után kapunk skillpontot, további *őrjöngés*-ek feloldásához.
Nehezítésként minden *őrjöngés* közben bármikor meghallhat minket a Szauron Szeretetszolgálat, ekkor bizony el kell bújnunk a legközelebbi hasadékba, résbe, kisebb barlangokba, mert ha elkapnak, kezdhetjük elölről az adott checkpointot.

Szerintem jó lesz. Tuti vétel.
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@Apor: Ez nagyon tetszett 😃 .

Btw én is várom a játékot.
0
0
0
0
Apor avatar
@xCube: 😉

Érdekes lesz. Nekem eddig a Shadow of Mordor 100óránál tart és még mindig nem vittem végig. A Shadow of Wart még el sem kezdtem. Nem merem 😆.
Szeretem a Gyűrűk ura játékokat, eddig mindegyik tetszett a maga módján. Ez is jó lesz, érzem. 😀
0
0
0
0
c0m1n65un avatar
DRÁÁGASÁÁÁGOM!
Bocsi, de ezt muszáj volt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció