Januárban érkezik a Dead Space Remake

Szerző: xoki | 2022. May 13. | hír | 12 hozzászólás

A hét elején az EA közzétette megjelenési ütemtervét, amelyen egy 2023 elején érkező névtelen remake is látható volt. Úgy tűnik, ez a játék valójában a Dead Space, melynek most hivatalosan is megerősítették a megjelenési dátumát. Ezenfelül az EA Motive új videókkal is demonstrálta a remake továbbfejlesztett grafikáját.

A fejlesztőcsapat majdnem elkészült az alfa verzióval, és mivel idén ilyen remekül haladtak a projekttel, úgy látták, eljött az ideje, hogy felfedjék a megjelenési dátumot. A feljebb látható videóban láthatjátok a különböző játékelemek elkészítésének folyamatát, illetve az eredeti játékot, valamint a remake-et összehasonlító felvételt is mutatnak. A teljesen átépített USG Ishimura mellett modern megvilágítás és árnyékok kerültek a felújított változatba annak érdekében, hogy fokozzák a komor hangulatot és valósághűbbé tegyék azt.

Az EA Motive próbált hű maradni az eredeti játékhoz, ezért a rajongók számára Ishimura egy új, de egyben nagyon ismerős hely lesz. A fenti mellett további videókat is találhattok a csatornán, amelyekben a hangtervezésre, karaktermodellekre, világításra és az egyéb vizuális finomításokra fókuszálnak.

A Dead Space Remake 2023. január 27-én érkezik majd PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re.

Dead Space Remake
Dead Space Remake
Dead Space Remake
Megjelenés: 2023. January 27. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő-horror
Fejlesztő: EA Motive
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
boymester avatar
Ez minden idők legjobb horrorjátéka, megérdemli a felújítást. A második rész akciódúsabb, de szintén egész jó volt, sajnos a 3-ra kizsigerelték és co-op lövöldét csináltak az elemi rettegésből. Mindenképp megérte felújítani, hogy az újabb generáció is megtapasztalhassa, régen még a horrorjáték sem csak sétaszimulátorként funkcionált. Remélem most már valaki előszedi a The Sufferinget és a Jericho-t is. Mekkora aprítások lennének...
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Mivel EA csinálja és még csak nem is az eredeti stúdió így szerintem biztos bukás lesz.
1
0
0
0
no avatar
Ha nem fosnék az ilyen jellegű játékoktól, biztos beszerezném ;-)
0
0
0
0
pcboy avatar
Na de ingynes vagy anno bezsákoltam irginen? akkor mi értelme megvenni a rameket pénzért? max jobb lesz az árnyék és élsimítás másra nem tudok gondolni meg lesz mikro tranzakció
0
0
0
0
💬 2
MC MaRcI avatar
@pcboy: Ember láttad te a videókat
A 0-ról lesz újra alkotva a játék
Kb mind a resident evil 2-3 olyan szintű remake lesz
0
0
0
0
pcboy avatar
@MC MaRcI: Én a régi resident evilből csak a 4-el játszottam. Nem tudom mennyire különb a régi 2 és a remake 2 én csak a remakel játszottam.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Na ez remek hír! akkor január, +6 hó csúsztatás, 1-2 patch mire játszható lesz, kb 2023 Decemberbe már játszhatunk is vele! ;)
0
1
0
0
💬 1
no avatar
@bukta2: Igen, én a dying light 2-vel vagyok így, hogy februárban megjelent, azóta jöttek kisebb-nagyobb patchek, de még most sem az igazi. Meg egy csomó tartalmat akarnak még belerakni, addig meg minek kezdjen bele az ember. Jó tudom ez nyílt világ a ds az nem.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Fura, hogy pont ezt a játékot remakelik tekintettel arra miért is érte el a kaszás anno.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció