James Bond-játékot készít az IO Interactive

Szerző: xoki | 2020. November 19. | hír | 14 hozzászólás

A népszerű Hitman széria következő része, a Hitman 3 a jövő év elején érkezik, a fejlesztőcsapat pedig ezt követően egy másik projektre fordítja majd a figyelmét. Mint kiderült, ez nem a 47-es ügynök újabb kalandja lesz, hanem egy James Bond-játék.

Az IO Interactive egy rövid kis teaser trailer kíséretében hivatalosan is leleplezte a készülő játékot, de egyelőre sajnos nem sok minden derült ki arról. Szóval jelenleg nem tudni, hogy egy külső vagy belső nézetes játék készül, illetve azt sem, hogy mely platformokra tervezik kiadni.

Már régóta nem kaptunk egy jó James Bond címet, ezért mindenképpen érdekes lesz majd látni, hogy mit tudnak összehozni. A fejlesztőcsapat állítólag sikeresen megszerezte a játékhoz szükséges licenceket is, szóval ehhez kapcsolódó problémába valószínűleg nem fognak ütközni. A játék jelenleg a Project 007 kódnév alatt fut. Egy egyedi Bond-sztorira számíthatunk, amelyben a 007-es ügynök bőrébe bújhatunk majd.

Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Axel19 avatar
Nagyon várom a James Bond játékokat! Nightfire-t 3x játszottam ki. 😃 😀 ^_^ 😜 😃
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
A 007 GoldenEye egyik legkedvesebb játék volt amivel valaha játszottam szóval adnék egy ilyet, hajrá IO. Rossz kezekbe nem került a "franchise" 😀
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát régóta először, bizakodó vagyok James Bond játékkal kapcs. Örülök, hogy végre elkerült az Activision-tól, mert botrányos amit leműveltek eddig. A Hitmanak után bizakodom, hogy az IO tényleg összetud hozni, egy normális James Bond gamet.
0
0
0
0
LightLeach avatar
Nagy filmzabáló vagyok, de a James Bond filmek mindig elkerültek, nagy ívben. Nem szeretem az én mindenkit megölök vagy megd*gok aztán jól megmentem a világot típusú 1 dimenziós főhősöket, nála egysíkúbb karakter meg kevés van.
0
0
0
0
pcboy avatar
Gyermek koromban a nightlife-al játszottam. Visszagondolva nem nagy téma az egész, de akkor imádtam azt, hogy én vagyok james bond!
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@pcboy: Nem a Nightfire volt az?


De volt még rajta kívül pl egy Bloodstone is:
0
0
0
0
pcboy avatar
@Palanova: bocs nightfire.
0
0
0
0
TikoTime avatar
@pcboy: szerintem sem volt rossz, viszont az újabbak elég gyengék.... Pedig mekkora lehetőség van benne.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Egy jó kis hetvenes évekbeli sztori adná
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Engem mindig hidegen hagyott ez a JB téma, nekem valamiért rohadt lelketlen. Mondjuk a brit szülemények többségével így vagyok.
0
0
0
0
💬 3
Rocky12 avatar
@kolbaszkarika: Ezzel én is így vagyok. Viszont a 2011-es Skyfall film egész jól sikerült, szerintem.
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Nagyjából igen, az volt az egyedüli ami egész korrekt volt.
0
0
0
0
Larten avatar
@Rocky12: A Skyfall sikeréhez Sam Mendes rendezői zsenialitására volt szükség.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció