Itt a Total War kártyajáték első játékmenet trailere

Szerző: xoki | 2020. May 06. | hír | 6 hozzászólás

A Creative Assembly bejelentette, hogy a népszerű stratégiai játékszériája, a Total War hamarosan egy spin-off kártyajátékkal bővül, amely a Total War: Elysium címet kapta. A Total War: Elysium természetesen lehetőséget ad a saját paklink összerakására, és a történelem híres tábornokai közül választhatjuk majd ki a számunkra legszimpatikusabbat. Ők mind egyedi játékstílust képviselnek majd, például távolsági harc, taktika vagy erőszakos megmozdulások.

Sajnos megjelenési dátumot most sem kaptunk még, de végre közzétették a játék első kedvcsinálóját, amely betekintést nyújt a különböző játékmechanikákba, illetve a vezetők képességeit is bemutatja. A Total War: Elysium rendelkezik majd egyjátékos és többjátékos módokkal is, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást.

A Creative Assembly annyit árult el a megjelenéssel kapcsolatban, hogy a játék először okostelefonokra érkezik majd, és csak valamennyivel később fog PC-re is megjelenni.

Total War: Elysium
Total War: Elysium
Total War: Elysium
Megjelenés: TBA
Műfaj: Stratégia, Kártyajáték
Fejlesztő: Creative Assembly
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
A Hearthstone teljesen jó,de lehet,hogy csak azért érzem így,mert a megjelenése óta játszok vele,és gyakorlatilag rengeteg lapom van meg teljesen ingyen. Aki most kezdi,hát,nem tudom,mennyi pénz kell hozzá... A Gwent is jó,mobilon most azzal szoktam játszani. Mondjuk,a Total War-ban érdekelne,hogy a történelmi személyek mellett bent lesz-e a Warhammer szál... :-) Napóleon az ork törzsfőnök ellen...
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Ez kb annyira izgalmas, mintha kijönne egy új 1080p videókártya. Van vagy 10 ilyen az intró alapján, bár tudom, hogy mindig csak negatív vagyok, cáfoljatok meg.

Spoiler!
jah és mindegyik pay to win
0
0
0
0
💬 4
MaximumGame avatar
@Mesterlovesz: De igazad van 😃 Heartstone óta... viccesek ezek a próbálkozások !
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: A kártyajátékok nem szoktak különösképpen érdekelni, ez a jelenlegi Elysium-ra is igaz. Viszont a Gwent-el mai napig jól elszórakozom és P2W-nek sem mondanám.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@LordSzalko: Na, hát örülök, hogy neked bejön, én azt nem próbáltam. Én annó hearthstone-oztam, szerettem is, csak aztán meguntam hogy rossz volt a balance a karakterek között, voltak nagyon OP lapok és ez elrontotta a játékélményt. Ráadásul ha kijött egy új kieg mindig meg kellett szerezni az új lapokat ha azt akartad, hogy bármi esélyed legyen, szóval vagy egész nap előtte ültél 0-24 ben, vagy fizettél egy csomót.
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Én is játszottam az említett Hearthstone-al, hasonló okok miatt hagytam abba én is, mióta megjelent a Gwent időnként játszom, szerintem sokkal jobban átgondolt és P2W-nek sem mondható, kellemes időtöltés. Egy próbát mindenképpen megér azoknak akik szeretik az ilyen típusú játékokat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció