Itt a Glorious új, mágnesesen cserélhető gombokkal készült egere

Szerző: xoki | 2022. April 15. | hír | 19 hozzászólás

Egy újabb termék csatlakozik a népszerű Model O és Model D egerekhez. Bemutatkozott ugyanis a Glorious Model I, amely cserélhető, mágneses oldalsó gombokkal, és a Glorious BAMF optikai érzékelővel készült.

Ahogy az a fenti képen látható, a Glorious Model I-t jobbkezes felhasználóknak tervezték. Az egér egyik legérdekesebb jellemzője a mágnesesen cserélhető gombok. A különböző formájú gombok közül mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt, de akár saját 3D-nyomtatott dizájn is használható a hüvelykujj gombokhoz. Ezzel egy olyan testreszabási lehetőséget biztosítanak, amelyet eddig nem sokszor láthattunk.

A Model I a Glorious BAMF érzékelőt használja, amely 100-1900 közötti DPI-t biztosít. A négy alapértelmezett DPI beállítás között pedig az egéren elhelyezkedő DPI gombbal váltogathatunk. Az egéren található LED csík színe a DPI profiltól függően változik: 400 DPI-nél sárgán, 800 DPI-nél kéken, 1600 DPI-nél pirosan és 3200 DPI-nél pedig zölden villog. Akik pedig már használtak egeret a Glorioustól, azok számára nem lesz újdonság az egér oldalán található háromzónás RGB csík.

Az egér tartozéka a strapabíróbb Glorious Ascended Cord egérkábel is, de sok kiegészítő külön is megvásárolható. A Glorious Model I-ért 60 dollárt kérnek.

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaTpr0F avatar
De jó, még egy sajtreszelő.
0
2
0
0
💬 1
kismadar avatar
@MaTpr0F: Másodlagos funkciónak tökéletes. 😅
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nekem van 1 razer naga trinity egerem teszi is a dolgát, szeretem! viszont még 1 éves sincs de már sokszor 2x veszi az 1 kattintást... a logitech egerem több mint 2 év után is olyan mint az új.
Spoiler!
Amúgy ez a mágneses cserélhető gombok nem új keletű dolog, ezt csak azért jegyzem meg mert a cikkben úgy van leírva mintha akkora fícsör lenne
🤣
0
0
0
0
💬 11
no avatar
@bukta2: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
Nálam a DeathAdder 2013 ésa BlackWidow 2013 mai napig működik o.o
Viszont nem egy ismerősömnek haltak meg elég hamar.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hát, szívás mert amúgy szeretem és jó is az egér de elég gáz, hogy egy majd 30 ezres egér ilyen kula minőségű :D a Logitech G502 meg több mint 2 év használat után is hibátlan! Bár a logitech-be eddig nem csalódtam! Billentyűzetem is G213 de azt is imádom.
1
0
0
0
BLACKPINK avatar
a dupla kattintás minden Omron Switch el rendelkező egérre jellemző, beleértve a Razer-t és a Logitech et is, nem márkafüggő
1
0
0
0
BLACKPINK avatar
@bukta2: Nekem pont ez jutott eszembe :D
Egyik ismerősömnek a naga Molten je 1 év után a Trinity je 6 hónap után összefosta magát.
QC problémák biztos hogy vannak a Razernél
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@BLACKPINK: Razer már sok éve, a legrosszabbat képviseli.. Anyag használatba jó és szép, de gyorsan tönkremegy. Én nekem sose volt Razer, nem is lesz.
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@MaximumGame: Szerencsére nekem sikerült eddig jót kifognom akkor :?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@BLACKPINK: Nagy szerencséd volt akkor :)
0
0
0
0
yorgash avatar
@MaximumGame: A Viper egerük amúgy nagyon jó, bár a switcheket cserélve lesz az igazi, és talán Grip Tape-pel. Billentyűzetük is van pontosan egy jól sikerült sorozat, a Huntsman; legalább a "középkategóriás" (tehát 80 ezer alatti, vagy gamer) billentyűzeteknél üditő tulajdonsága, hogy - az optomechanikus switcheknek hála - nem kezdi el a chatteringet (kimaradó vagy többszörös regisztració), amit még a Ducky és hasonló agyonhype-olt társai sem úsznak meg, és nem kell mindenféle javítással nyűglődni.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@yorgash: Nekem cserélhető a gombja az enyémnek szóval nem zavar 😎 1 szériával sokat ér az ember amikor 10éves a márka legalább.
0
0
0
0
yorgash avatar
@MaximumGame: Hát... elég egy jó sorozat ahhoz, hogy legyen egy (akár profikkal is) reklámozható márka, innentől pedig meg van a piac a sok gagyi számára is :(
Nekem is cserélhető switch - keycap (Keychron Q1) van, így ha beszarik egy, nincs para, de mégis idegesítő, mikor veszel egy egybe billentyűzetet (Ducky, vagy ASUS 100 ezres fos), és "dobhatod ki" kb egy év után.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@yorgash: Hát ez legyen annak a baja :D aki megveszi... 🤣
0
0
0
0
yorgash avatar
Sajnos a dizájn és minőség még mindig elmarad szerintem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció