Ismét a kánon részévé vált Darth Revan

Szerző: xoki | 2020. January 02. | hír | 14 hozzászólás

A Star Wars: Knights of the Old Republic az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező szériák közé tartozik, ha Star Wars játékokról van szó, ezért sokakat szíven ütött a Disney döntése, mely szerint Darth Revan nem lett a kánon része. Úgy tűnik, ezt a Star Wars: Skywalker korában, vagyis a legújabb mozifilmben felbukkanó Easter egg most felülírta, ugyanis Revan ismét, hivatalosan is a kánon részévé vált.

A filmnek köszönhetően Revan és több ismertebb Sith is visszatért a kánonba, viszont sajnos nem olyan formában, mint ahogy azt elsőre gondolnátok. Az említett Easter egg a film végén látható nagy csatához kapcsolódik. A Skywalker korával egy új rohamosztagos egység is bemutatkozik, a Sith rohamosztagosok, akik a visszatért Uralkodót támogatják. A légiók elnevezése viszont sokaknak ismerősen cseng majd, ugyanis az egyiket például a KOTOR egyik leghíresebb karaktere után nevezték el.

A filmhez kiadott képes útmutatóban pedig szintén leírták az új Sith rohamosztagos egységek megnevezéseit, amelyek alapján a legnevezetesebb légiók a következők:

• 3. - Revan légió
• 5. - Andeddu légió
• 17. - Tanis légió
• 26. - Tenebrous légió
• 39. - Phobos légió
• 44. - Desolous légió

Egy dolgot viszont mindenképpen fontos még kiemelni ezzel kapcsolatban. A jelenlegi állás szerint egyelőre csak a fenti karakterek neve és létezése van elismerve, tehát minden más már nem a kánon része. Remélhetőleg a későbbiekben ez részben megváltozik majd, így akár a várva várt Knights of the Old Republic film is elkészülhet egyszer.

Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic
Megjelenés: 2003. November 18. (PC)
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Ez körülbelül annyira izgalmas mint a Kojima alapértelmezett képernyőháttere. Nem lesz ettől se több se kevesebb az eredeti játék, de még az új filmek sem.

Bár fene tudja, a Mandalorian elvileg jó lett, és végre valami új dologról szól. Még a végén rájönnek hogy egy ebben a kismillió lehetőségekkel és felfedezni valókkal teli univerzumban nem folyamatosan ugyanazokat a dolgokat kéne ismételgetni. Elvégre a KotOR és KotOR 2 (többek közt) ezért is voltak zseniálisak. Nem hiszem hogy az elkövetkezendő napokban (vagy évtizedben) kapnánk is a KotOR film bejelentését, csak mert beraktak egy nevet egy guide-ba (még csak nem is a személyt emlegetik, szimplán újrahasználták a nevét egy teljesen irreleváns légióhoz), de talán lesznek még itt hasonló ambiciójú dolgok a DisznayDisney-től.
0
0
0
0
Apor avatar
KOTOR filmet megcsinálják, adnak ki hozzá egy új méltó játékot, mindent megbocsátok a Disney-nek, de csak is akkor.
0
0
0
0
💬 5
gigazte avatar
@Apor: Ha már az EA-től jött tavaly egy normális Star Wars játék(ami már egy csodával ér fel, akkor is ha a Respawn fejlesztette), akkor valamilyen szinten lehet reménykedni, hogy egyszer a filmeknél is jön egy értelmesebb. Mindig a remény hal meg utoljára! 😃
0
0
0
0
Apor avatar
@gigazte: Az utóhal először, a reményhal meg utoljára. 😀
0
0
0
0
Shadow9 avatar
@Apor: "A lepényhal először..."
0
0
0
0
Twist avatar
@gigazte: Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés 😆
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
A Kotor film remélem mihamarabb elkészül és jöhetne egy remake 1-2
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Neuralink_2022: Csak a bioware el ne b*sza a remakeket, mint a ME3 utolsó 30 perc-ME:A-Anthem triót...
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Palanova: Akkor lenne az igazi, ha csak a grafikát és fizikát babrálnák, viszont a teljes forgatókönyv maradjon és ne mokoljanak rajta.
0
0
0
0
no avatar
@Neuralink_2022: Grafika miatt jó eséllyel az animációkat is újrázni kell...
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Palanova: Attól még maradhat az eredeti forgatókönyv, azaz remélem, azok játékok nagyon egyben voltak számomra.
0
0
0
0
no avatar
@Neuralink_2022: Maradni maradhat, és a bioware eddig is úttörő munkát végzett a különféle társadalmi tabuk ledöntésében, lásd ominózus ME:A patch ami csak azért került be hogy az egyik idegen f*szival is lehessen romantikázni, de remélem nem teszik kötelezővé majd a párosodást HK-val...
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Palanova: Vagy Ickabel G'ont 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció