Insurgency: Sandstorm - hamarosan elrajtol a nyílt béta

Szerző: xoki | 2018. December 05. | hír | 2 hozzászólás

Az Insurgency: Sandstorm egy csapatmunkán alapuló FPS, amely december 12-én válik majd elérhetővé, viszont még a megjelenés előtt kipróbálhatjátok a hamarosan induló nyílt bétának köszönhetően.

A játékot a New World Interactive készíti, akik most közzétettek egy videót, amelyből megismerhetitek a játékmenet alapjait, a játékmódokat, a különböző mechanikákat, valamint a választható karaktereket, amelyek mind különböző fegyverekkel és egyéb felszereléssel szállnak majd harcba. A karakterek és a felszerelés is személyre szabható lesz a játékban.

A fejlesztők próbáltak nagyobb hangsúlyt fordítani a realisztikus játékélményre, ugyanis HUD mondhatni nincs a játékban, és például találat jelzőt sem láthatunk majd, tehát csak akkor lehetünk biztosak abban, hogy halálos találatot kapott ellenfelünk, ha a földre rogy. A játékban több felületen is áthatolnak a golyók, de ha túl messzire próbálunk lőni, akkor folyamatosan lelassulnak majd és a földre esnek.

A nyílt bétával egy időben egy új frissítés is érkezik a játékhoz, amelyben rengeteg újdonság és javítás kapott helyet, tehát már a nyílt béta kezdetén egy teljes értékű játék fogadja az érdeklődőket. A nyílt béta december 7-én veszi kezdetét, és a teljes hétvége rendelkezésetekre áll a játék kipróbálására.

Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm
Megjelenés: 2018. December 12. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: New World Interactive
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Neuralink_2022 avatar
Az próbálhatja ki aki előrendelte!!!
0
0
0
0
lolzler avatar
Végre valami vonzó lövölde...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció