Menu
Insurgency: Sandstorm - hamarosan elrajtol a nyílt béta
Szerző: xoki, 2018. december 05., hír

Az Insurgency: Sandstorm egy csapatmunkán alapuló FPS, amely december 12-én válik majd elérhetővé, viszont még a megjelenés előtt kipróbálhatjátok a hamarosan induló nyílt bétának köszönhetően.

A játékot a New World Interactive készíti, akik most közzétettek egy videót, amelyből megismerhetitek a játékmenet alapjait, a játékmódokat, a különböző mechanikákat, valamint a választható karaktereket, amelyek mind különböző fegyverekkel és egyéb felszereléssel szállnak majd harcba. A karakterek és a felszerelés is személyre szabható lesz a játékban.

A fejlesztők próbáltak nagyobb hangsúlyt fordítani a realisztikus játékélményre, ugyanis HUD mondhatni nincs a játékban, és például találat jelzőt sem láthatunk majd, tehát csak akkor lehetünk biztosak abban, hogy halálos találatot kapott ellenfelünk, ha a földre rogy. A játékban több felületen is áthatolnak a golyók, de ha túl messzire próbálunk lőni, akkor folyamatosan lelassulnak majd és a földre esnek.

A nyílt bétával egy időben egy új frissítés is érkezik a játékhoz, amelyben rengeteg újdonság és javítás kapott helyet, tehát már a nyílt béta kezdetén egy teljes értékű játék fogadja az érdeklődőket. A nyílt béta december 7-én veszi kezdetét, és a teljes hétvége rendelkezésetekre áll a játék kipróbálására.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Maxxman80 avatar
5 hónapja | 2018. 12. 07. 12:00:10
#
Az próbálhatja ki aki előrendelte!!!
lolzler avatar
5 hónapja | 2018. 12. 06. 21:08:26
#
Végre valami vonzó lövölde...


Lite versions: