Ingyenessé válik az Offworld Trading Company multiplayer módja

Szerző: xoki | 2019. February 22. | hír | 1 hozzászólás

Az Offworld Trading Company egy stratégiai játék, amelyet a Civilization VI vezető dizájnere, Soren Johnson hozott létre.

A Mars gyarmatosítását követően a játékosoknak egy sikeres vállalatot kell létrehozniuk az új területen, viszont ez nem lesz egyszerű, ugyanis sokan próbálnak majd megakadályozni célunk elérésében. A játék hamarosan egy új DLC-vel bővül, és ezzel egy időben megérkezik majd a Free Multiplayer Client is, amelyet követően bárki ingyenesen szembeszállhat más játékosokkal.

A Market Corrections DLC megjelenését követően három egyjátékos narratív kampánnyal bővül majd ki a játék, amelyekből kiderül, miért is volt szükség a Mars gyarmatosítására. A DLC 12 új pályát is tartalmazni fog, amelyek a Mars különböző helyszínei alapján készültek.

Az új DLC és az ingyenes többjátékos mód február 28-án válik majd elérhetővé. Ha megtetszik a játék, akkor a teljes játék megvásárlásával hozzáférést kaptok a kampány módhoz, a napi kihívásokhoz, valamint a skirmish mód szintén játszhatóvá válik. A Market Corrections DLC pedig 4 dolláros áron lesz beszerezhető.

Offworld Trading Company
Offworld Trading Company
Offworld Trading Company
Megjelenés: 2016. April 28. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Mohawk Games
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Larten avatar
https://www.youtube.com/watch?v=eVDUd-mPkSg
Valamiért mindig a The Expanse jut róla az eszembe 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció