Ingyenesen beszerezhető a Thimbleweed Park

2019. February 21. | hír | 6 hozzászólás

Ingyenesen szerezhetitek be a Thimbleweed Park point & click kalandjátékot az Epic Games Store-ból ma 17:00-tól március 7-éig.

Ide kattintva szerezhetitek be: Thimbleweed Park (Epic Store)

Thimbleweed Park
Thimbleweed Park
Thimbleweed Park
Megjelenés: 2017. March 30. (PC)
Műfaj: Kaland, Point & click
Fejlesztő: Terrible Toybox
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Wihay avatar
A Metro után nem tudom hová tenni az Epic Store-t, főleg nem fog egy átlag gamert megvigasztalni ez a játék..
0
0
0
0
💬 4
Memento Mori avatar
@Wihay: Én tudom hová teszem. A kukába. 😀 A metrot még kicsengettem nekik és hajlandó voltam a kis szoftverkezdeményüket is használni, mert az előző részeket imádtam, ráadásul megvannak az alap és a redux verziók is. Így ezt most sajnos semmiképp nem hagyhattam ki. De ez volt az utolsó míg nem jön olyan játék kizárólagosan a storeba, ami pótolhatatlanul hiányzik a gyűjteményemből. Szívem szerint vártam volna míg megvehetem más platformra, de annál közelebb áll hozzám a metro széria.
A storet én használni nem leszek hajlandó a hozzáállásuk okán akkor sem, ha heti tíz AAA játékot is tolnak nekem rá. Nagy sértődöttségemben még az is megfordult a fejemben, hogy crackelem az eredeti játékom, hogy skippeljem a mocskos kis boltjukat. 😂
0
0
0
0
SkitooHUN avatar
@Memento Mori: Nem értem ezeket a hatalmas felháborodásokat...... Az epic games szerette volna bevonzani a játékosokat és szerződést kötött a Metro készítőivel (nem értem, hogy ez miért probléma), továbbá ez két oldalú dolog ugyanis a Metro bele egyezett, szóval ők is megérdemlik a savazást. Ha a játékkal akarsz játszani nem fog érdekelni a platform. Nekem is több felülethez van profilom (steam,gog,origin,uplay stb.) de pont nem tud érdekelni, hogy milyen felületen nyomom meg a play gombot.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@SkitooHUN: Az a te hozzáállásod a te döntésed De attól meg mást nem érdekel a platform. Tudod hogy mit tud a store azon kívül hogy van egy chat felület? Helló! Mindjárt 2020 van... És nekem kell az epic games játékaimban gondoskodni a mentéseim ki be pakolásáról. Vagy esetleg lőnék pár screenshotot/videót a vinyómon kell tároljam? Nemár... Ma már a egy guriga wc papír mellé is kapsz ingyen tárhelyet. Egy rossz vicc az egész epic store. Te meg örülsz, hogy a gépeden van a kis boltjuk, meg kapsz egy playgombot a játékaikhoz. Nem semmi.
Ha steamen játszom, vannak legalább olyan semmiségnek tűnő featureök, mint a felhő alapú mentési lehetőség etc. Mit kap a player, mit nyer vele, ha használja a store-t? Semmit. Kinek van ezen haszna az epic games-t leszámítva? Senkinek, ha nem vesszük az 50 centes ajándék játékokat... Az meg, hogy téged ez nem zavar, egy dolog. Másnak meg ez lehet probléma. És nem az a gondom ezzel, hogy van még egy kliens a gépen. De akkor az legyen legalább olyan mint a többi. Nem egy ilyen színvonaltalan, semmire nem jó valami. Ha majd az epic games es játékaim egy helyen akarom látni csinálok nekik egy mappát steam-en. Mert ott ilyet is lehet. 😆 Az epic games a szar semmire nem jó launcherére akart bevonzani embereket. Önös érdekből. Nem a játékosokért és nem a játékért történt, hanem azért, hogy rákényszerítsék a Metro segítségével a usereket, hogy a kis szarjukat használják. Rám ne kényszerítsen senki semmit. Főleg ne egy ilyen fikásorrú stúdió, mint az epic games.
Szerk: Ne aggódj! A metró is kapja a savat elég rendesen. Közel sem fogy úgy mint tervezték. A kereskedők nyakán van egy rakat belőle. Tegnap olvastam, hogy 1500 forintos playstation analóg stick védő gumikhoz ajiba adták a metro-t. Muhahaha. Szerintem kapják ők rendesen a savat. 😉
0
0
0
0
Kelori avatar
@SkitooHUN: Már rengeteg helyen kifejtettük nektek érvekkel alátámasztva, több száz szavas kommentek keretein belül hogy mi a probléma az epic store-al és az évente nyíló egyéb más platformokkal.
De semmi gond, ha nehéz értelmezni ezeket az írásokat, vagy még odáig sem juttok el hogy elolvassátok akkor ismételgessétek nyugodtan ugyanazokat a mondatokat: "nem értem miért kell felháborodni".
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció