Ingyenesen beszerezhető a theHunter: Call of the Wild

2021. november 25. | hír | 24 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a theHunter: Call of the Wild vadász-szimulátor játékot az Epic Store-ból december 2-ig az alábbi linken:

• theHunter: Call of the Wild

theHunter: Call of the Wild
theHunter: Call of the Wild
theHunter: Call of the Wild
Megjelenés: 2017. február 16. (PC)
Műfaj: Szimuláció
Fejlesztő: Expansive Worlds
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
adam973 avatar
Gameplay ide vagy oda ez egy rétegjáték és kész. Én kitudtam kapcsolni rajta, de nem ebbe fogok beleölni ezer órákat. Ami viszont felháborít, hogy a játékba összesen van 2 free map úgy hogy 5-6 dlc map van. Core funkciókat raktak paywall mögé, mint az éjjellátó, a kutya, a quad és még sorolhatnám. Nincs gondom a dlc-kel, de ennyire pofátlan dolgot is már rég láttam.
0
0
0
0
pcboy avatar
Megértem azokat akik unalmasnak találják. csak vadászni kell, azt lehet csinálni benne. Nincs benne a véres hentelés vagy jó történet amit megkövetel a játéktársadalom. Szerintem a célközönség a gyerekek és aközött is megoszló az hogy jó játék ez amiért nem egy megszokott COD játékkal játszhatsz. Szerintem ez a játék az elég kicsi gyerekeknek készült, hogy átélhessék azt, hogy épp levadászot egy állatot. Elég kicsi a célközönség és a tartalmi lehetősége. Szerintem ez a játék nem lehet szarnak nézni csak mert nem a megszokott durva hentelés vagy épp kemény horrort tár eléd hanem mert a kevés tartalma miatt és azért mert mit tudsz benne csinálni azért ez a játék feleakkora áron lenne klassz játék. VAGY inkább negyedakkora áron lenne ez reálisan jónak tartani.
0
0
0
0
💬 1
Win-xp-SP3 avatar
@pcboy:
Szerintem a célközönség a gyerekek

zerintem ez a játék az elég kicsi gyerekeknek készült, hogy átélhessék azt, hogy épp levadászot egy állatot.

😂😂😂😂
Ez egy virtuális vadász játék és kész. Nem kell mögé látni semmi többet. Hosszú türelmes játékmenettel, amire nem mindenki vevő.
0
0
0
0
Edveen avatar
Egyébként nem tudom ki az aki ezeket a híreket leírja, de ha mások "felháborodását" ki lehetne iktatni azzal, hogy a hír címébe odavágjátok azt mondjuk zárójelbe hogy (EGS) (GOG) (STM) (UPLY), és ezzel ők sokkal örömteliebbek lesznek, akkor véleményem szerint megéri. Én személy szerint nagyon szívesen kattintok és hozzáadom a könyvtáramhoz az EGS címeket is, mert gyűjtő vagyok, illetőleg mások sem kérdőjeleznék meg ezeket, ennyi idő után sem. Csak egy vélemény, nem kell rám hallgatni. (feltétlenül)
0
0
3
0
💬 2
xCube avatar
@Edveen: Én el tudom képzelni, hogy ha a címben is szerepelne az EGS, akkor is odakommentelnék ezek az illetők, hogy "Kell a fenének, mert EGS".
2
0
0
0
Edveen avatar
@xCube: Legalább megváltozna az indok. 😀
0
0
0
0
carl18x avatar
Felraktam, 5 perc után uninstall. Nem véletlen adják ingyen, a válalhatatlan kategória xd
0
0
0
0
💬 4
Edveen avatar
@carl18x: Különben, (most így teljesen komolyan) mi a gond vele? Nem kell full komolyan, mi az ami visszataszított?
0
0
0
0
Ladislav avatar
@carl18x: Objektíven, az egyik, ha nem, a legjobb játék a saját zsánerében. Minek töltene le olyat egy kretén amit Ő is tud hogy nem játszana szívesen..? Rejtély. Majd a játék a szar, mert nem Ő a célközönség. lol
4
1
0
0
carl18x avatar
@Ladislav: Személyeskedsz? Látom a a támadás az megy. Hát jobbnak hittem, az elején bejött egy rém unalmas tutorial. Aztán semmi kedvem nem volt a játékhoz így egyből uninstall.
0
1
0
0
xCube avatar
@Ladislav: Csak azt a formát hozza, amit a mai világban csinálni kell. Beböfögni egy magánvéleményt tényként, amire senki sem kíváncsi, mert nincsen tartalma.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Direkt nem írják a címbe sose, hogy csak az epic games storeban?
4
1
0
0
💬 9
King Gizzard avatar
@zsiroslangos: Én se csippantom az Epicet (sőt), de szerintem 9325 Epices cikk után már le kéne essen hogy valószínűleg igen, direkt, az ilyen kommentek pedig csak teszik alá a lovat. Megnyitod? +1 klikk. Kommentelsz? +1 klikk tőled, +1 klikk mindenki másra aki idejön elolvasni mert látja hogy új komment van, +1 klikk mindenkitől aki hozzá is szól hozzá is szól. Közben pörögnek a reklámok, és még csak hibáztatni sem lehet őket, elvégre működik, a kommented ékes bizonyítéka ennek.

Ha ennyire aktívan akarod ellenezni akkor a legtöbb amit tehetsz hogy nem nyitod meg az összeset, de főleg az hogy nem szólsz hozzá. Kétlem hogy bármi változtatást elérne még ha tömegesen is történne, de ezerszer jobb mint... ezt csinálni, és ez most értendő nem csak rád, hanem mindenkire aki ezt szajkózza. Nem tetszik hogy Epices? Ne játszatok rá még külön, mert pont ezért nincs kint.
0
0
3
0
gigazte avatar
@zsiroslangos: Naná! 😆
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: Az emberek 99%-a tudja, hogy minden héten csütörtökön van Epicen ingyenes játék... már tudja a fene mióta...
Akkor te biztosan a maradék 1%-ba tartozol...
1
1
0
0
gigazte avatar
@NINCSTARTALOM: Volt már több steames, és gog-os játék is ingyen csütörtökön, na olyankor mi van??? 😆
2
0
0
0
Warlordcommander avatar
@NINCSTARTALOM: Nekem még nem tűnt fel hogy minden héten csütörtökön van, :D de tényleg.
0
0
0
0
wtf_hu avatar
@zsiroslangos: holmáshol ,minden héten van valami
0
0
0
0
xCube avatar
@zsiroslangos: Nem unalmas minden egyes alkalommal leírni ugyanazt? Más részről az esetek 90 százalékában az EPIC ad ingyenes játékot, így nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy valószínűleg EPIC ajánlatról van szó.
0
0
0
2
zsiroslangos avatar
@xCube: Nem unalmas. Ennek így semmi értelme.Igazán vehetné a fáradságot a cikkíró és beleírhatná a címbe,vagy ha clickbait akkor én kérek elnézést,bár mindkét esetben szánalmas.
1
0
0
0
xCube avatar
@zsiroslangos: Ha eddig nem volt egyértelmű, hogy clickbait, akkor meg én kérek elnézést.
0
0
0
0
wtf_hu avatar
Mindig beszedem a gameke,t gyerek ellesz ezzel is .
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@wtf_hu: Én is pont így gondolom, ha én nem is, de a gyerek majd válogathat belőle 😁
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció