Ingyenesen beszerezhető a Subnautica

Szerző: xoki | 2018. December 15. | hír | 7 hozzászólás

Az Epic Games szeretné felhívni a játékosok figyelmét újonnan indult áruházára, és annak érdekében, hogy minél többen kezdjék el használni az Epic Games Store-t, a cég kéthetente egy ingyenes játékkal várja a felhasználókat.

Ahogy azt korábban bejelentették, az első ingyenes játék nem más, mint a népszerű indie cím, a Subnautica. Az eredetileg 21 eurós játék tehát most teljesen ingyen a tiétek lehet az Epic Games áruházából. A Subnautica egy felfedezős és egyben egy túlélőjáték is, amelyben a gyönyörű víz alatti világot kell a játékosoknak felfedezni, miközben saját felszerelést kell készíteniük. A víz alatt rengeteg felfedezésre váró helyszín található, de egyben rengeteg veszély is várja a kíváncsiskodókat. A játékot az Unknown Worlds Entertainment készítette.

Az ingyenes Subnautica az Epic Games áruházában vár rátok, amelyet egészen december 27-éig van lehetőségetek beszerezni.

Subnautica
Subnautica
Subnautica
Megjelenés: 2018. January 23. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Unknown Worlds Entertainment
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
retek77 avatar
már rég óta kiszerettem volna próbálni 😃 thx az infot
0
0
0
0
no avatar
Rövid az élet, minden ganéjjal nem játszhatok , de köszi szépen.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Dpoci: Tény és való, hogy a single only túlélőjátékok nem valók mindenkinek. Én is tartottam a Subnauticatól, mert nem láttam értelmét hogy magamnak építgessek össze vissza ilyen olyan épületeket, járgányokat, megosztani meg nem lehet senkivel, multi hiányában az elért "eredményeket".
Minimális megosztásra van lehetőség:
Spoiler!
egy túlélőcsomagot össze lehet állítani a legvégén amit a többi játékos megtalálhat, így segítve a többieket


De kipróbálás után megváltozott a véleményem, még ha nem is gyökeresen. Egy végigjátszást megért bőven. Amíg az ember rá nem jön hogyan maradhat életben a túlélőmódban, addig van kihívás is. Utána már csak idő és farmolás kérdése hogy a végére érjen. De ezektől függetlenül kellemes 24 órás végigjátszást biztosít.

Aki meg szereti a jumpscare-ket annak is van benne pár terület ahol bőven kiélheti ez irányú igényeit.
0
0
0
0
WeKing avatar
Már régóta megvan steamen de legyen meg máshol is így behúztam Mr. Epic Games-től is 😆
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Beszerezve, köszi az infót.😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció