Ingyenesen beszerezhető a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

2020. April 09. | hír | 34 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments és a Close to the Sun játékokat az Epic Games Store-ból április 16-áig.

Itt találjátok: Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (Epic Store), Close to the Sun (Epic Store)

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
Megjelenés: 2014. September 29. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Frogwares
Hozzászólások: 34
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Szerintem nem olyan rossz hogy van cikk arról hogy éppen mi van ingyen lehet az akar Epic vagy valami más de én személy szerint azt szoktam, ha látom hogy van valami ingyen, megnézem milyen is az a játék és ha tetszik, érdekel akkor bezsákolom. Szerintem nem olyan rossz hogy vannak cikkek mert végülis ha nem érdekel tovább lehet pörgetni én is szoktam így tenni.
0
0
0
0
💬 1
Twist avatar
@tomasan: Nem azzal van a baj, hogy cikk van arról ami ingyen van. Hanem azzal, hogy kizárólag csak az epic ajánlatairól vannak cikkek.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Szerintem is fölös kiírni minden héten ide az ingyenes játékokat de ahogy itt lejjebb olvastam sokan ezekből a cikkekből tudják hogy vannak. Akkor viszont csak egy kérdésem lenne. Ha annyira érdekelnek ezek sokakat akkor gondolom törzsgyökeres epic store látogatók, ami azt jelenti hetente egyszer biztos fel kell hogy menjenek epicre ott pedig mindig ki van írva. Vagy ugyan úgy nem érdekel titeket csak beszeditek mert ingyé van azt el is felejtitek, ezért kell a heti cikk hogy ne felejtsetek el fellépni rá és bezsákolni vagy mi? Ha igen akkor viszont mi értelme mert úgyse érdekel senkit csak ott fog porosodni a virtuális epic garbage store-ban. Nem bántásból csak érdekel. 😀 Remélem világosan írtam, bár magam se tudok nagyon kiigazodni ezen 😀
0
0
0
0
Twist avatar
Érdekes, hogy az epic mindig kikerül cikként... a fórumban, meg tömegével vannak az ingyenes játékok minden más kiadótól. Fizetnek ezért vagy önszorgalomból fekszetek alájuk? 😊
0
0
0
0
susguy avatar
Biztos szükség van még ezeknek külön cikkekre? Jelen helyzetben csak egy a rengeteg folyamatosan jövő ingyenes cucc közül, van már egy külön erre dedikált fórum téma ahol szintén posztolva vannak, és semmivel sincs több hír értékük mint a többi ingyenes játéknak. Ha azt nézzük, hogy mennyire köztudott hogy hetente lehet menni oda ingyen játékért, még kevesebb is.
0
0
0
0
💬 17
Tibi86 avatar
@susguy: Szerintem egyébként tök jó. Én is pl.: ha nem nézzem meg, akkor nem is fogok tudni vagy informálódni róla.. azt a fórum témát láttam én is, de így jobb hogy már a "kezdőképernyőn" szembesülünk az ingyenes játékokkal.
0
0
0
0
susguy avatar
@Tibi86: Jogos érv és megértem, de ez esetben kérdés, hogy a többi játék miért nem kap cikket?
0
0
0
0
susguy avatar
@MoonW: Nem véletlenül írtam hogy jelen helyzetben. Ha nem volt egyértelmű, akkor arra célzok, hogy a "social distancing" bevezetése óta meredeken megnőtt az ingyenesen beszerezhető játékok száma, ezért is írtam hogy ezek már csak egyek a sok közül, semmivel sem többek a többi eléhető címnél. Ennek ellenére még mindig szinte csak az epices játékok kapnak cikket.

Az Epices játékok hiba nélkül, egytől egyig mind megjelennek, a többiről ez közel sem mondható el. Az elmúlt 19 "ingyenes játék" cikkből 15 epices (január közepélig visszamenőleg). Ezzel szemben, csak az erre szánt fórum téma megjelenése óta (elmúlt 20 nap) volt 29 nem epices játék ami nem kapott cikket. Ezek közt olyan is van ami epices játékként még kapott cikket.

A linkeltek közül, egyet leszámítva, az összes tavalyi még annál is régebbi cikk, így nem sok közük van a jelen helyzethez. Az hogy 3 évre visszamenőleg kellett keresni olyan cikkért ami nem epices pedig csak engem igazol.
0
0
0
0
MoonW avatar
@susguy: "Az hogy 3 évre visszamenőleg kellett keresni olyan cikkért ami nem epices pedig csak engem igazol."
https://gepigeny.hu/hir/ingyenesen-beszerezheto…siris-3744
https://gepigeny.hu/hir/a-gog-es-az-itchio-is-i…dasra-3741
https://gepigeny.hu/hir/aprilis-folyaman-tobb-i…fttol-3776 ---> Rayman Legends (Ubisoft)
0
0
0
0
susguy avatar
@MoonW: ?
Az elmúlt 19 "ingyenes játék" cikkből 15 epices (január közepéig visszamenőleg).


Viszont
ezzel szemben, csak az erre szánt fórum téma megjelenése óta (elmúlt 20 nap) volt 29 nem epices játék ami nem kapott cikket. Ezek közt olyan is van ami epices játékként még kapott cikket.

Azóta 32.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…ad_id=2439
0
0
0
0
santakigyo avatar
@susguy: Mondjuk kapásból fogalmam se volt róla,hogy ezeket adni fogják és a kommentekből tudtam meg,hogy mi lesz még.Más fórumot a témában nem nagyon olvasok,szóval ha itt nincs hírbe akkor lehet később vagy észre se veszem.
Az,hogy neked nincs igényed rá még lehet másnak igen.Azontúl meg ha itt nincs helye akkor hol máshol legyen?
Na de ezt nem azért írtam,hogy kötekedjek,csak egy észrevétel. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@santakigyo: Szintén ahogy az előbb is, jogosak az érveid, viszont. Nem állítom hogy nincs rá igény, de az igény a többi címre is igaz, amik nem kapnak cikket. Persze az se lenne jó ha az összes kap, mert akkor a főoldal 90%-a ezekből állna, amit egyik fél sem akar valószínűleg, viszont így alaptalan hogy csak ezek kapnak külön említést, és már ezek is több ember szemét szúrják.

Nem veszem kötekedésnek, normálisan leírtad hogy miben és miért nem értesz egyet, így működik egy egészséges vita 😆
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@susguy: Nem kell mas munkajat becsmerelni, valaki idot szakitott arra hogy ismet megossza ezt velunk hogy ismet van 2 jatek ingyen ahogy eddig is, es lesz is mindig ( en kivetelesen halas vagyok erte, es annak vagy azoknak aki idot szakitanak informaciot megoszani velunk ) nagyon is jol teszik hogy folyamatosan ki van teve ez es sok mas is, most pont miattad NEM fogjak ezt megszakitani, aminek Nagyon orulok Hala a jo Egnek, ahelyett hogy meg koszonned ( ha nem is koszonod meg HALLGASS !! ) en a TV-nel dolgozom munkaval jar ez is hidd el, es hidd el annak aki feltette lett volna jobb dolga is ehelyett, megtehette volna hogy nem ossza meg velunk, de NEM ehelyett idot szakitott rank , ugy hogy itt van tessek " ingyen-zsebeld be - jatsz - orulj !! ( En es meg sok mas ember - koszonjuk a " Gepigeny " munkassagat ! - )
0
0
0
0
susguy avatar
@NemAzaSrac: Nem becsméreltem senki munkáját, csak egy kérdést tettem fel, szerintem teljesen kultúrált módon (ellentétben a te hozzászólásoddal).

Egyik epices cikk sem említi, hogy ez heti rendszereséggel történne. Persze, lehet értékelni a cikkíró munkáját, de ne csináljunk úgy mintha vért izzadna attól hogy egy előre megírt, két mondatos sablonban kicserél 2-3 dolgot (és szerintem a cikkíró sem így éli meg). Nem azt mondtam hogy ne legyen leközölve az információ, hanem ha van egy erre kitalált és az oldal által kialakított hely, ahol mellesleg amúgy is leközlik, akkor nem sok létjogosultsága van ezeknek a híreknek, a többi cimhez viszonyítva sem, amik viszont nem kapnak cikket.

Emelett szomórúan közlöm, de semmi beleszólásod sincs abba hogy mit köszönök meg és mikor hallgatok. De azért aranyos volt a próbálkozásod 😆
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@susguy: Erre csak annyit tudok mondani , hogy ez csak teged erint igy es senkit nem erdekel hogy teged zavar ez akkor olvasd ott es NE itt, ha meg nem tetszik valami lehet hallgatni, ez NEM az az oldal ahol a banatod kibeszeld ( lol ) de minden esetre jot rohogtem ezen a hozzaszolason a kolegakkal ( jar a taps es a keksz ) , de nekem van jobb dolgom is mint itt bajologni veled Nőj fel es keress mas jatszo tarsat, addig is oszoljanak emberek !!
0
0
0
0
Twist avatar
@NemAzaSrac: Én egy gyárban dolgozom, és nekem is vannak kollégáim, szóval tök jogosan ide firkálhatok valami okosságot.
Hogy te is megértsd, hisz a TV-nél dolgozol, lassan, tagoltan kell leírni: nem-az-a-baj-hogy-minden-héten-van-2-3-ingyenes-epices-cikk, hanem-az-hogy-mellette-ugyan-ennyi-ubisoftos-steames-gog-os-és-ki-tudja-még-milyen-amiket-szinte-soha-meg-sem-említenek.
Szóval ez szúrja a legtöbbek szemét.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Twist: Igen, tudom es lattam pldul az sincs kiteve hogy The Crew 2 free weekend, amugy .en kozetettem az oldalon, de itt en sem lattam . Nem szoktam feljarni minden nap, hisz dolgozom nekem ide kell figyelnem es rengeteg riport van stb, es ha van idom akkor a csaladdal vagyok plane most ilyenkor igy hat nem tudok mindent de ezt a the crew 2-ot en sem lattam most .
0
0
0
0
susguy avatar
@NemAzaSrac: Egyértelműen mást is zavar, így nem is értem miért próbálkozol olyannal amiről te is tudod hogy nem igaz. Még mindig csak egy kérdést tettem fel, nem bánkódom, ha ezt sikerül megérteni akkor jelezd nyugodtan.

Ismét szomorúan közlöm, de közel sem jelentesz annyit a világban, hogy érjen bármit is a parancsolgatásod. De azért még mindig aranyos volt a probálkozásod 😀 Az pedig hogy a kollégáiddal mit csinálsz pont annyira érdekel mint a szomszédasszony hónaljszőrének hosszúsága. Ha ennél jobb szórakozásra nem futja, akkor hajrá 😆
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@susguy: Ismet elmondom mert latom nem fogtad fel ! mondtam mar szepen , hogy nincs itt idom bajologni veled 1000 a dolgom, rengeteg forgatasom van stb de ha zavar hogy mas jatek nincs kiteve talalkohatunk es csinalunk egy riportot es ott ki adhatod szived banatat . Az hogy meg teged mi erdekel hidegen hagy, ahogy az is hogy probalsz sertegetni de gyenge probalkozas nalam ez nem ( oszt es nem szoroz nem erdekel ) a gyenge ember tulajdonsaga na mind1 , megyek mert valakinek dolgozni is kell hogy a vilag tudjon meg dolgokat ! " osszoljanak emberek " .
0
0
0
0
susguy avatar
@NemAzaSrac: Hiába próbálod bizonygatni hogy nem érsz rá, ha közben ennyire nem bírod ki hogy ne próbálj meg még utoljára beszólni, akkor a teljes ellenkezőjét bizonyítod 😆 Nem sérteget senki. Ha neked az sértés hogy nem tudsz ismeretleneknek parancsolni, akkor így jártál.
További szép napot, és sok szerencsét a legmanipulatívabb média szakmában! 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ezeknél van ilyen határidő,hogy telepíteni is kell a gépre vagy elég csak simán a könyvtárhoz adni és ráérek akár év végén is letölteni?Gyűjtögetem szépen,van külön ezért egy fiókom Epicen de eddig egyiket se telepítettem fel.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@santakigyo: Nincs határidő,könyvtárhoz adod és ráérsz 2 év mulva is játszani vele,ha úgy adódik 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Castiel21: Értem köszi. 😀
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Köszi az infót, be is szereztem. 😀
Jövő héten Just Cause 4 lesz! 😃
A másik Wheels of Aurelia számomra nem kicsit furcsa, mondhatni kemény horror kategória. 😆
0
0
0
0
💬 6
Arthur Morgan avatar
@wgeorge85: Az ilyen infókat honnan lehet megtudni ? 😆
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Arthur Morgan: Hát a gépigényről, honnan máshonnan. 😂
De a Just Cause 4-et tényleg várom, lehetne már jövő hét csütörtök...
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@wgeorge85: közben ezt az oldalt találtam: [LINK]
0
0
0
0
gigazte avatar
@Arthur Morgan: A Storeban még azt is írják, hogy Április 16.-tól lesz ingyenes!
0
0
0
0
zelcsi avatar
@gigazte: az a jövő hét! 😉 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@zelcsi: Nem a dátum miatt írtam a kommentet, hanem azért, hogy honnan jött az információ.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Ha már a buzi fortnite miatt elkaszálták az Unreal-t nyugodt szívvel adhatnák ingyen valamelyiket.....sokkal többet érne mint ezek....(igen lehet támadni mert utálom azt az okádék szart)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció