Ingyenesen beszerezhető a Dying Light Enhanced Edition

2023. April 06. | hír | 15 hozzászólás

Ingyen szerezhetitek be a Dying Light Enhanced Edition és a shapez játékokat az Epic Games Store-ból április 13-áig.

Itt találjátok:
• Dying Light Enhanced Edition
• shapez

Dying Light
Dying Light
Dying Light
Megjelenés: 2015. January 27. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kranya avatar
Bugfix következik:
Bug: minden beállítás visszaáll alapbeállításra minden újraindításkor.
Fix:
0., A biztonság kedvéért készíts egy biztonsági mentést a profilodról: készíts egy másolatot erről a mappáról: C:\Users\<felhasználóneved>\Documents\DyingLight
1., Hozz létre egy parancsikont az asztalon ami a telepített játék exéjéhez vezet (DyingLightGame.exe). Jobbklikk a parancsikonra -> tulajdonságok -> a "Cél:" mező tartalma mögé másold be ezt: -epicenv=Prod -EpicPortal -epicusername="test"
Kattints az Okéra.
2., Nyisd meg a játékot a módosított parancsikonnal. Menj be a beállítások közé és elsőnek módosíts valamilyen hangbeállításon. (Ha ezt nem teszed meg, akkor legközelebb is csak a módosított parancsikonnal tudsz beállítást módosítani.) Állíts át bármit ahogyan te szeretnéd, majd zárd be a játékot.
3., Nyisd meg a játékot, de ne a módosított parancsikonnal. Ellenőrizd, hogy megvannak-e az új beállítások és a mentésed. Ha állítottál valamit a hangbeállításokon, akkor a továbbiakban tudsz beállításokat módosítani (és menteni) a módosított parancsikon nélkül is.

Egyéb megjegyzések:
A módosított parancsikon Offline módban nyitja meg a játékot, így az lényegében cracknek minősül.
Epic Games-es Cloud Save visszaállíthatja a beállításokat (nekem tesztelési célból be van kapcsolva, eddig nem okozott gondot), emiatt kikapcsolása javasolt.
Tesztelve általam Intel (11.gen) és Ryzen (3.gen) PC-n Win10 x64 22H2-n.
Eredeti cikk itt: https://www.reddit.com/r/dyinglight/comments/12f3h9u/settings_reset_profile_changed_fix_dl1_possibly/

Ha valami nem úgy sül el ahogyan nálam, akkor írjatok.
0
0
0
0
no avatar
Steam-en is van egy ingyenes játék
Battlestar Galactica Deadlock

https://store.steampowered.com/app/544610/Battlestar_Galactica_Deadlock/
1
0
0
0
joshsword avatar
Ez most hogy van az epicnél? Két ingyenes közül csak az egyiket lehet bezsebelni? Már nem először járok így.
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@joshsword: Ha a Dying Light nem jelenik meg nálad, akkor az a régiókorlátozás lesz. Németországban vagy Ausztráliában élsz?
0
0
0
0
joshsword avatar
@xCube: Megoldodott. Más volt a probléma. Az elsőnél még azt írta, h free, a második játéknál már az árát írta ki, de így is ingyenesen adta.
0
0
0
0
pcboy avatar
valak itudja hogy ez mitől is jobb mint az alap?
0
1
0
0
💬 2
Kranya avatar
@pcboy: Van benne egy további térkép külön storyval meg küldetésekkel.
0
0
0
0
bigfooot avatar
nagyon jó játék, vigye mindenki :) nem gondoltam hogy sikerül felülmúlni a dead islandet, de imádtam anno + a the following DLC is ad egy nagy extát a vezethető/tunningolható járművel + a bevezetett multival.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Még anno a megjelenés napján megvettem, ki is játszottam, utána pedig még vagy 3x coopban. Az összes DLC megvan hozzá ami nem csak ilyen kozmetikai cucc vagy tárgy (bár azokból is van vagy 10 🤣), The Following, Hellraid... Zseniális játék és az összes kiegészítője is az (kivéve a battle royale, az kapufa). Én alapvetően megfontolt videojáték vásárlónak tartom magam, nem szórom minden hülyeségre a pénzem, de ebbe a játékba biztos öltem vagy 150 eurót, az utolsó centig megérte. Aki még nem próbálta az elmúlt 8 évben mindenképpen ajánlom most, hogy ingyenes meg főleg. Az alapjátéban simán benne van 40 óra ha szánsz időt a mellék küldikre és a pénzfarmolásra, karanténzónák felfedezésére és akkor arra jön még rá a másik 40 óra The Following DLC amit ugyanúgy megkapsz most, ha esetleg beszippant téged is akkor még ott a Hellraid amit coopban ajánlok, az is megéri azt a 10 eurót, pár óra gameplay + legendary gear. A 2010-es évek egyik legjobb játéka, nálam simán benne van a top 10-ben az előző évtized felhozatalából.
2
0
0
0
💬 1
kovb677 avatar
@MrPAYER: igen , nem rossz game.
0
0
0
0
carl18x avatar
❤️ Epic Games ❤️ 🤣
0
0
0
0
xCube avatar
Németországban a Dying Light nem elérhető.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció