Ingyenesen beszerezhető a Darkest Dungeon

2020. December 25. | hír | 12 hozzászólás

Huszonnégy órán keresztül ingyen szerezhetitek be a Darkest Dungeon szerepjátékot az Epic Games Store-ból.

Itt találjátok:

• Darkest Dungeon

Darkest Dungeon
Darkest Dungeon
Darkest Dungeon
Megjelenés: 2016. January 19. (PC)
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Red Hook Studios
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NE0NFACE avatar
Köszi szépen!

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
0
0
0
0
BlackDog avatar
Köszi 😀
Ez sem egy nagy eresztés 😃
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@BlackDog: Cyberpunk 2077 / Red dead redemption árkategóriás új játékot ne is várj. Attól, hogy neked ingyen van az epic fizet érte a fejlesztőknek, gondolom nem teljes árat, ha meg valami új cimet adnának ingyen nem érné meg a fejlesztőknek vagy az Epicnek kiperkálni. Arra jó hogy játsz olyan játékokkal amiknek kicsit leáldozott és ha tetszik vegyél egy két dlc-t / más játékát a kiadónak. Nem értem minek kell hálátlankodni ha valami konkrétan ingyen van...
0
0
0
0
BlackDog avatar
@Yuumi: Már ne is haragudj de ki beszélt itt Cyberpunk 2077 / Red dead redemption árkategóriás játékokról?! Mert rajtad kívül senki! 😉 És azt sem értem miből sikerült erre a következtetésre jutnod hogy hálátlankodom esetleg! Egy nyilvánvaló tényt közöltem! Hogy nem nagy eresztés! Legalábbis nekem nem! De te játszogass vele szíved joga! És mivel az Epctől már megszoktuk nem egyszer hogy aaa kategóriás játékokat is simán ad ingyen hétköznapokon is így Karácsonykor nem erre számított szinte senki tőlük! Az meg hogy ki kinek mennyit fizet azért mert ingyen ad valamit a lőtérit se érdekli! Senki nem kényszeríti rá egyikre sem hogy ingyen adjon valamit is. Ők döntöttek így teljesen mindegy milyen okból/okokból! Sima Felhasználóként eldöntöd kell-e és játszol ,vagy nem! Ennyi! Nem kell itt minden csontot ezerszer át rágni újra meg újra meg elő adni a nagy halált hogy ingyen van essünk hasra.
0
0
0
0
no avatar
@BlackDog: Bocsi akkor, csak úgy érződött nekem. Írásban nem jönnák át a dolgok mindig ahogy azt szándékozza valaki.
Ebben teljesen igazad van, nem is beléd kötni akartam csak sok embert ismerek aki hálátlankodik és félreértelmeztem kicsit amit írtál, ennyi.
0
0
0
0
BlackDog avatar
@Yuumi: Semmi baj 😀 Csak hirtelen úgy letámadtál hogy nem értettem mi van. 😀 Nyilván én is mint mindenki örülök ha valamit kap ingyen. Ennek a játéknak is örülünk. 😀 Csak nem olyan nagy kurjongatással mint esetleg egy kicsivel jobb játéknak. 😀
0
0
0
0
sickboybzz avatar
@Yuumi: Igen, szerintem sokan csalódottak a mostani ajándéközön miatt, részben joggal, mert nem ezt szoktuk meg. Részben jogtalanul, mert ez is jobb, mint a semmi, ha már egy játékot elraksz a 20-ból, hálás lehetsz, a streamet ennyivel is lekörözik. A promléma sokaknál azzal van, hogy az elmúlt 11 hónapból legalább a felében jobb volt a kínálat, mint a mostani karácsonyi dömpingben. Én mindenesetre örülök, Cities Skyline-t rég óta ki akartam próbálni, de csak ősz óta van gépem hozzá. Most megvan ingyen.
0
0
0
0
xCube avatar
@sickboybzz: A karácsonyi kínálat 70 százaléka már volt korábban is ingyen a platformon. Szerintem a legtöbbeknek ez a problémája. Viszont ha azt nézem, hogy az elmúlt másfél évben összesen kb. 150 játékot lehetett beszerezni ingyen a platformon (én párról lemaradtam), ezek közül kb. 30 AAA cím és számtalan kiváló indie cím is szerepel, akkor az arány több, mint barátságos. Másfél év - átlagban havonta két AAA cím + 6 - 7 egyéb játék.

Lehet utálni az EPIC -et az üzletpolitikája és a TenCent miatt, de senki más nem adott ennyi játékot ajándékba.
0
0
0
0
BlackDog avatar
@sickboybzz: Igen jól mondod! Meg az Alien is jó volt még mellé mondjuk 😉
0
0
0
0
xCube avatar
@BlackDog: Neked nem, másoknak nagyon is. Ez egy nagyon jó játék... . Attól, hogy nem csillivilli 3D grafikája van és nem open world easy action még nem feltétlenül rossz valami.
0
0
0
0
no avatar
plusz a Darkest Dungeon®: The Musketeer DLC is bezsákolható.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció