Menu

Ingyenes verziót kapott a Hitman 3

Szerző: Pafry, 2021. március 31., hír

Március 30-tól kezdve ingyenesen letölthető az Epic Games Store-ból a Hitman 3: Free Starter Pack, amely a játék első, dubaji küldetését tartalmazza megkötések nélkül, teljes egészében. Érdemes azonban sietni, hiszen ez a pálya csupán április 5-ig marad ingyenes. A csomag egyébként a PlayStation Store-ban, valamint a Microsoft Store-ban is elérhető lett.

Április 5-e után továbbra is ingyenesen elérhető lesz a játék gyakorló módja, és természetesen a pályákon szerzett pontjainkat magunkkal vihetjük majd, ha esetleg megtetszene a játék, és megvennénk a teljes verziót. A Free Starter Pack a későbbiekben időnként bővülni fog majd ilyen-olyan küldetésekkel, kihívásokkal, így mindig lesz majd valami, ami felkeltheti a játékosok figyelmét az alapjáték iránt. Az ide bekerülő küldetések a Hitman 3 birtokosai számára ugyanúgy elérhetővé válnak majd.

További jó hír, hogy akiknek megvan a Hitman új trilógiájának első vagy második része, azok a Free Starter Pack segítségével a harmadik rész szintjére fejleszthetik a játékaikat, úgymond bevonva azok epizódjait a csomagba. Ezzel elsősorban egy minimális grafikai fejlesztést tudnak legálisan eszközölni.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
forzageorge avatar
17 napja | 2021. 04. 01. 19:55:53
#
Köszi az infót, már szedem is lefele. :)
Twist avatar
17 napja | 2021. 04. 01. 18:48:45
#
Nagyon hasíthat, ha a megjelenés után ingyen osztogatják az első pályákat.
King Gizzard avatar
17 napja | 2021. 04. 01. 23:15:55
#
@Twist: Ugyan ez volt az előző két résznél is. Az első pálya mindig is csak egy bevezető küldetés, ezzel oldják meg marha egyszerűen azt hogy legyen demo ami bemutatja hogy mit tud a játék. Demóként pedig elég velős, pláne hogy rengeteg cég nagyon óckodik attól hogy egyáltalán legyen demo.

Tekintve hogy van harmadik rész, valószínűleg nem azért tették ott sem mert "nagyon hasítottak".
BlackDog avatar
18 napja | 2021. 04. 01. 08:52:45
#
Köszi :)


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb