Ingyenes lesz a Riot Games verekedős játéka

Szerző: xoki | 2022. August 06. | hír | 5 hozzászólás

A Riot Games név hallatán valószínűleg mindenkinek a League of Legends jut eszébe, de 2019 óta a vállalat folyamatosan azon van, hogy más területen is rajongótáborra tegyen szert. Ott van például a Legends of Runeterra, a Valorant, a TFT és a Wild Rift, de például egy Project L néven ismert verekedős játék is készülőben van, amely hamarosan meg is jelenhet.

A Project L direktora, Tom Cannon nemrég kifejtette, hogy a csapat pontosan mivel is foglalkozott az elmúlt hónapokban. A Street Fighter és a Mortal Kombat ihlette játékban szintén a League of Legends karakterei szerepelnek majd. A játékosok két karaktert választhatnak majd, melyek közül a másodlagos harcos segédmozdulatokkal fog beavatkozni az összetűzésekbe. A csapat már nagyjából befejezte az alapvető mechanikákon való munkát, és sokan más feladatokhoz tértek át, mint például új karakterek készítése vagy a közösségi funkciók megtervezése.

A Riot megerősítette, hogy a Project L egy free-to-play cím lesz, ami igazából egyáltalán nem meglepő, hiszen eddig mindig sikeres F2P modellel álltak elő. Cannon ehhez kapcsolódóan megígérte, hogy tiszteletben tartják majd a játékosok idejét és pénztárcáját.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ichigo23619 avatar
hát még mindig több értelme lesz mint a lolnak. 😁
a lolt még anno kipróbáltam de egy fél óra alatt meg is untam. 🤣🤣🤣
0
0
0
0
Xsite avatar
Igazi hiánypótló, már nagyon kellett egy ilyen játék!
0
0
0
0
kovb677 avatar
Minden champ megvolt nekem lol-on rengeteg skinnel amit én grindeltem ki évek alatt, de hálaistennek tiltottak onnan ritka egy toxic game...
0
0
0
0
💬 2
kaland21 avatar
@kovb677: mindig is toxik game lesz és volt is ingyen se!
0
0
0
0
kovb677 avatar
@kaland21: Annyi évet elpazaroltam rá fölöslegesen az alatt csinálhattam volna mást is de már késő bánat. 🤣
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció