Menu
Ingyenes DLC-t kap a Titanfall 2
Szerző: xoki, 2017. április 19., hír

A Respawn Entertainment megosztott néhány információt a DLC terveiről és kiderült, hogy ezek nagy része mind ingyenes lesz. Április és június között várható új pálya, játékmód és még sok más. Ezek közül az egyik hamarosan meg is jelenik.

Az ingyenes „A Glitch in the Frontier” DLC április 25-én fog megjelenni minden platformra. A Glitch nevezetű pályát fogja tartalmazni, amely nem egy egyszerű deathmatch mód, hanem különböző célkitűzések köré épül majd. A frissítés a legnagyobb elérhető szintet 100-ra emeli.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
Gaben7 avatar
1 éve | 2017. 04. 29. 18:38:16
#
Kár hogy ezt a játékot nem vették annyira pedig jobb mint a CoD Infinite Warfare :(
Legion avatar
1 éve | 2017. 04. 19. 19:59:23
#
HunSanyiX: ez a PvP játék, most ezen komolyan meglepődsz bazze? Overwatchba is pl ugyanez megy, senki se hoz healert mer minek, akkor hozok én. Itt még nem olyan rossz mert van dps meg tank is és itt vagy egy gigantikus DE. A "dps" úgynevezett "offensive" karaktereket instapickelő szerencsétlenek egyszerűen képtelenek tenni a nyomorult dolgukat és nekem kell egy nyomorult Mercy-vel (kicsitsem harcra való healer) leszedni a Parah-t (egy jetpackes, rakétevetős aki folyamatosan a levegőbe van) mert a Mcree meg a soldier még együtt se tudják eltalálni. Tehát ne hidd azt hogy egyedül vagy, azt meg pláne nem hogy ez csak a titanfallba van. Arról nem is beszélve hogy a kis lvl 200 körüli accomhoz képest az enemybe rendszeresen lvl 700-800 körüliek szoktak lenni velem meg lvl 100 alatt.
HunSanyiX avatar
1 éve | 2017. 04. 19. 20:10:30
#
@Legion: Nagyjából vágom az Overwatch karaktereket és azt is tudom, hogy más játékban is van ez az unbalanced bullsh*t. Titanfall 2-nél ezt azért emeltem ki, mert nem egy videóban mondták (hangsúlyozva) a Respawn-os srácok, mennyire jó a matchmaking/team balance system.
Normál esetben, vagyis ha a csapattal játszom (Bwuk), akkor én se "nyafogok", mert az enemynek esélye sincs XD
Jó, ez kicsit túlzás, ilyen esetben 10-ből 7-8 meccset azért hozunk.
Legion avatar
1 éve | 2017. 04. 22. 07:12:54
#
@HunSanyiX: Csapattal fura mód én is nyerni szoktam, de akkor is rossz látni hogy nálunk van max 1 ezüst keretes (az azt jelenti hogy lvl 600 fölötti) az enemybe meg van vagy 3 arany keretes (az lvl 1200 fölötti). Csak rankedbe s.z.art se kapok mert healer vagyok. Mivel a drága Blizzard szerint ha nem sebzel, ölsz vagy nem te vagy a POTG akkor semmit se csinálsz és az hogy healer nélkül 1 percig se amradna életben a csapat az lényegtelen. Ezért kb 60%-al kevesebb SR-t kapsz mintha csak carryztetnéd magad. Elvileg fixálni fogják de azt erősen kétlem.
HunSanyiX avatar
1 éve | 2017. 04. 19. 19:16:31
#
Tök jó, hogy folyamatosan bővítik tartalommal a játékot, de könyörgöm, agyon hypeolták a matchmaking rendszerüket a dev vlogjaikban, ahhoz képest egy nagyrakás sz*r. Most komolyan, nekik az a team balance, hogy van egy jó játékos (példaként most hozom magam), a következő a szituáció: Attrition, meccs elején 6vs6. Meccs vége: veszítünk, 484-500, én hozom a szokásos szintemet a magam 240-270 pontjával, a csapattársaim meg 40-20 között. Jah és 4vs6 jobb esetben 5vs6-ra zárul a küzdelem.
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/04/19/254HunSanyiX_Titanfall2_2.jpg Ez egy mai kép, igaz itt nyertünk, de akkor is, az nem állapot, hogy a pontok több mint felét én szerzem...

Majd kifelejtettem, február óta nem tudom, hogy miért, de annyi lagger lett a játékban...ami vicces, hogy ha én laggolok, akkor nem csak engem nem tudnak eltalálni, hanem én sem az enemyt, de másnál ez úgy van, hogy én nem tudom eltalálni, de ő engem igen. (Cheatereket meg se említem, felesleges...)

Röviden: aki komolyan játszik, az ne vegye meg a Titanfall 2-t, mert csak fel fogja idegesíteni...amikor kijön a kövi része, esetleg akkor érdemes, mivel a játékosok nagyrésze az újal fog játszani (csak úgy mint Titanfall 1-nél, hiába a kevés player, akik annál maradtak, nagyrészük a "skilles keménymag", lehet jó köröket csapatni...)


Lite versions: