Íme a Doom Eternal első 10 perce

Szerző: xoki | 2020. February 04. | hír | 73 hozzászólás

Valamennyivel több mint egy hónap választ el bennünket a Doom Eternal megjelenésétől, ezért sokan már a legkisebb friss információra is azonnal ugranak. Az IGN-nek köszönhetően most a játék első 10 percét is megnézhetitek, amely valószínűleg könnyebbé (vagy nehezebbé) teszi a várakozást.

A videó természetesen nem spoilermentes, ezért csak akkor nézzétek meg, ha nem bánjátok az első 10 percet ily módon átélni. A játékmenet során megmutatják a különböző fegyvereket, illetve azt is, hogy milyen érdekességekre bukkanhatunk a pályákon. A szokásos arzenál mellett néhány új fegyvert is kapunk, mint amilyen a lángszóró vagy a shotgun alapú „Meat Hook”, amely megkönnyíti majd a pályák közötti közlekedést, de segítségével ellenségeket is magunkhoz húzhatunk, hogy aztán egy jó nagyot belerúgjunk.

A Doom Eternal március 20-án fog megjelenni.

DOOM Eternal
DOOM Eternal
DOOM Eternal
Megjelenés: 2020. March 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: id Software
Hozzászólások: 72
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
redbull6969 avatar
nagyon király már 2016 is nagyon bejött imádom várom már 😀
0
0
0
0
CuRi avatar
Első látásra szerelem.
0
0
0
0
boymester avatar
Imádtam a 2016-os Doomot, ezt is várom, viszont ebben látszi, hogy ennyi volt a puskapor. Jó lenne okosan visszakanyarodni egy kicsit a Doom 3 felé a jövőben, mert az is legalább akkora klasszikus, mint a régi fps-ek, csak másképp. Amúgy is kevés jó horror jelenik meg, ami nem sétaszimulátorként funkcionál.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@boymester: Hát a sorozat rebootja után én erősen kétlem, hogy visszakanyarodnának a DOOM 3 vonalához. Legalábbis nem az elkövetkező 10 évben.
0
0
0
0
no avatar
Hogy lenne már ez a játék szar ?? Annak biztos nem az aki mint én is anno szinte megjelenéskor tolta az 1,2 részét.Hatalmas flesh lesz ilyen köntösbe tolni vele.
0
0
0
0
no avatar
Nekem az előző Doomot sem volt kedvem végigtolni , ezt se lesz.Unalom hegyek a sztoriban, viszont aki szereti ezt a megyek és lövök stílust annak qrva jó.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Elég gáz hogy 2020 ban ilyet el lehet adni... egy low budget es játéknak néz ki.. Az a probléma hogy egy ID van a fejlesztés mögött.. és a Doom 3 nak a minőségét meg sem tudja közelíteni sem.... Olyan mint a Cod- minden évben bemesélik hogy új motor lesz 😃 és el is hiszik... aztán USA többsége kajálja a ezeket a gagyi szarokat... Elhiszem hogy valakinek ez tetszik és minőségnek látja. De az valahol nagyon nem jól látja a dolgokat 😀 Mert ez nagyon gyenge eresztés !
0
0
0
0
💬 41
gigazte avatar
@MaximumGame: Komolyan mindenre ezt a sablon szöveget írtad tavaly is, hogy ez nem 2019-es játék, most meg ugyanezt a bullshitet tolod 2020-ra változtatva... Lassan elmehetnél fejlesztőnek, mert ezt a hatalmas nagy egódat már egy játék se tudja túlszárnyalni! Leszállhatnál kicsit a földre én erre csak azt tudom írni, vagy keress más hobbit...
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@gigazte: Hát akkor neked miért nem tetszik 😀 te írtad hogy unalmas... Gondolom neked álmaid játéka 😉 Volt jó játék 2019 ben is ... de kevés 😉 Metro Exodus pl vagy Rage 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, Control, A Plague Tale: Innocence, Borderlands 3
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@MaximumGame: Azért nem tetszik neki, mert változott annyira az első két rész óta, hogy már sajnos nem jön be neki a stílus. De mint írta elismeri, hogy jó játék, csak neki már "nem az esete". Te egészen mást mondtál.
0
0
0
0
xCube avatar
@MaximumGame: Én jól szórakoztam a RAGE 2 -vel, mert egy valami nagyon jó benne, az akció. Az összes többi eleme nagyon gyenge (autózás, open world sandbox, sztori), de a lövölde nagyon a helyén van. A Fallen Order -hez még nem volt szerencsém, de a fogadtatás alapján nagyon jól sikerült, idén valószínűleg bepótolom. A Control egy egészen más világ, akárcsak a Plague Tale. Utóbbit pont a héten játszottam végig, mint interaktív film jó élmény volt, de a feleslegesen beleerőszakolt upgrade rendszert én például csak kinevetni tudom egy ilyen címnél. Borderlands 3? Gearbox rókabőr vol. 3? A játék semmi másról nem szól csak a grindolásról.

De egyébként miért is hat low budget címként az új DOOM? Ezt képtelen vagyok megfejteni. Mindenre rátesz még egy lapáttal, amit ez előző rész hozott. Ez a játék az akcióról szól és semmi másról. És ezzel lesz igazi id játék.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@xCube: Hát lehet én vagyok rosszul összerakva 😃 de ti nem látjátok hogy gagyi érzést ad ? Full nem élethű... Egy nagy cégről van szó...
0
0
0
0
susguy avatar
@MaximumGame:
Full nem élethű...
És?

Egy nagy cégről van szó...
És?

Borderlands 3-ban mi volt élethű?
0
0
0
0
xCube avatar
@MaximumGame: Nem tudom, hogy minek kéne élethűnek lennie egy a pokol teremtményei által megszállt és szinte teljesen elpusztított földön.

Vagy a grafikával van bajod technikailag?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@xCube: Az a bajom hogy olyan gagyi a mozgás és a grafika se nagy cucc talán mint a doom 1-2 ben... Ilyen Quake Aréna... Én a doom 3 filinget szeretném látni egy ilyenbe.. De még ha csak ez is lenne a bajom a textura az gagyi .. Olyan lettem most itt mint a Norbi a közmédiában 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@MaximumGame: Grafikusi szemmel sem látom különösebb gondját a textúrának. Szerintem Te vagy rosszul összerakva. 😜
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@yugiohyugiohzebuyug: lehetséges 😃 de szerintem megszokták az emberek ezt a szar 1024x1024 es Texturákat már 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@MaximumGame: Biztos, hogy amit te látsz, az nem 1K-s textúra. Használnak 1K-s textúrákat kisebb objektumokhoz, ahol bőven elég az is, de a fegyverek, a lények meg úgy ami szem előtt van és nagyobb dolog 100%, hogy nem 1K, főleg nem FPS-nél, nem hogy AAA-nál.
Textúráztam
ebben a játékban ruhát. 4K-ban kellett exportálni és 2K van a játékban. Úgy, hogy egy bizonyos távolság azért van a kamera között. Most próbamunkáztam máshova, a Supercross 3-hoz kellett egy szemüveget elkészíteni. Az ilyen kisebb, testreszabható objektumoknál alkalmaznak 1K-t ott. Na most egy Doom-nál biztosan nem fogsz 1K-s textúrákat látni, legalábbis ahogy te gondolod nem. Amiket látsz minimum 2K.
0
0
0
0
no avatar
@MaximumGame: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Kelori avatar
Én annyit tudok csak rá mondani hogy miattad, és a hozzád hasonlók miatt is süllyedt ilyen mélyre a játékipar.

Ahogy az sem jogos ahogy ő egy 10 perces YT gameplay láttán leszarozza az egész játékot, pont ugyanakkora, ha még nem nagyobb meggondolatlanság előrendelni bármit is, pláne még azelőtt hogy érdemben látnál belőle valamit.

És sajnos rengetegen vannak hozzád hasonlóak. Egyes esetekben elegen ahhoz hogy annyi előrendelés legyen ami után a developerek már szarnak az egész játékra és annak a fejlesztésére, elvégre már a pénzüknél vannak anélkül hogy kiadtak volna bármit is a kezeik közül, max annyira kell összerakni a játékot hogy annyira ne legyen katasztrofális mint amilyen WC3 reforged lett, mert ott kénytelenek voltak jóváhagyni a refund kérelmeket, így a könnyen jött pénz könnyen is ment.

Én is várom az eternalt, de ha objektívan megnézem ezt a gameplay-t, nekem teljesen úgy tűnik hogy ez semmi újat nem fog adni a 2016-os részhez képest. Nem fogom hanyatt vágni magam csak amiatt mert ez egy DOOM.
0
0
0
0
no avatar
@Kelori: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Kelori avatar
Gondolkoztam rajta hogy csak rád hagyom az egészet, mondván hogy úgyis felesleges "vitába" szállni ilyenkor. De inkább mégis reagálnék, a kelleténél 5 perccel több szabadidőm van, meg amúgy is szeretem ha fáj : )

nem magamnak vettem meg, hanem asszonynak, de mindegy
Őt basztasd


Én nem basztatok senkit, pláne nem őt. Te vetted meg, nem pedig ő, akkor neki most mi köze is van az egészhez?

Az, hogy kb belém álsz, és leirsz olyan dolgokat amihez kurvára nincsen közöm, ahhoz pofa kel


Gondolom közöd akart lenni, de nem igazán értem hogy mihez nincsen közöm? Csak arra reagáltam amit te leírtál, az pedig így szólt: "ÉS az Eternal, Collectors Editionba van elő rendelve.
Na erre mondj valamit"

Ha nincs hozzá közöm akkor minek írtad ki egy fórumra? Még oda is írtad hogy mondjunk rá valamit, na hát én teljesítettem a kérésedet.

Inkább örülnél annak, hogy támogatom a fejlesztőket


Én ennek nagyon örülök, nem tudom a hozzászólásom melyik részéből következtettél ennek az ellenkezőjére. A lényege az lett volna hogy mindenki hagyja abba végre az előrendeléseket a minimális kozmetikai extrákért, meg néha a pár napos early access-ért, ami általában a "jutalom" az előrendelésért cserébe. Tényleg nagy jutalom amúgy az hogy fizetsz azért hogy béta teszter lehess, és a többiek már egy összeszedettebb játékot kaphassanak a day 0 patch után 😊 Ezért általában nem pénzt szoktak adni, hanem pénzt szoktak kapni emberek a QA team részeként egy fejlesztőstúdiónál. Mielőtt valaki megint sírva fakadna hogy miért ekézem a Doom-ot megemlíteném hogy most nem elsősorban erről a címről van szó, hanem az egész játékiparról.
Én is szívesen támogatom a dev teameket, amennyiben valóban megérdemlik a támogatást, de ezt csak akkor lehet eldönteni ha már megjelent az adott játék.

Az a te gondod, hogy te mindent lekapkodsz netről, én is, de van amit megveszek, mert tetszik, jól mutat a polcon STB


Ismét nem tudom hogy hogyan jutottál erre a következtetésre, de akkor megnyugtatlak hogy minden játékom eredeti, egyedül a Diablo II-nek van fent egy tört, módosított változata, ami nekem megfelelően fut a Windows 10-en is, de megjegyzem hogy ettől függetlenül meg van eredetiben is, csak hát az egy fekete ablakon kívül nem jut tovább az indításnál.

Konklúzió: továbbra sem értem hogy miért jobb előrendelni játékokat ahelyett hogy megvárná mindenki a megjelenés napját, nézne vagy olvasna róla független teszteket, látna róla hosszabb gameplay-t, majd ezek alapján eldöntené hogy megveszi-e vagy pedig nem.
A pre-order csak árt a játékiparnak, sokszor ront a fejlesztők és/vagy a kiadók hozzáállásán, és ha végső soron rossz lesz az adott játék akkor a játékos is rosszul jár, elvégre egy rossz játékért fizetett.
0
0
0
0
Kelori avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Szerintem a srác a karakter mozgására próbál utalni, hogy olyan mintha doomguy-t egy sínen vontatnák mindenhova, illetve a doom-ból mindig is hiányzott a kamera acceleration, ettől túl lineáris a kamera mozgás, ami miatt kicsit gagyinak hat az egész, és néhány playernek mindig is hányingere volt a játékoktól 5-10 perc után. A quake játékokban is így működött a kamera régen, és ott is ez volt a problémája néhány játékosnak (émelygés, hányinger)

Tény hogy ezt sokkal jobban is meg lehetne csinálni 2020-ban, de nem tudom amúgy eldönteni hogy direkt csinálják még mindig ilyenre, mondván hogy ezek már-már amolyan signature elemei a DOOM-nak, vagy pedig a lustaság van a háttérben.
0
0
0
0
xCube avatar
@Kelori: A DOOM -ba figyeltek először oda a camera acceleration -re, mert sok Wolfenstein játékos panaszkodott hányingerre a mozgás miatt. Amire te gondolsz az inkább a movement momentum.
0
0
0
0
Kelori avatar
@xCube: Igen arra, sorry én írtam hülyeséget.
0
0
0
0
xCube avatar
@MaximumGame: Sajnálom, hogy nem tetszik a játék. És nem igazán tudom megérteni a sirámaidat. A textúrák szerintem maximálisan rendben vannak és a mozgás pontosan a játékmenetnek megfelelő. Ha a DOOM 3 -féle motgás lenne itt, akkor fél percenként meghalnál. Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy a játékos figyelmét, helyzetfelismerését és reakcióidejét honorálja.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@xCube: Grafikai motor az nagyon jó... de egy Apex Legend szebb mint ez 😃 minőségre !
Ilyen óvodás az egész minősége 😃
0
0
0
0
Mystream_HBL avatar
@MaximumGame: Hát ha ezt gondolod akkor hajrá az alapanyagok megvannak ha ennél látványosabbat tudsz összerakni akkor tiéd az egész tulajdonom (Ház + auto + minden egyéb) 😎
0
0
0
0
no avatar
@Mystream_HBL: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Norbi 2? Ezt azért nem kéne…. Lehet, hogy szókimondóan, de leírta a véleményét.
0
0
0
0
no avatar
Norbi-val vannak akik egyet értenek, ellenben itt.
0
0
0
0
no avatar
@MaximumGame: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Gépigény haragja, nem hinném. Nézd meg hány éve aktív tagja a közösségnek, ha nem kívánatos lenne, már régen nem lenne itt. (Ja és nem kreténkedni jár fel az oldalra)
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Scorn Face avatar
A zárójelben foglaltakat az veszi magára, akinek a mérete.

Én annyiban étek vele egyet, hogy kinézetre nem hozott semmi újat pedig lehetett volna egy csöppet tupírozni. Ez vagy nem fért bele az időbe, vagy nem is volt betervezve egyáltalán. Pont olyan kinézetre, mint a 2016-os rész. Másban viszont erősen látszik a fejlődés. A túlnyomott pattogós rész a videóban hát nem is tudom…
0
0
0
0
susguy avatar
@Scorn Face: Ezzel valóban egyet lehetne érteni, de egyálatlán nem ezt írta, pláne nem ilyen megfogalmazásban. Én legalábbis nem tudom melyik nyelven jelenti az "ez egy gagyi szar" azt hogy "fejlődhetett volna a grafika az elődjéhez képest". De ezek szerint mindig mást jelent, mert minden játéknál ennyit ír.
0
0
0
0
xCube avatar
@MaximumGame: Még mindig nem tudom mi alapján látod így, de ha így látod elfogadom. De attól még szerintem nem így van, ez a játék mérföldekkel előrébb van grafikailag, mint az Apex Legends.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Eleve YT videó alapján van megint a vélemény ami köztudottan agyon van butítva képminőségileg, ilyen videókon textúra részletességet még a Kepler-el sem látna az ember.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@LordSzalko: 4K-s videóval néztem 😃 azért ott látom milyen a grafika 😃 + a szemem jobb mint a legtöbb embernek 😃
0
0
0
0
no avatar
@MaximumGame: Lényegtelen. Amilyen minimális bitrátával dolgozik oly mindegy hány K-s a videó.

A felbontása egy adott dolognak sosem jelentett túl sok mindent, minőséget pláne.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@xCube: Esetleg ha 2012 töt írnánk 😃 akkor azt mondom a Grafikára hogy oké 😃
De tipikusan az a bajom vele, ahol kell oda raktak 4K-texturát... a többi helyre amig ritkán látsz meg 1024x es et ***tak 😃 jó lesz a parasztnak.. Ha ezt itt a legtöbb ember nem látja azt sajnálom... de a mai játékok 80% ban ilyenek... Karakter keze 4K-s Texura… és a bal keze már 1K-felbontású mert azt csak ritkán látod.. 😀 Nem nekem szar a szemem... csak igényes vagyok!
De legalább te tudsz a legnormálisabb hangnemben írni. Ezért is válaszoltam egybe ide az egészet mindenkinek kb 😎
0
0
0
0
no avatar
@MaximumGame: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@JackaL01: Ezzel a hozzászólásoddal aztán szépen bemutatkoztál...
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@MaximumGame: bár így néztek volna ki a játékok 2012-ben
most már irdatlan nagy baromságokat írsz azért
valószínűleg már direkt csinálod
rage 2 példának egy doom ethernal ellen? ne röhögtess már azért meg borderlands 3? hát ezekben hol voltak neked 4K-s textúrák?
0
0
0
0
xCube avatar
@MaximumGame: Amit leírsz az az optimalizáció része. Ezért futnak a játékok úgy, ahogy futnak, különben még nagyobb lenne a gépigényük. Én is látom, de addig, amíg nem a játéktér közepére kerül valami alacsony felbontású izé, addig nem érdekel, mert tudom miért van így. És ez nem is von le nálam a játék értékéből. Az új DOOM -ról többen is (Digital Foundry, GmanLives, stb.) nyilatkozták a tesztek után, hogy PC -n látványosan élesebbek a textúrák, egy rakás videó XBO X / PS4 Pro -ról készült azok közül, amit el lehet érni. És ahogy LordSzalko is írja a tömörítés miatt elég nehéz is belőlük messzemenő következtetéseket levonni. Van pár helyszín, ahol igazából valamilyen szinten meg tudom érteni a sirámaidat (jeges platforming rész, ahol egy démon csontvázának gerincén kel kisétálni egy szakadék fölé), mert bizonyos elemek havas textúrái kicsit mosottabbak, de ebből arra a megállapításra jutni, hogy a játék gagyi, 2012 -es szint, vagy hogy csúnya, az szerintem már kicsit nevetséges.

Engem akkor már jobban zavar a már említett LOD szintezés, vagy az, hogy ha egy játékban az NPC -k látványosan kidolgozatlanabbak, mint a fő karakterek. Annak idején például addig nem voltam hajlandó játszani az Oblivion -nal, amíg a távoli területek úgy néztek ki, mintha kimosták volna a textúrákat és kipucolták volna az erdőket. A Skyrim esetében is nehezen nyeltem le ezt a békát, főleg azért, mert ini tweak -kel ugyan meg lehet növelni a distant LOD -ot és az egyszerre betöltött szektorok számát, de ez kihatással van a játék szkriptjeire, így bizonyos események akkor is bekövetkeznek, ha nem vagy a környéken.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@xCube: Szerintem meg hagyni kell.Ha ez a grafika neki nem elég akkor gyakorlatilag nem játszik semmivel.Nem tudja elhinni,hogy a COD-ot se a grafikája miatt viszik mint a cukrot,főleg mivel multis játék és emiatt úgy kb telibesz@rják a grafikát legtöbben meg azt,hogy valahol nem olyan felbontású textúra van.
Ő az a fajta user aki nem tud kikapcsolni egy játékon se mert folyton azt nézi hol homályos,hol a hiba.Ez az ő baja mert végül is míg a többiek végigtolják és élvezik addig ő csak károg folyton,hogy hát ez meg az,stb,stb,stb
0
0
0
0
xCube avatar
@santakigyo: Annak idején (az aranykor modder és tuner érájában), úgy egészen a kétezres évek végéig én is komolyan analizáltam a dolgokat, overlay a real time mérések miatt, stb. De sosem kevertem össze a technikát a játékélménnyel. Eszembe sem jutna egy játékot végigjátszás közben monitorozni, legkevésbé sem ilyen ormótlan rikító színű overlay elemekkel. Ismerek viszont olyanokat, akik csak így játszanak, mert látni akarják a számokat, ha beesik az FPS, stb... . Én a játékért és az élményért játszok, a játék van értem és nem én a játékért. Azt is meg kell azért jegyeznem, hogy az említett magatartás általában azokra jellemző, akik egy rakás pénzt költenek a gépükre, a legújabb hardvereik vannak, de kb. ez az egyetlen érdeklődésük / hobbijuk és az anyagi helyzetük nem teljesen indokol egy ilyen számítógépet. Ne értsetek félre én nem ítélkezek arról, hogy ki mire költi a pénzét, de ez a magatartás általában az önmegerősítés miatt fontos az egyének, a befektetés megérte. És egy játék, ahol nem 4k textúrák vannak, lehet az bármennyire is jó, nem lesz megerősítés.
0
0
0
0
susguy avatar
@MaximumGame: Köszönjük hogy ismét megáldottál minket a ténnyel miszerint ha egy játék neked nem tetszik, akkor csak szar lehet. Nem is tudom mihez kezdtünk volna enélkül. A következő játéknál melyik égtáj felé imádkozzunk, hogy ismét megtudjuk az igazságot?

/s
0
0
0
0
xCube avatar
@MaximumGame: Gratulálok megmondó kapitány. Mindannyian sokat tanultunk egyoldalú monológodból, életünkben és elménkben fény gyúlt, nem kell sötétben botorkálva keresnünk az utat.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@MaximumGame: Ez csak a saját véleményed, 0 ténnyel alátámasztva ergo értéktelen. Bizonyára azért kapta meg a 2016-os Doom is a szakmától a Legjobb Akció Játék díját 2016-ban(a GOW, a Battlefield 1 és Titanfall elől) mert akkora szar volt. Ezeket a kommenteket felesleges leírni mert ez csak trollkodás. Felsoroltál játékokat itt feljebb amit nem is értek...Rage 2? A 2019-es év egyik legnagyobb csalódása kb, érdektelen lapos rövid és tartalmilag nulla játék, gagyi történet, üres világ, konkrétan kukázta mindenki és sajnos a DLC-k sem tudták megmenteni, az első része ami 10 évvel korábban jött ki köröket ver rá...a Control egy teljesen más műfaj, köze sincs egy FPS-hez, a Plague Tale Innocene-nek meg pláne, ez olyan mintha összehasonlítanád az Eredetet a Halálos Iramban-al "merhá mindkettű film nyem?" 😂 A Doom 3 egy túlélő horror volt ahol kódokat kellett hajkurászni 30 percig, meg oxigén palackokat gyűjtögetni, meg vaksötétben puskatussal verni a zombikat akik előmásznak a klotyóból, szintén nem lehet összehasonlítani az új Doomokkal 😀 A műfajok közötti különbségeket érdemes átlátni/értelmezni mielőtt egy alapvetően jó alkotásról fröcsögsz mert csak lejáratod magad....
0
0
0
0
Kelori avatar
@Unstoppable: Szerintem is jó volt a doom 2016, és az eternal ie jónak ígérkezik, de abban is egészen biztos vagyok hogy erősen túl van hypeolva a játék a cím múlta miatt. Ha a 2016-os játék pl új IP-ként a semmiből jelent volna meg, gyanús hogy közel sem lett volna ekkora siker.

Év akciójátékának is túlzás volt, a titanfall 2 majdnem minden tekintetben verte a doomot a kategóriában, csakhát új címnek a bejáratott sorozatok ellenében nem sok esélye van.

Ettől függetlenül én is szeretem, de érdemes a helyén kezelni, mert a kritikusok és a játékosok nagy része is többre tartja mint amennyit valójában ér.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@Kelori: Semmi sem tökéletes, a Doom sem persze de azért a Doom helyét megkérdőjelezni az fps játékok között sőt leszarozni majd pedig tps és action adventure játékokhoz hasonlítani iszonyatos butaság...😊
0
0
0
0
Kelori avatar
@Unstoppable: Nem én voltam ¯\_(ツ)_/¯
De igen, tényleg értelmetlen az ilyen jellegű összehasonlítás.
0
0
0
0
yericho500 avatar
@Unstoppable: szerintem amit képvisel, azt teljesítette bőven a doom! mész ,kloffolsz,megy a baszó zene...korához képest jól is nézett ki.😀
0
0
0
0
susguy avatar
Sokkolva vagyok. IGN videó egy FPS játékról ahol nem kontrollerrel játszanak ÉS még célozni is tud az illető? Valaki csípjen meg.
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
@susguy: 😂 ismerős a sztori
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@susguy: Nekem is eszembe jutott. 😀
0
0
0
0
Apor avatar
De jó nekünk.
___

Ku..akemény lesz. Nagyon várom.
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@Apor: Bizony, ez nagyon ott lesz.
Pont akkorát ütött ez a videó mintha egy BFG 9000-rel próbálnál falat fúrni. 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Nekem még mindig nem jön be. Az első is nagyon vontatott volt számomra!
0
0
0
0
💬 17
xCube avatar
@gigazte: Vontatott? Milyen aspektusa vontatott?
0
0
0
0
gigazte avatar
@xCube: Egyhuzamban 2 pályánál többet sose tudtam vele játszani annyira nem kötött le a játékmenet úgy ahogy van. Pontosan ezért tellett több hónapba mire végigjátszottam! Valahogy már nem kötnek le az ilyen jellegű hentelős játékok, szóval alapból nem is a játékot hibáztatom, csak hát ebből az első 10 percből érződik, hogy nagyjából ugyanazt kapnám, amit az első részben is untam. Ezért lesz jó mások embereknek, mert gyakorlatilag nem nagyon változtatnak a jól bevált receptem, így ugyanúgy élvezni fogja mindenki a játékot. Én viszont pontosan ezért nem veszem meg ezt a részt, mert valószínűleg úgy járnék vele, mint a 2016-os résszel, hogy előrendeltem, viszont savanyú szájízzel tudtam csak végigjátszani.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@gigazte: Ha nem jön át az a pörgős játékmenet akkor sajna nincs mit tenni. Az előzőt mikor kipróbáltam nevettem, hogy ez mi? Unalmas volt, ugrabugra, stb. Aztán volt egy pont ahol elkezdett beindulni és onnantól nem volt megállás. Hatalmas játék annak akit megfog.
Milliószor többe nézem az ilyet mint egy nyitott világban való végtelen kóborlást amiben a lényegi tartalom nem több mint egy ilyen játékban,csak a töltelékek feledtetik.... márakinél.
Ez van, nem vagyunk egyformák.
Viszont ezt a videót elnézve csalódott vagyok kicsit mert nem sokkal ad többet mint az elődje. Talán még egy próbát kibír ez a játékmenet és nem kelti azt az érzést, hogy ez csak egy DLC jóindulattal. Reméljük nem így lesz.
0
0
0
0
gigazte avatar
@santakigyo: Engem sajnos a végéig nem fogott meg a játékmenet, de annyira nem sajnálom, mert azért a steam szerint játszottam vele több mint 25 órát, ami bőven állta az én szemléletemben a játék árát! Ígértek fűt fát a játékmenet változásáról, szóval ez az első tíz perc talán csak a bemelegítés lesz! Ez a tutorialos hülyeség mondjuk már a videóban az agyamra ment... Nem is értem minek erőltetni, ezzel csak lassítják a játékot!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@gigazte: Nyilván csak az elején lesz jelen. Lehet kicsit zavaró és máshogy kellett volna belerakni, de talán hamar túljutunk ezen szakaszon.
0
0
0
0
gigazte avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Az is lehet opcionális lesz, de egy ilyen 10 perces játékmenetből azért pont eleget elvesz.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@santakigyo: Hát, elvileg behozzák a nyílt világot. Változatosabbak lesznek a pályák, kevésbé egysíkúak (már az eddigi játékmenet alapján is látszik ez... űrhajó, pokol, havas részek, füves/dzsungelesebb részek stb.). Új játékelemek: mászás a falon, ugra csövön kapaszkodva, plusz ugrás. Új fegyverek és kiegek. Új kivégzések, új démonok... ilyesmi. Szerintem kellően újítottak a folytatáshoz úgy, hogy ne változtassanak az alapon. Persze a következő részre már nagyobb változtatás érik és úgy, hogy megtartsák a Doom-Doom2 játékmenetét... hát kíváncsi leszek mit hoznak össze. Már biztos gondolkodtak rajt. 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
@yugiohyugiohzebuyug: A videó alapján a játékmenetben egy deka változást nem véltem felfedezni,max kidolgozottabbak a darálások.
Biztos vagyok benne,hogy kidolgozottabb lesz,csak a kérdés az,hogy tudja e a szintet tartani esetleg megugrani amit a 2016-os rész felállított?
Ha nyitott világú lesz tényleg akkor már eleve nem tudom elképzelni azt amit az előző részben,hogy kis területen rámjönnek millióan és fejvesztve menekülök előlük közbe ugrálva ölöm őket és keresgélem azt az egy medkitet amit valahol egy sarokban láttam,hogy kihúzzam a roham végéig.
Szóval nagyon bízom benne,hogy nem olyan nyitott világ lesz amin végigrohanhatok ösze-vissza.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@santakigyo: Szerintem nem olyan lesz, amilyenre gondolsz. A videók alapján az is megmaradt amit szeretsz. Tehát valahogy ötvözhették a kettőt.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Majd kiadja magát.Mire megjelenik már nem érint a dolog,leghamarabb ősszel de lehet a télen fogok újra komolyabban gépezni.Addigra meg minden kérdésemre választ fogok kapni. 😀
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@gigazte: Akkor a modern változat nem a te stílusod, megesik az ilyen. (A régi részek bejöttek?)
0
0
0
0
gigazte avatar
@Scorn Face: Mindegyik tetszett a maga idejében, azért is rendeltem elő a 2016-ost, csak sajnos azóta én változtam annyit, hogy már nem kötött le! Hát van ilyen is... 😆
0
0
0
0
xCube avatar
@gigazte: Ezt megértem, ízlések és pofonok, de sajnálom is, mert a 2016 -os DOOM az utóbbi idők egyik legjobb FPS játéka. Én kimondottan szeretem az ilyen player skill based klasszikus shootereket és őszintén szólva pont a folytatással kapcsolatban vannak fenntartásaim, elviszik egy kicsit a mai kommersz FPS -ek irányába a komplex sztorival (átvezetőkkel 😶 ), fejleszthető űrbázissal, skill tree -vel, stb. Azért az akció még a helyén van, ez az egy dolog az, ami miatt még még bízom a sikerben 😀 .
0
0
0
0
gigazte avatar
@xCube: Érdekes változások lesznek ezek, amiket írtál, és tényleg könnyen félre csúszhat tőle az egész játék. Meglátszik hogy a játékosok igényei manapság mennyire bele tudnak rondítani egy franchise-ba! Gondolom ezek a tutorial részek is ennek a generációnak készültek... 😊
0
0
0
0
xCube avatar
@gigazte: Úgy sejtem igen. Azért bízom benne, hogy nem rontja el a játékot a sok felesleges sallang. Kicsit visszás, hogy az id egyik társalapítójának (John Carmackra gondolok) pontosan a DOOM sztorijához fűzött szavai tűnnek el a süllyesztőben:

"Story in a game is like story in a porn movie. It's expected to be there, but its not that important."
0
0
0
0
gigazte avatar
@xCube: Ezt a szlogent már nagyon sokan megcáfolták, és szerintem ennél a játéknál se merik le egyszerűsíteni az egyjátékos kampányt a multiplayer javára! Valljuk be ez a multi olyan, hogy nem igazán kell bele...
0
0
0
0
xCube avatar
@gigazte: Nem is gondolom mérvadónak a mondatot, csak érdekes, hogy pont annál a játéknál kerül totális megcáfolásra, ami annak idején életre hívta 😃 .
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Elmegy. Akciódús hentelde 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció