Ilyen tartalmakkal bővül a Steam új sikerjátéka, a Palworld

Szerző: xoki | 2024. January 26. | hír | 7 hozzászólás

Alig néhány napja jelent meg a Palworld, de a Pokémon-ihlette nyílt világú szörnygyűjtő játék már több millió játékossal büszkélkedhet, ráadásul a legtöbb egyidejű játékos toplistájára is feltornázta magát a Steamen.

A fejlesztőknek közel sincs egyszerű dolga lépést tartani játékuk népszerűségével, de minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy kijavítsák a komolyabb problémákat. Bár egyelőre a hibajavítások élveznek elsőbbséget, a nagy érdeklődésre való tekintettel a fejlesztőcsapat megosztotta velünk azt is, hogy milyen új tartalmakra számíthatunk a későbbiekben.

A közzétett ütemterv legizgalmasabb része mindenképpen a kritikus szerverhibák kiküszöbölését követő „Planned future updates” rész. Eszerint a korai hozzáférés alatt bekerül majd a PvP, a Pal PvP, Raid Bossok, a crossplay, illetve bizonyos játékmechanikák továbbfejlesztésére és természetesen új területekre, karakterekre, ellenségekre és technológiákra is számíthatunk.

Sajnos az ütemterv nem tartalmaz konkrét időpontokat, de ettől függetlenül mindenképpen jó látni, mit is tervez a csapat. Remélhetőleg gyorsan kijavítják a legnagyobb hibákat, és azt követően az új tartalmak gyártásába is belevágnak majd.

Palworld
Palworld
Palworld
Megjelenés: 2024. January 19. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő
Fejlesztő: Pocketpair
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollee avatar
Őszintén megmondom nekem a pokémon is és "már" ez is azért tetszik mert igen nagy mértékben inspirálja az artisztokat hogy alkossanak 😅

De a genshin impactet is csak ezért játszom játszottam
0
0
0
0
💬 5
kismadar avatar
@Zollee: A Genshin Impact egy másik réteget szerintem jobban inspirált. 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Zollee: Hát ez pont nem inspirálja az artistokat, sőt, inkább ellene vannak mert ai-t használtak a tervezéshez nem pedig artistot. Genhin inkább inspirál, én is készítettem már több mint 150 illusztrációt genshinből, de ezt a palworldöt nagyban kerülöm.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Warlordcommander: Sehol sem bizonyosodott be, hogy AI...Spoiler!
és ha az?
0
0
0
0
Zollee avatar
@Warlordcommander: Hát nem hiszem hogy ide leírhatom de "kódnyelven" Nátrium glutamát -on meglehetősen "népszerű" a palworld, és az is fix hogy valódi artist-ok művei tekinthetőek ott meg. Aki tudja az érti 🤣aki nem az majd később fogja megérteni 😏
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció