Így követhetitek élőben az idei The Game Awardsot

Szerző: xoki | 2018. December 07. | hír | 1 hozzászólás

Magyar idő szerint december 7-én, hajnali fél háromkor kezdetét veszi a The Game Awards, ahol rengeteg bejelentésre számíthatunk.

A nyertesek kihirdetése mellett legalább 10 új játék bejelentésére lehet számítani, valamint zenei előadásokra is sor kerül majd, nem is beszélve a különböző hírességekről és fejlesztőkről, akik szintén részt vesznek az eseményen.

Ha nem zavar a késői kezdés, akkor az alábbi oldalakon tudjátok élőben követni a The Game Awardsot:

https://www.youtube.com/thegameawards
https://www.twitch.tv/thegameawards
https://twitter.com/thegameawards
https://mixer.com/
https://www.facebook.com/thegameawards

Valamint a Steamen, a PlayStation Networkön, illetve az Xbox Live-on szintén figyelemmel kísérhetitek majd az eseményt.

Annyi biztos, hogy az idei The Game Awardson bemutatkozik a következő Far Cry, valamint tudjuk, hogy az Obsidian Entertainment is bejelenti majd új RPG-jét. Az Anthem, a Rage 2 szintén ott lesz, és valószínűleg a Dragon Age következő részét is bejelentik. A Sony és a Microsoft képviselői szintén színpadra lépnek, tehát konzolos bejelentésre is számíthatnak a rajongók, illetve a Nintendo állítólag szintén bejelent majd valamit a Super Smash Bros. Ultimate kapcsán. Végül, de nem utolsósorban Anthony és Joseph Russo, az Avengers: Infinity War direktorai szintén ott lesznek az eseményen, akik remélhetőleg mutatnak majd valamit az Eidos Montreal és a Crystal Dynamics berkein belül készülő Avengers játékkal kapcsolatban.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GalenDragonay avatar
Köszi az infókat! Kb. a feléről már tudtam, de jó része új adat. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció