Idén visszatér az E3, viszont online formában

Szerző: Pafry | 2021. February 09. | hír | 1 hozzászólás

A 2020-as év folyamán, hosszú idő után először nem lett megtartva a videojáték-ipar talán legnagyobb és legjobban várt eseménye, az E3. A koronavírus járvány miatt a legnagyobb kiadók külön-külön tartották meg bemutatóikat, mindannyian online streamen keresztül.

Most azonban az E3 szervezői megerősítették, idén visszatér a rendezvény online térre átszabott arculattal. A hagyományos eseményhez hasonló menetrenddel, prezentációkkal, díjátadóval, játszható demókkal és rengeteg streammel jelentkeznek majd a különböző kiadók részéről, melyben azok számos új címüket fedik majd fel. Ezeket mind összefoglalják majd három napba, ez pedig előreláthatóan június 15-17. között kerül lebonyolításra. A Sony még a járvány előtt kiszállt az E3 égisze alól, hogy saját rendezvényt szervezzen, egyelőre kérdéses, hogy a megváltozott körülmények miatt visszatérnek-e majd.

Az E3-at szervező The Entertainment Software Association az elkövetkező 1-2 hónap során jelentkezik majd a részletesebb programtervezettel.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kazuhiro avatar
Remélem lesz majd valami kis szösszenet, vagy esetleg gameplay, Elden Ring-ből. és persze dátum is 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció