Menu

Idén ősszel jön a Disney Classic Games Collection

Szerző: xoki, 2021. szeptember 24., hír

Bemutatkozott a Disney Classic Games Collection, amely Switch, PC (Steam), PlayStation és Xbox platformokra fog megjelenni még idén ősszel.

A Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King újabb változatáról van szó, ugyanis további címekkel bővítették ki a kollekciót, viszont jelenleg úgy tűnik, nem lesz lehetőség a frissítésre, ha valaki megvásárolta a korábbi változatot.

Mostantól a The Jungle Book „Console S” és „Console N” verziója is a csomag része, ahogy az Aladdin SNES verziója is. Összesítve az alábbi címekről van szó, melyek a Disney három legkedveltebb filmjén alapulnak:

• Disney's Aladdin: SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega MegaDrive
• Disney's Aladdin - Final Cut: Sega Mega Drive
• Disney's Aladdin - Demo Version: Sega Mega Drive
• Disney's Aladdin - Japanese Version: Sega Mega Drive
• Disney The Lion King: SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega MegaDrive
• Disney The Lion King - Japanese Version: Sega Mega Drive
• Disney The Jungle Book: SNES, Game Boy, Sega Mega Drive

Lehetőségünk lesz a játék bármely részére ugrani, újrajátszani vagy átlépni a kevésbé kedvelt részeket, amely mindenképpen hasznos lehet, hiszen ezek a játékok általában mind nagyon nehezek voltak.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 7
CsabCharger avatar
Akkor de jól jártam, mivel másfél hónapja már megvettem. :D
0
0
0
0
bigfooot avatar
huh gyerekként mennyit nyomtuk az aladinnal..nem volt annyira nehéz mint a prince of persia de ez is brutál nehéz volt :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Inkább csinálnának egy mai Lion King és The Jungle Book játékot, egy 3d-set, Hupikék törpikék játék helyet a Microids-től. Jól felújították az Asterix XXL 1-et, nem is szaggat és szép is, főleg az árnyékok, jó néhány helyen bugzodik, de sebaj. De ez nem éri meg az árát, még nincs is felújítva mai grafikával.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Ez is 5500 Ft / digitális vagy 10990 Ft / dobozos áron fog menni mint a kistestvér ? Nem kicsit pofátlanság ennyit elkérni 25 éves játékokért.
2
0
0
0
💬 2
tivike avatar
@Legendrush27: A nosztalgia faktor miatt úgyis menni fog. Többek közt én is rá fogok menni. :) A Slaps and beans is a nosztalgia faktor miatt lett sikeres. Jön is a 2. rész... Azt az is 20€ volt.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@tivike: Nem is állítottam. Pont erre utaznak, de ettől függetlenül gusztustalan.
1
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb