Idén ősszel érkezik a WWE 2K Battlegrounds

Szerző: xoki | 2020. April 28. | hír | 13 hozzászólás

Nemrég olvashattátok, hogy elkaszálták a WWE 2K21-et. A széria egykori írója, Justin Leeper egy, a fő szériától különálló rész megjelenésére hívta fel a figyelmünket, de a WWE pénzügyi vezetője, Frank Riddick azt állította, idén egyáltalán nem kapunk új részt. Úgy tűnik, Leeper állítása bizonyult igaznak, ugyanis a 2K Games bejelentette, hogy még idén ősszel megjelenik a WWE 2K Battlegrounds.

A WWE 2K Battlegrounds teljesen új élményt nyújt majd a játékosoknak, hiszen a megszokott szimulátor helyett egy arcade stílusú címet kapunk. Egyelőre nem sok információval láttak el bennünket a készülő játékról, de azért egy rövid kis ízelítőt közzétettek, íme:

A bejelentés mellett a 2K Games megerősítette, hogy idén tényleg nem folytatódik a fő széria. A fejlesztőcsapat egy év extra időt fog a következő játékra fordítani, hogy ne okozzanak csalódást a régi motorosoknak, miközben az új játékosok számára is élvezetes lehessen majd a játék, ezért a fő hangsúly a minőségen és a játékélményen lesz.

WWE 2K Battlegrounds
WWE 2K Battlegrounds
WWE 2K Battlegrounds
Megjelenés: 2020. September 18. (PC)
Műfaj: Sport, Verekedős
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zoligaby avatar
"...a fő hangsúly a minőségen és a játékélményen lesz." 😆 Meséljetek még, kérlek 😃. Eddig is ez volt nem? -.-"
0
0
0
0
💬 2
YoRHa 2B avatar
@zoligaby: Ez is cak kijelentés, már rég nem szempont sajnos, csak az hogy minnél kevesebb idő alatt minnél több pénzt lehessen kifacsarni az emberekből.
0
0
0
0
zoligaby avatar
@YoRHa 2B: Igen, én is erre gondoltam. Évről évre romlott a hivatalos wwe játék minősége, mind játékmenetileg, mind pedig technikailag.
0
0
0
0
Techthomas avatar
Most őszintén, játszik valaki ezzekel egyáltalán??
0
0
0
0
💬 4
gigazte avatar
@Techthomas: Még nem, mert nem jelent meg! 😆 Viccet félretéve az NBA Playground 1-2-nek is megvolt a maga játékosbázisa, ezzel is játszanak majd páran, persze mindemellett túl nagy számokat úgy se fog produkálni, de legalább a költségvetés is csekélyebb lesz.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@gigazte: Aranyos vagy, azért írtam hogy ezzekel, nyilván gondoltam hogy ezzel még éppen nem 😆 😂
Előző részénél gondoltam wwe 2k20-nál hogy ideje lenne már ki próbálni. Néztem róla videót és azta kva... Hamar le tettem róla 😂
Csak azt nem értem mikor kiadó cég főneke meg látta mit csinaltak az alkalmazottai hogy nem küldte el őket a picsáb@ hogy szedjétek már össze magatokat MIEZ?!
Nem, helyette biccentett egyet oké-jó mehet a piacra, nyomhatjátok az entert fiúk 😂 😂 Vicc..
0
0
0
0
gigazte avatar
@Techthomas: 2K is jobbára már csak az ipari hulladékokhoz adja a nevét. Ilyen lett ez a játékipar!
0
0
0
0
Techthomas avatar
@gigazte: Hát igen,sajnos...
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Én már most elfelejtem ahogy bezárom ezt a lapot. 😆
0
0
0
0
tivike avatar
Vajon hány nap kell neki megjelenés után, hogy mindenki elfeledje?
Amúgy tényleg! Ennek van kereslete?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@tivike: Engem is hidegen hagyott ez a széria bár úgy maga IRL is, de erre lehet ránézek majd. Vicces a grafika, talán a gameplay is elviselhető lesz 😜
0
0
0
0
nilsen avatar
Olyanok mint a törpék ..😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció