Idén debütálhat a Sony PlayStation 5 Pro

Szerző: xoki | 2024. February 22. | hír | 55 hozzászólás

Egy, a CNBC-nek interjút adó elemző szerint a PlayStation 5 Pro konzol bejelentésére készül a Sony. Ez az információ összhangban van a korábbi szivárgásokkal, illetve valószínűleg ez az oka annak, hogy a konzolgyártó most már 21 millió eladott PS5-tel számol a korábban előre jelzett 25 millió helyett.

A közelgő ünnepi szezon ideális időpont lenne a konzol bejelentésére, például a Grand Theft Auto 6 közelgő megjelenése is kedvezne az eladásoknak. Sok elemző arra számít, hogy az egész játékpiacot felpezsdíti majd, és remek alkalom arra is, hogy megmutassák az új konzolok erejét, amelyek kimagasló teljesítmény mellett kiváló minőséget tudnak nyújtani az említett címben.

Korábbi jelentések szerint a Sony egy 60 számítási egységgel rendelkező processzoron dolgozik, amely valószínűleg az AMD RDNA 3 architektúrán alapul. A PlayStation 5 Pro állítólag 16 GB GDDR6 memóriával (18 Gbps) érkezik. A korábbi szivárgások novemberi megjelenési dátumra utaltak.

Hozzászólások: 54
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TommyVercetti0_X avatar
Inkább játékokat csináljanak többet az amúgy is rohadt drága konzolra........
0
1
0
0
Zollee avatar
Az igen, mivel lesz jobb vajon, ez már valóban tudni fogja a 4k 120fps-t (nem csak kompetitív címeknél) ugyanis ezzel a dumával hirdette magát a ps5 még amikor megsem jelent, egy csomóan előrendelték a Sony már azzal "több millió" eladott példányt tarthat számon. Egyébként meg sok esetben választani kell hogy mit akarsz a jelenlegi konzolon, vagy 60 -120 fps 1080p -én vagy 4K - 30-60 fps mind2 az nem igen megy neki, jaa tényleg van még rtx is bizonyos játékokhoz.

Véleményem szerint ez megint csak marketing fogás, majd jelennek meg a ps5-ös játékok ps5 Pro Enchanted version néven, amit újra vegyél meg és kapsz stabilabb fps-t meg kevesebb betöltés időt.

Itt egy másik észre vételem a ps4 pro -nál volt olyan funkció hogy teljesítményfokozó mód (boost) ha ezt bekapcsoltad akkor több olyan játéknál elérhettél jobb fps- amit nem optimalizáltak külö erre.

Például ps4 en az elden ring az 30fps-el megy, ps4 pro-n boostal ez 45fps és 60 közt változik attól függően hogy milyen terepen vagy.

Amit érdekesnek tartok hogy ps5-ön vegyük a Ratchet and Clank című játékot, 3 beállítás van benne Fidelity, Pefromance, és RTX mód. ebből a Fidelity módban 30 fps-t kapsz 4k mellet ami dinamikus felbontással operál és átlagosan 1800p (tehát nem natív 2160p) az összes többi módnál ez az érték rosszabbodik, bár az utóbbi két módnál már 60 fps kap az illető valamint rtx-et is.

Amit PC-n nem egyszerű összehozni 4k közeli felbontáson 60fps-re.

Most akkor ebből ki indulva ps5 pro-n akkor mivel tud javulni a helyzet, kb ugyan ez lesz "szerintem" de lehet tévedek csak némineműleg jobb teljesítménnyel lehet be raknak még ehy 1440p 120fps -es módot.

Ráadásul szerintem egy konzolra játékok kellenek, hiába a nagy teljesítménye ha nem készítenek rá egyedi címeket. Bár az emberek így is veszik így sikeres a konzol.
1
0
2
0
💬 11
enslaved avatar
@Zollee: Számomra a lényeg a 60 fps, legyen az FHD vagy 4K. Ennél több nem kell, főleg nem single játékoknál. Ennyit hozzon stabilan. Nekem PC - n sem kell több, ami efölött van az már placebo csak (számomra legalábbis biztosan).
0
0
0
0
Zollee avatar
@enslaved: A több fps az inkább a olyan embereknek kedvez akinek motion sicknesse- van. Sokkal jobb motion blur (mozgási elmosódás 120fps-nél ) 240-nél meg már szinte nincs is mint egy crt monitornál.

Szerintem nem lenne rossz funkció az a 120fps konzolon. Ha már ilyen teljesítményt pakolnak bele. Ha választhatnék akkor az rtx helyett inkább ez legyen. Bár én arra gondolok hogy az AMD -nek a Frame generációs technológiáját fogják bele implementálni a ps5 Próba.

Bár összességében én is úgy vagyok hogy legalább a 60 fps legyen meg. Meg persze készítsenek rá sok exklúzív játékot hogy legyen számomra is értelme meg venni.

Mondjuk egy Dino Crisis remakkel be paliznának gyorsan vagy egy Bloodborn 2 -vel Vagy egy új spyro játékkal, de akár lehetne új ratchet játék is. A final meg ugye majd jön PC-re szóval az miatt nem aggódók.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Zollee: Az AMD Fluid technológiája pont olyan mint a többi, max. rontja a képet. Kapsz dupla fps - t, az egész mégis sokkal rosszabb lesz. Anno a DLSS is a 4K - t célozta meg, és ez nem is nagyon változott azóta sem, kisebb felbontáson már jobban észrevehető a képelmosás. Aztán ott a másik dolog, hogy ha az ember erős gépet vesz, minek a Frame gen? Semminek. Azoknak kellene előnyt jelentsen, akiknek gyenge a gépük, és fusson 30 helyett 60 - on nekik a játék, de pont nem erről szól az egész. Teszem fel nekem van alapból 120 fps - em, akkor miért is rontsak rajta azzal, hogy bekapcsolom az eljárást és lesz 240? Ráadásul nem sikerült úgy beállítanom még ezt az egészet, hogy ne legyen töredezett a kép, teszem fel megy a freesync, Frame be, a kép meg törik, akadozik. Aztán meg ha be van kapcsolva, akkor hiába akarom fixálni az fps - t, tojik rá a technológia, beállítom hogy legyen az fps 100, de akkor is maxra viszi.
0
0
0
0
Zollee avatar
@enslaved: Hirtelen sokmindent említettél egyszerre.

Én szoktam frame gent használni PC-játékoknál nvidia oldalon. dlss-nélkül. A kettő nem ugyan az ám. dlss deep learning super sampling több kisebb felbontású képi mintát vesz, és mozgásadatokat és korábbi képkockákból származó visszajelzéseket használ a natív minőségű képek rekonstruálásához. (átlag felhasználó szerint szarabb lesz a kép technikailag) Dlss qualitinál észre sem veszi az ember ha csak nem áll meg egy játékban és rak oda egy másik monitort amin ki van ez kapcsolva.

Dlss használata több fps eredményez hasonló képpen mint az amd FSR-nél

Mint mondottam én frame gent használok ami szerintem valami boszorkányság minőségbeli romlás nélkül több fps-t kapsz.

az ai elemzi az előző képkockákat, és a játékon belüli dinamika alapján megjósolja, hogyan nézzen ki a következő képkocka. Ezután létrehozza és zökkenőmentesen beilleszti ezt a keretet a játékmenetbe, a sima és megszakítás nélküli mozgás illúzióját keltve.

Ezt nem látod szabad szemmel főleg ha 120fps nél vagy. mivel nagyon kis ideig van egy képkocka a képernyődön kb 9 minisec. valamint Monitorodnak alapból van egy motion blurja ha csak nem crt használsz. ahoz hogy ezt tetten érd kellene egy olyan kamera ami tud lassított felvételt készíteni és akkor lehetne látni hogy az ai két kép közé beszúr egyet ... Csak annyit látsz hogy sokkal dinamikusabban és simábban fut a játék, jobban tudsz pary-zni souls játékokban, vagy stabilabban célozni fps-játékokban. mivel ilyen refreshratnél könnyebben használod az egered polling-ratjét is.

Ezt legegyszerűbben úgy tudod letesztelni hogy modnjuk 120 vagy 240hz re állítod a képfrissítést és PC-d asztalán szemmel követed az egér cursort és azt látod hogy milyen éles marad a cursor kör vonala, majd vissza rakod 60hz-re és látod hogy mennyivel darabosabban és kevésbé dinamikusan követi le azt ahogyan mozgatod az egeret.

Egyszó mint száz én eddig nem tapasztaltam olyat amiről írtál, nálam nem töredezett a kép se freesyncet nem használok se G-syncet holott mind2őt is támogatja a monitorom. V-syncet használok ami képkocka korlátot használ ha nem "egész" fps számod van. Példál ha van 156- 132 fps-ed akkor ez abból stabil 120fps le korlátozza akkor is ha a monitorod 240 hz-en üzemel, feles értékek jól néznek ki vagy "egész számnak" nek nevezhető 240-120-60 . Ha freesyncet használsz az a monitorod kép frissítését veszi alapul ami ha 60hz és egyébként neked több lenne ettől jóval akkor simán eldobja a plusz képkockákat és ezért lehet töredezett a kép vagy ha nem egész számok vannak az fps-nél mondjuk 240hz monitoron van 157 fps-ed.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Zollee: Akkor konkrétan a probléma: 75HZ - es monitor, kártya RX 6600. Hogyan lehet úgy használni az AMD Fluid Motion Frame - et, hogy mondjuk ne legyen bekapcsolva a freesync, az fps mindig legyen 75 - ön, és ne dobja fel 140 - re, ne szaggasson, ne töredezzen. Amúgy a freesyncet bekapcsolva is ez van, ha meg v-sync van benyomva, akkor is. Külső program sem fogja meg 75 - ön az fps - t, pl. a Riva tuner, de a driverben való korlátozás sem. Mondjuk lehet nem nagyon ismered az AMD legújabb driverében hogyan működik ez a Fluid Motion, hiszen nem vörös kártyád van. A gyerekeimnek akartam volna belőni így egy-két olyan játékot, amit már kicsit nehezebben hoz ki 75 fps - re a kártya (jó, a freesync azért ezt megoldja), de milyen jó lenne ha nem is lenne rá szükség. Ja, meg az írja a driver hogy kikapcsolt v-sync mellett kell használni, úgy meg végképp nem tudom hogyan lesz a kép eleve nem töredezett, amit megoldhatna persze a freesync, de mint írtam attól sem lesz jobb, plusz az fps is elszáll. Szóval vagy csak freesync, vagy csak v-sync, Fluid Motion kikapcsolva.
0
0
0
0
Zollee avatar
@enslaved: Sajnos nem tudom, én nem igen tudtam eligazodni az amds-drivereken De neked nem 144hz -es a monitorod ? Sok játéknál már belehet állítani a maximum fps számot is.

Azt olvastam hogy a 3060Ti- od az szabadon van ? ha az még azóta nincs használatban esetleg ha megnézhetnéd hogy szuperál az rx6600 helyett és hogy produkálja -e ezt a kép törést, szaggatást.

Egyébként én sokáig használtam egy brand gépet egy gtx 1650-el egy 40" os 1080p tévén ami 60hz tudott a tv- VA panelel operált úgyhogy volt motion blur rendesen viszont ahol meg volt a stabil 60 fps a kép ott sem töredezett.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Zollee: A gyerekeknek 75HZ - esek, meg a 6600 - asok is nekik vannak. Végül sikerült a driverben mégis fixálni az fps - t 75 - re, képtörés sincs, de egyelőre kiforratlan ez az egész, jobb a freesyncet használni, mert a Fluid miatt olykor érdekes akadások vannak még. Majd javítják, ez a mostani driver még béta verzió amúgy is.
0
0
0
0
Zollee avatar
@enslaved: Az jó, legalább sikerült.
0
0
0
0
carl18x avatar
@Zollee: "4k 120fps" 1080P alatt reális :D 4K-ba meg továbbra is álom.
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Zollee: Legalább a base PS5 konzolok ára lehet lentebb fog esni a használt piacon.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@Zollee: Billentyű támogatás ide vagy oda szerintem a 120 FPS felesleges és csak PC-n van értelme az igazi multinak, főleg hogy egyszerűbb kezelni azért csak a DC-t, valamit gyorsan megnézni a böngészőben stb. A Sport játékok amik sokkal jobbak konzolon talán mert ott amúgy sem a haverokkal játszol hanem úgymond egyedül más ellen szóval annyira nem kell DC és társai. Valamint pl az EA játékai mindig is konzolra voltak optimalizálva.

Ez amit meg írtál teljesen egyet értek veled, a PS5-öt gyakorlatilag azzal reklámozták mint annó a PS4-pro-t hogy tud majd 4-k meg 60 FPS-t. Na most a PS5 pro-nál megint ezt ígérik. De nem veszik észre hogy amúgy nem a számokkal kéne dobálózni hanem játékokat fejleszteni. Mondjúk úgy meg főleg nem dobálóznék számokkal hogy ezeket nem is tudják tartani xD szóval az hogy nemtud natív 4k-t 30 FPS mellett sem ami majdnem ment a PS4 pro-nak is az úgy elég vicces :D Csak a 10 éves rainbow six siege és társai tudnak 120 FPS-t, 4k sehol sincs nyomokban maximum, és 60 FPS-t meg úgy tud minden játék ha se 4k se RT se semmi. És akkor itt vagyunk egy nagy átba*zás. És jön most a PS5 pro ami ugyan ezt fogja ígérni és amint jön valami új játék ami már nemjön ps4-re össze is sza*ja magát a PRO is. Amúgy már mostis lóg ki a ló láb. Ahogy jönnek azok a címek amik nem jönnek ki PS4-re úgy futnak a játékok egyre gázabbul
1
0
0
0
no avatar
Tök jó hogy 2 évente ki jön egy új masina és jó formán semmi új játék nincs rá.😂😂😂
0
0
0
1
💬 2
VidarArt avatar
@Tatsuya: Egy pár játék azért kijött, a másik meg az, hogy ha a PS4-hez nézed van pár év különbség... Legalább nem olyan gyakran jön ki mint egy új iPhone vagy Samsung 🤣🤣
0
0
0
0
no avatar
@VidarArt: 90% még mindig régi játékok futnak rajta ez mindent elmond most meg már jön az új masina.😂😂😂
0
0
0
0
Aldrich66 avatar
Tök jó lenne, hogyha azok a consumerek, akiknek soha semmi nem elég befejeznék végre a fake infók és a légből kapott hülyeségek terjesztését. Mert ezeknek a felhasználóknak amint megjelenik végre egy várva várt dolog, máris a következő dolog kell. Pl megjelent a PS5, az első dolog mi volt? "Na és, mikor jön a PS5 Pro? Vagy a PS6? Ilyen szivárgás, olyan szivárgás, idén mostmár biztos hogy megjelenik az új PS." És ezeket a hülyeségeket szétterjesztik az interneten, másokat is magukkal rántva, és a sok hülye be is dől neki. Ember, még a PS5-öt se tudtuk rendesen kihasználni, mi az anyámnak jönne máris a következő konzol? Mert azt értem, hogy leáldozóban a Switch. Az már 7 éves gép lesz idén, arra ráfér egy frissítés, és érthető a hype az új verzió körül. De a PS csak 4 éves lesz idén év végén, könyörgöm! Hova az anyámba akarnak újabb verziót? Magasról teszek rá, hogyan kedvezne az eladásoknak. "Mert a GTA6-ot el kell vinnie 60 FPS-sel." Én fogadni mernék rá, hogy a PS5 is képes lenne rá. De már látom előre hogy quality presetben fix 30 FPS lesz PS5-ön, pedig simán bírna többet is. De úgy látszik ma már csak a pénz számít, a józan ész csak másodlagos.
0
0
0
0
Payphoner avatar
És mikor jönnek azok a játékok amik egyáltalán a sima PS5-öt kihasználják? vagy az így kimarad? Meg gondolom ugyan úgy ps4 játékok lesznek majd itt is :D Na mindegy.. Amúgy mennyibe kerülne 32gb ramot bele rakni? Ha már az optimalizálás úgyse megy :D
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@Payphoner: Anno azt hantázták,hogy a fejlesztőknek kell pár év mire kitudják használni a konzol nyújtotta előnyöket. Azt biztos kifelejtették,hogy ehhez szükség van egy még erősebb konzolra idő közben,megesik na.
A nagyobb hardver a konzolnál mindig kényes kérdés.Ha azt nézzük,hogy képesek voltak a megjelenés után kiadni egy karcsúbb hűtővel rendelkező modellt ,hogy pár grammot spóroljanak akkor belese merek gondolni ,hogy mennyi matek mehet a tervező asztalon az új modell esetében.
Amit meg is érteni,hisz olyan áron kell eladni ami még megéri ,mert a konzol igazi előnye az ára,és minél drágább cuccot raknak bele a megtérülés úgy tolódik ki.
Igazság szerint az egész generáció egy nagy előnye a 60,pár címnél 120 fps volt teljesítmény módban,meg 1-2 címnél az fps szemmel látható romlására a sugárkövetés.
Ebbe kimerült az egész és ezért érzik sokan azt,hogy nem érte meg váltani 4-ről az 5-re.
egy biztos,ha tényleg jön a pro akkor most nagyon jó árakon lehet majd a legutolsó sarkon is ps5 konzolt venni hamarosan.
1
0
1
0
Payphoner avatar
@santakigyo: hát igen erről szól ez e generáció tud 60 FPS-t meg egy kis gagyi RT-t. De az vicc hogy igazából nem vagy hátrányban ha PS4-ed van, bele raksz egy Sata SSD-t és a töltési idők se vészesek, mondjuk mostmár ahogy jönnek az új gamek azért van hogy a "Szuper gyors PS5 ssd-n" is várni kell azért :D Áhh anynira nevetek :D De az autó iparban is ezvan a fejlődés egy nagy vicc :D
1
0
0
0
Evil21 avatar
@Payphoner: Mindig mindenre van költségvetés. 16gb helyett 32gb biztos meggyőző lenne sokak számára de dupla költség is. Ami bizonyára az árát is befolyásolná.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@Evil21: Igazából a 32 nem nekünk lenne jó hanem a fejlesztőknek. Szerintem senkit nem érdekel mi van benne amig minden fut prímán. Csak sajnos attol messze vagyunk
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Van meg olyan orult aki pc helyett ilyen kacatot vesz ? 🤣🤣💩💩
3
0
0
2
💬 27
santakigyo avatar
@NemAzaSrac: Eddig olyan 55 millióan már megtették.
1
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@santakigyo: Nem semmi, eleg szomoru en nem cserelnem le a pc-m 100 ilyenre 😲
0
2
2
0
no avatar
@NemAzaSrac: Nekem van PC és Ps5 is és konzolon többet játszok, nekem kényelmesebb, mint egész nap a pc előtt görnyedni. De kinek mi jön be.
5
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@arnold892: Szintén Series S-en többet játszok mint PC-n.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@arnold892: Kell egy jó szék, és nem görnyedsz.
Szerintem a gépem elé ülve nem lenne ilyen gondod. Csak nem egy konzol ára.
0
0
0
0
enslaved avatar
@NemAzaSrac: Nekem van a PC mellett PS5, Switch, sőt még N64 is. Megférnek egymás mellett, azért a God Of War Ragnarök önmagában is megérte, ahogy a Zelda is a Switchet. Szó sincs arról hogy le kellene cserélni a PC - t konzolra, mellé kell venni belőlük. Neked szerintem egy erősebb VGA kellene inkább, én is tervezem a cserét a nyáron, de akkor már mindenestől, proci, ram, kártya. Lehet életemben először Ryzent veszek, az AM5 elég jónak tűnik, elsősorban a 7800X3D, DDR5 memória, VGA terén viszont még nem tudom, nem volt komolyabb gondom a jelenlegi vörös kártyával, de jó eséllyel megint zöld lesz, mondjuk egy 4080 super, az talán bírni fogja egy pár évig, vagy ki tudja. A PC az ilyen, fejleszteni kell 1-2 évente, míg egy adott konzolt csak egyszer veszel meg.
4
0
0
0
no avatar
@enslaved: Én azt nem tudom megérteni, mikor az emberek kritizálják a másik oldalt indoklás nélkül. Most megkaptuk fentebb, hogy kacat a ps. Oké. De miért? Azt sosem fogjuk megtudni?
Nekem eleinte csak pc-m volt, elvoltam vele, de aztán rájöttem, hogy kell az a konzol és nem csak az exkluzív játékok miatt, hanem mert vannak játékok amiket jobb konzolon játszani.
A konzol ár-érték arányban jobbnak tűnik, viszont drágák rá a játékok. Ez a konzol negatívuma vagy hátránya. A pc hátránya viszont az, hogy ha az ember szinten akarja tartani mindig a jelenlegi játékokkal a teljesítményt, akkor úgyszint a zsebünkbe kell nyúlni. Tegyük fel a kérdést, akkor van jó megoldás? Nincs. Kinek mi fekszik jobban, ez ennyi
A fenti hozzászolás annyira nevetséges és gyerekes, én inkább törölném a helyébe, mert csak magát égeti.
0
1
1
0
kismadar avatar
@NemAzaSrac: Mint valami kisgyerek, aki otthon megkapta a játékát, és büszkén veregeti a mellkasát, aztán lenézi Petikét, mert neki más van. Ettől most nem lettél nagyfiú az óvodában, hogy a fenti sorokat leírtad! 😁
1
1
1
0
NemAzaSrac avatar
@kismadar: En nem nezek le senkit, de egy pc mindentol tobbet er, en foglalkozok programozassal, filmezessel, bitcoin-nal is, fejlesztesekkel stb amit a playstation, xbox vagy barmi nem fog soha, akkor inkabb egy olyan dolgot veszek ami mindenre jo nem leszek hulye kulom venni ezt meg azt hanem olyat amit mindenre tudok hasznalni es penzt is tudok vele csinalni nem is keveset " legyel okos, mert hulye van eleg" . Ez az en velemenyem akinek nem inge nem veszi magara ez ennyire egyszeru, meg ha valami nem tetszik pelda gorgess tovabb . Udvozlettel NemazaSrac !
0
0
0
0
no avatar
@NemAzaSrac: Törölt hozzászólás
1
1
1
0
NemAzaSrac avatar
Latom valaki itt szivere vette, akkor csak igazam van 😂😂, akkor vegyed azt a szart, vackot, undormanyt . De mig te jatszol en penzt csinalok, fejlesztem azt ami fontos az eletemben, meg veszem epp ezt ami fontos az eletemben, el koltom a penzt arra ami kell nem varok mig megint jon a fizu, es mindekozbe jatszani is jatszok, de emellett nagyon sok penz is bejon , mirol beszelunk menj aztan foglalkozz a sajat dolgoddal nezz utanna bizonyos dolgoknak aztan magyarazz 🤣🤣 . De ha neked az a kacat tobbet er, hat hajra en nem foglak meg allitani hogy vegyel meg, de majd ne felejsd el amit irtam mig te jatszol, ugyan azt csinalom en is csak jatek kozbe nekem penz is jon be, ellentetbe azzal a kacattal meg a tobbi kacattal roviden ennyi mindenki azt csinal amit akar . De legy okos, mert azert hulye van eleg .✔️
0
3
0
0
kismadar avatar
@NemAzaSrac: Kacat, szar, vacak, undormány mást nem tudsz mondani róla, csak ezeket a jelzőket. Ez már a tipikusan a beteges PC Masterrace. Vannak az ilyen embereknek külön csoportok, szerintem jól éreznéd magad közöttük. 😁

Miért olyan nehéz megértened, hogy másnak nem számít, hogy a pc jobb? Valaki csak játékra vesz konzolt, vagy pc-t, és azt meg egyébként senki sem kérdezte, hogy a pc-ddel pénzt keresel, ez a te magánügyed. 🤦 Gamerségről volt itt csak szó egy gépigényekkel foglalkozó oldalon semmi másról! Lehet játszani PC-n, Xboxon, PS-en, Nintendo Switchen. Legtöbben szórakozás céljából vesszük meg az egyiket, akinek meg munkára kell az vesz pc-t, vagy mac-et! 🤷 Ennyi, nem kell keverni a szezont a fazonnal.
0
0
2
0
NemAzaSrac avatar
@kismadar: Felolem akarki vehet, de azt nem ertem hogy ha van lehetoseg egy pc-t venni ami fenyevekkel jobb es millioszor tobb mindent lehet csinalni akkor miert vesz barki is ilyeneket ? De meg nezem majd egy par ev mulva hogy ki mit fog mondani nagyon kivancsi leszek ra, de nekem 8 ki mit vesz en csak le irtam hogy semmi ertelme reszemrol legalabb is biztos, inkabb tegyen felre egy kis penzt es vegyen egy normalis pc-t jobban jar vele, a masik akinek nem tetszik amit irok nem valaszol tovabb lehet gorgetni ennyire egyszeru en nem haragszok meg akinek nem inge nem veszi magara, en csak a miert-jet nem ertem mai napig ennyi .
0
2
0
0
kerti1990 avatar
@NemAzaSrac: Nekem is van pc/ps mindkettőt szeretem. De hogy miért vesz bárki konzolt azért mert leül/fekszik bekapcsolja és játszik elég normális minőségben. Nem mindenkinek van kedve bajlódni bugokkal dll hibákkal stb... és van egy pár játék ami többet ér mint a pc-s játékok 90%-a. Aki szereti a Sony exkluzív úgy is megveszi megjelenés napján.. 1-2 évre megjelenik pc-re addigra aki akarta rojtosra játsztotta. a pc-s port meg olyan amilyen nem megyek bele. Pár év múlva is ugyan így lesz. Aki "CSAK" játszik annak felesleges pénzkidobás 4-500 ezres gép. dolgozni persze megint más. Mondom ezt úgy hogy ps4 kiadása óta van csak konzolom. (ez saját vélemény) szép napot!🙏
1
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@kerti1990: Monjuk ha igy vesszuk akkor igen ebbe igazad van, en is szoktam jatszani csak mast is akartam csinalni azon kivul ezert is vettem pc-t, es le mondtam a konzolrol , de ha mas nem akarja ki hasznalni a pc elonyeit akkor tenylegesen maradjon a konzolnal , bar amilyen vilagot elunk lassan jol jon majd minden haztartasban egy, a munkarol nem is beszelve . Abbol a szempontbol tenyleg jo hogy fekszel egy nagy tv-vel elotted es kenyelmesen tolod a gameket ezt alairom teljesen igazad van, bar nekem nem jott be soha de kinek mi sajat dontes nem itelek el senkit . Spoiler!
Egy normalis hozzaszolas vegre, beszolas nelkul
szep napot neked is .😉
1
0
0
0
Neo1989 avatar
@NemAzaSrac: Soha nem értettem ezeket a szekértábor szerű hülyeségeket. Én mindig is azt néztem hogy egy egy játék milyen, nem azt hogy mire adták azt ki.
Ha ilyen megrögzött táboros lennék. Akkor soha nem játszottam volna olyanokkal mint Uncharted, Forza Horizon 2, Gears of War 2-3 Killzone, Resistance trilógia.

Na meg a Stellar Blade is csak PS 5-re jön majd ki.
Ja ja nektek nem kell. Azért van tele sírva az internet, hogy a fent felsoroltakból mért nincs PC-s átirat.

Mint ha bármikor is azt számítana hogy mit mire adnak ki.
Na szép napot.
1
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Neo1989: Nekem nem sirt a szam, boven es igen boven van mibol valogatni idod nincs mindet vegig vinni, mert azert a csaladdal, baratnoddel, baratokkal es magaddal is kell foglalkozzal, ne a jatekot helyezzuk elonybe, de tudom vannak akiknek mindig sir a szaja hogy ez + meg az nincs pc-re, az olyan emberek szoktak le huzni az adott jatekokat, azoknak nem jo semmi, azokbol meg sajnos nagyon sok van, plane ugy hogy ki sem probaltak , de meg fog ez valtozni idovel .
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
@NemAzaSrac: Olcsóbb és visz mindent, ki az a hülye aki inkább 400 vagy felette vesz PC-t? 😒
0
2
1
0
NemAzaSrac avatar
@GSzabolcs89: 🤣🤣 oly egyszeru a valasz, akinek van penze es nem a jatekot helyezi elonybe peldaul, hanem aki altala nagy mertekbe penzt tud vele csinalni es mindent . Jha es nem csak jatszani, mellette millio mast is lehet csinalni, csaladdal lenni, baratnovel, baratokkal, utazas ( nem a kozelbe ) hanem olyan helyre amit mas csak videokon lat , nagyon jo tarolo helynek is stb noah peldaul roviden ezert . Az a x@r, kacat, undormany csak az aramot, az idot, az egeszseget stb eszi megfele ! Ennyi , van meg valami ? Erdekel ? Szivesen segitek, de ha valakinek faj az igazsag, van nincs meg az anyagi, vagy hatter , lehetoseg, akarat stb az nem az en hibambol van, tegyen mindenki erte , es le fogja aratni a baberokat . Koszontem ! 😉
0
1
0
0
kismadar avatar
@NemAzaSrac: Ha nem a játékot helyezed előnybe, akkor még mindig mit okoskodsz egy konzolos cikk alatt egy játékokkal foglalkozó oldalon? Dolgozz inkább a gépeden, ha már itt folyamatosan azt a szöveget ismételgeted. Mindenki jobban jár vele, mint ezeket a süket dumákat lássuk a kommentek között. 😉 Lassan azt veszem észre, hogy az avatarodnak van egy kis valóságalapja.
0
1
2
0
NemAzaSrac avatar
@kismadar: Ezt nem te fogod el donteni ezt most meg sugom neked mielott barmibe is bele eled magad te ehhez nagyon keves vagy 🤣🤣 . Azt irok amit akarok , es oda ahova akarok neked ebbe nem volt, nincs es nem is lesz bele szolasod , ha nem tetszik valami az a te bajod, a te bajod meg nem az en bajom old meg, tovabb lehet gorgetni mi sem egyszerubb . Azt hogy en a tenyeket kozlom es sokaknak ez gondot okoz az sem az en problemam, tegyen erte hogy jobb legyen en nem fogtam meg a kezet senkinek hogy meg akadalyozzam sot...... + ez az oldal inkabb a pc-oldallal foglalkozik, es a jatekok is pc-re vannak, most hogy 1x - 2x bele esik egy kakukk tojas az mar egy masik dolog , csak nezz korul hogy hol vagy, ps-oldal, xbox-oldal, vagy kifejezetten pc-s oldal . Koszontem ! 😅
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
@NemAzaSrac: Húha az avatárod tényleg tükröz téged ahogy mások is írtak...🤗
De inkább cseréld egy majomra.
Azt már tudjuk ,hogy nincs életed és tévhitek vannak magadról a bemutatkozásában a profilodnál és a "barátnőd" is inkább távol van tőled🤔
Nekem akarod elmagyarázni mire jó egy számítógép? 😒
Nincs is PS em se Xbox om , amit írtam szarkazmus volt, mert marhaságot írsz!
De amúgy mindenre amit írtál arra ott egy telefon.
Táv tartás, videó hívás, zene hallgatás tartalom fogyasztás, tárhely még felhőbe is és alig eszik áramot 😉
0
1
3
0
NemAzaSrac avatar
@GSzabolcs89: En ellentetbe veled es masokkal nem fikazom a profilokat sem magat a szemelyt ilyen es olyan jelzokkel, pedig mar egy csomo kommentet irtam de meg sem sullyedtem le erre a szintre, nyugodtan vissza lehet olvasni magat a szemelyt nem csak az adott eszkozt, de ha egy kicsit is ismernel nem ezen a velemenyen lennel mint most, az hogy mig mas jatszik es csak az aramot eszi meg fele az a kacat addig en is jatszok de ezalatt az ido alatt egyuttal penzt is csinalok azert az nem ugyan az maradjon annyiba, azert mert mas nem ert bizonyos dolgokhoz, vagy nem erdekli, vagy nincs ra hajlama vagy keret attol meg igazam van, de senki sem fogja meg a kezet a masiknak hogy ne eljen a lehetosegekkel, ezt pc-re ertem . De majd ha lesz sajat ceged talan te is tisztaba leszel bizonyos dolgokkal, mert meg nezem en hogy oldod meg azokat ps-el vagy xbox-al 😂😂😂😂. A masik en elmagyaraztam hogy mennyivel hasznosabb ha egy szamitogepet vesz az ember, millioszor jobb es minden egy helyen ossze kotom a kellemest a hasznossal ez ennyire egyszeru . Nekem is van felhoben egy csomo minden, sot sajat is van, de nem adok ki tobb informaciot ilyen embereknek, en nem szoktam irigy lenni, sot ha valakinek jol megy vagy sikerul valami orulok neki es gratulalok, nem az ellenkezot teszem , de innen is latszik milyen primitiv emberek is elnek a foldon ezert nem halad a te fajtad es hasonloja sehova sem az eletbe . Az ilyenekre szoktuk mi mondani --> Az ilyenek fognak majd nekunk dolgozni <-- !! 😂😂 Az ilyeneknek nem sikerul semmi az eletbe, es valami komplexusba szenvedni, vagy otthoni bajod , csalad , anyagi, beilleszkedes, es hadd ne soroljam ! Es mondhatsz barmit, mert akkor is igazam van, figyelj oda egy kicsit mielott barmit is irsz es kinek irod . ! De nem is ertem minek fecserlem az idomet ilyen emberekre, menj fejlodni okosodj , stb es majd talan beszelunk . Koszontem
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@NemAzaSrac: Jézus ember veled meg mivan a konzolt játékra találtak ki fölös leges itt vergödni hogy ennyivel jobb a PC nem érdekel senkit nem is erről szól a cikk csak le szólsz egy olyan céget és konzolt aminek olyan sikere van hogy te álmaidban se fogod elérni bármilyen céged van ha van egyatalán.
0
0
2
0
Neo1989 avatar
@NemAzaSrac: Teljesen más a 2 eszköz felhasználási területe. Innentől kezdve tök felesleges ezen vitázni. A konzolokat egyébként is 2 dolog adja el.
Az a réteg veszi meg aki nem akar a pc-s kötelező hardware vásárlásokkal sz.pni nem is érdekli meg nem is ért hozzá. Jó pár millió ilyen ember van.

2. Akit az adott gép Exclusive címei érdekelnek. Gears of War 3 a mai napig csak 360-ra jött ki bár viszi az XSX-is tegnap toltam pl Forza Horizon 2 dettó.
Killzone összes dettó csak PS.

Tehát tök felesleges ez a hiszti. Egyébként is ez csak pénz.

Ha meg nincs eszed a PC-hez hogy mi mivel függ össze vagy, hogy mi egyáltalán az hogy NAS vagy FTP vagy VPN bár utóbbi 2 van telefonra is. Vagy nem használsz modokat lásd trainer-ek.

Akkor meg tök mind 1 hogy pc vagy konzol. Értelmetlen ezen vitázni.
Na cső.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Neo1989: En mar nem mondok semmit, szepen meg mondtam mar mindenkinek itt mondhat barki barmit a --> PC <-- a jovo , a tobbi csak egy ugymond utanfutonak neveznem . Es lass csodat Spoiler!
https://gepigeny.hu/hir/szamos-be-nem-jelentett-projektet-kaszalt-el-a-playstation-6572
, ez nem megy mar nekik es ez csak a kezdet nem 1x nem 2x mondtam mar dolgokat itt, de nem fogom itt hasztalan a szamat jartatni. Vegyen mindenki amit akar , aztan oldja meg kesobb ha valamit rosszul csinalt ! 😂😂🤣 koszontem .
0
1
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@NemAzaSrac: Az a kacat másnak egy kincs
2
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@TommyVercetti0_X: Ebbe is van igazsag ez is jogos .
0
0
0
0
no avatar
Igaz, hogy még így is "csak" egy közép kategóriás konfig szintje lesz, de akkor is érthetetlen minek hozzák ki, mikor még a PS5-re nem jött igazából semmi ami PS4 pro-n ne menne el egy ssd tunninggal hasonló szinten. (jó nem 4k, bár az is félig meddig paraszt vakítás).
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@christoferus: A válasz a : GTA VI eladásai, mert ugyan menni fog jelen generációs konzolokon is valszeg csak kb 30 FPS-el, a pro-n meg 60fps... ahogy ez mindig is lenni szokott 🙃
Phil meg egyszer azt nyilatkozta hogy nem terveznek új hardvert az xbox-ból, és jelenleg is
úgy tudni hogy arra csak képfelskálázó jön (fsr,frame gen) de majd kijavít valaki ha rosszul tudom.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Hát valszeg ezen is csak ugyanúgy fog menni.
Sok függ a GTA VI optimalizáltságától.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Még jó hogy PC re most jön a GDDR7 es 🙄 mindig egy olcsó régebbi technológiát adnak el. Amiből 10millio szàmra maradt a gyàrtosorokon. 😃
0
0
3
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció