Hivatalosan is lefújták az idei E3-at

Szerző: xoki | 2023. March 31. | hír | 8 hozzászólás

Az év eleje óta tudjuk, hogy a Microsoft, a Sony és a Nintendo sem tervez részt venni az idei E3-on, de a három nagy konzolgyártó mellett egyre több kiadó/fejlesztőcsapat hoz hasonló döntést.

Ezen a héten például a Ubisoft hozta a tudtunkra, hogy korábbi terveivel ellentétben nem lesz jelen, illetve bemutatót sem tart az idei E3-on. Helyette a saját Ubisoft Forward című rendezvényét fogja megszervezni Geoff Keighley újonnan alakult E3 riválisával, a Summer Game Festtel együttműködve.

A koronavírus miatt bevezetett korlátozások miatt 2020-ban és 2021-ben teljesen elmaradt az E3, helyét a Summer Game Fest, egy teljesen digitális rendezvény vette át. Az idei Summer Game Festet viszont már nem csak digitális formában fogják megszervezni, és valószínűleg emiatt több kiadó is azt választotta az E3 helyett, amely az utóbbi lefújásához vezetett. A drága standhelyek kiváltása és egyéb költségek miatt a kiadók inkább a Summer Game Festtel összefogva saját digitális bemutatóval készülnek, miközben a kisebb fejlesztőcsapatok és kiadók új trailereket küldhetnek be, melyeket a Keighley által szervezett élő közvetítés során láthatunk majd.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vyne avatar
Ubisoft... :D
Inkabb szedje ossze magat es vegre adjon ki egy jo jatekot ami nem egy copy/paste, utana majd talan izgulok rajta, hogy jelen lesznek e valahol vagy sem. Avatart es az uj starwarst sem varom, mert ok csinaljak. Inkabb felni kell, hogy mennyire cseszik el.
Spoiler!
Nyugodj meg enslaved. :D
1
1
0
0
💬 3
no avatar
@vyne: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
vyne avatar
De azt ok, de ubi is kapott egyet, ami open world lesz. Melle meg megkapta az avatart is. En tartok tole, hogy mindkettot sikerul el***uk. :D
0
0
0
0
santakigyo avatar
@vyne: Ubisoftos open world..... nincs több kérdésem 😀
0
0
0
0
vyne avatar
@santakigyo: yeah.. 😂
0
0
0
0
xCube avatar
Sajnálom, hogy egy ilyen nagy múltú esemény így tűnik el, de manapság már ebben a szektorban sajnos valóban nincsen sok értelme. Annak idején tűkön ülve avártuk a rendezvényt, manapság viszont mindent bemutatnak ideje előtt a neten. Alig van már zárt sajtós esemény.
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
2010 ben aki nem volt ott, nem kapott reklámot és szarba se vették, most meg aki ott van az szarba van és nem reklámozzák 🤔
1
0
0
0
cabus26 avatar
Semmi értelme nincsen már lassan 10 éve.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció