Hivatalos: ekkor lesz látható a következő Grand Theft Auto első előzetese

Szerző: xoki | 2023. November 08. | hír | 31 hozzászólás

A tegnap esti szivárgást követően a Rockstar Games most hivatalosan is megerősítette a következő Grand Theft Auto bemutatásával kapcsolatos terveit. Egy hitelesnek mondható forrás azt állította, hogy ebben a hónapban, vagy akár már ezen a héten befuthat a GTA 6 első trailere. Sajnos ez nem volt teljesen pontos, viszont szerencsére nem kell sokkal többet várnunk rá: a Rockstar megerősítette, hogy a játék leleplező előzetesét december elején láthatjuk majd.

A trailer a Rockstar 25 éves jubileumi ünnepségének részeként érkezik, és az időzítésből kiindulva előfordulhat, hogy a Game Awards részeként lesz látható, amely december 7-én esedékes. A Rockstar Games azonban nem igazán kedveli az efféle bemutatókat, így egyáltalán nem lenne meglepő az sem, ha az eseménytől függetlenül tennék azt közzé.

A Grand Theft Auto 6-ot valójában már jóval korábban megerősítette a fejlesztőcsapat, de azonkívül, hogy készül, semmi mást nem árultak el a projektről. Bár egy nagyobb szivárgásnak köszönhetően kiderült néhány érdekesség, most decemberben kapunk először hivatalos betekintést a játékba.

Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@BBnet: Na mivan, beütött a kakaó?
0
1
0
0
no avatar
Meh. Én szerintem a legeslegjobb game régi szemmel a gta 3, és vice city. Ilyen puccos giccses gamek már csak a fiataloknak kellenek.
3
1
0
0
💬 8
kaland21 avatar
@android123: Igazat szóltál barátom!
1
0
0
0
bigfooot avatar
@android123: Fiatalok vagytok még az ilyen öregek által használt közhelyek durrogtatására mint pl "régen minden jobb wóót" :D
0
3
0
0
kaland21 avatar
@bigfooot: 32 évesen (majd most november 15-én) azért már látta megy két dolgot szerintem és android kolléga azért elég jól látja a dolgokat!
1
0
0
0
bigfooot avatar
@kaland21: Azt még hivhatjuk fiatal kornak, ha gamer világról van szó, a másik dolog pedig, gta3 és vice city mai napig előkelő helyen van nálam is a gta rangsorban, de úgy véleményt mondani egy játékról hogy még egy hivatalos képanyag se jelent meg, illetve nyomatni hogy a régi az még jó azért érdekes :) főleg hogy azért a gta hoz hozzájárul a grafikai fejlődés, a látvány és a játék fejlesztése, mivel ha ez nem lenne, akkor még mindig az általam imádott gta 2ben használt felulnezetes mód maradt volna,de szerencsére nem így lett, így elkészülhetett a gta3 és a vice city is, anno sem mondtuk hogy nem kell itt puccsos giccses 3d, csak a felül nézetes gta az igazi, hanem vártuk mit tud újítani a rockstar, mint ahogy most is :)! Nyilván vannak olyan sorozatok ahol a régiek jobbak és az új részek nem jó irányba mennek, de ahogy írtam, errol a játékról még egy hivatalos kép se jött ki :) megjelenés után már lehet szidni :D (boldogot előre is!)
2
1
0
0
MaxX avatar
@bigfooot: Én értem mit akar mondani android. A GTA3 egy óriási mérföldkő volt anno és aki akkor átélte, annak ez örökké megmelengeti a szívét és jó szívvel gondol rá. „Egyébként én SA-t szerettem nagyon! SAMP haverokkal még lanon ment!!“ Nekem is voltak csodás élményeim a GTA-n kívül pl Hitman-nel. Pár éve elő is vettem és basszus kár volt! Sajnos olyan grafikai szintlépések voltak azóta, hogy valahogy hiába jó a story stb. valahogy fájt a szememnek, lelkemnek így látni a játékot! Az emlékeimben tökéletes volt pedig. Szóval annyit akartam csak mondani, hogy persze a maga idejében a GTA3 az maga volt a GAME! ( Eléggé szellemképes volt szegényke, amit ma szerintem sekni sem kíván már a szemének! ) Az idök változnak. Szerencsére! Bár nem mindenki kedvére téve. A puccos kifejezést pl szerintem sokmindenre rá lehet húzni, de a GTA-t én nem sorolnám ide. Pl COD!! Na ott mi megy gyerekek?!? Spawn meg lassan már barby-k. ( Imádom Spawn-t!! ) De NEM COD-ban… Kicsit túl van tolva. Nem úgy mint a Rainbow Six, mert az még jobban!!… Arról ne is beszéljünk! Ja és igen! Az új GTA-k megjelenését megelözöen mindig azon tanakodtam, haverokkal dumáltam, hogy vajon milyen új fejlesztéseket kap majd a játék! Állandóan az új Feature-ök jártak a fejemben, hogy ez is meg ez is de jó lenne ha belerülne a játékba. Mindig mentek a találgatások. Én igenis most is várom az új részt, ahogy egész gyerekkoromban vártam! Még általános iskolában ismertem meg a GTA-t és azóta imádom!! ( Nem tudom hogy kerültek fel a gépekre, de megbabonázott! )
GTA 2-ről rengeteget rajzoltam gyerekkoromban!!! Egyszerűen imádtam!

Üdv!
[Egy 33 éves férfi]
1
0
0
0
kaland21 avatar
@bigfooot: Köszönöm a köszöntést. Értem mit akarsz mondani én nem véleményeztem a játékot az alattam lévő kolléga viszont nagyon jól megfogalmazta azt amit Android és én is mondani szerettünk volna neked.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@kaland21: ha Maxx kolléga bejegyzésére gondolsz ő éppen megcáfolta android által írottakat a puccsosággal , ő is azt írta hogy minden gta nál várja az új fejlesztéseket.
Igen, sok ember még itt gyerek volt (vagy meg se született) amikor megjelent a gta3 és mivel az első 3D gta volt mai napig hatalmas mérföldkő marad ,ahogy én is írtam hogy mai napig az egyik kedvencem és egyáltalán nem arra gondoltam hogy nem jó játék, engem a grafikája se zavar (mai napig néha előveszem a Half Life1 et is az eredeti grafikával és imádom, illetve sok másik régi gamet)) én arra próbáltam utalni (és ahogy Maxx is írta ) GTA sorozat része a fejlődés ,szóval furán jött ki a kommentetek, jó a GTA3 ,de jó hogy azóta kijött egy Vice City, SA, IV ,V és készül a VI is ,ez nem csorbítja a harmadik részt , szépen megférnek egymás mellett, itt nincs az szerencsére mint az ubisoft játékoknál hogy évente fossák ki a folytatásokat mindenféle fejlődés/újítás nélkül, itt minden rész egyedi és jó, Vice City az aminek a hangulatát mai napig nem sikerült visszahozni, révén az összes azt követő rész később játszódott, de talán majd a VI nál lesz egy fejezet, aminél majd visszatérünk a múltba
0
0
0
0
kaland21 avatar
@bigfooot: Persze csak hogy is mondjam jó lenne az a bizonyos hangulatot is tartanák ami pl az 5-ben nagyon el ment egy másik irányba ahogy sokan írják itt kommentekbe (hamar unalmas lett, jógás küldi igen mindenki ezt hozza fel de bakker gta--ról beszélünk) szóval a lényeg persze jó a fejlődés én is azt szeretem ha minden fejlődik csak maradjon meg a hangulata is az adott játékban ne csak a csillogás legyen a felszín alatt meg rohad minden remélem érthető vagyok így.
0
0
0
0
talpi92 avatar
Szerintetek milyen gépigényre készüljünk?
0
0
0
0
💬 2
Dwight Schrute avatar
@talpi92: 2008 (GTA IV) megismétli önmagát, gépigénye a mai trendeket nézve lehet elsőre nem lesz túl baráti, főleg ha magasról tojnak az optimalizációra.🤣
3
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@talpi92: Szerintem egy Red Dead 2-t megközelítő gépigény nem kizárt :P
0
0
0
0
no avatar
Remélem Pchooly ezt is fogja majd csapatni, és mérgelődni rajta. 😀😀
0
0
0
0
kismadar avatar
Nálam már úgy leírták magukat, hogy ha tetszeni is fog videók alapján, akkor se fogom előrendelni... Ha egyáltalán megéljük még, hogy ebben az évtizedben megjelenik. PS6 érát is GTA V-el kéne nyitniuk, "ahhoz értenek"! 😆
4
2
0
0
💬 3
no avatar
@kismadar: Milesz a rockstarral ha te nemrendeled elő...xD
Szerintem itt a fórumon mindenkit ez érdekelt a legjobban, hogy te elő e fogod rendelni vagy sem. 🤣😎 kit érdekel amúgy, hogy te elő e rendeled vagy sem? kérdezte valaki? írjál valami frappánsat vagy vicceset, vagy valami olyat amin ellehet gondolkodni nem idetolod azt a ló fejedet azt bepötyögöd, mint az isten, hogy leírta magát egy több millliárd dolláros cég nálad te senkiházi.
Akkor napi 2 alkalom egyenlőre a heki shadowheartra igaz? lesz az még több is nyugi😉!
0
0
0
0
kismadar avatar
@BBnet: Megjött a mensid, vagy mitől triggerelted be magad? Sztrókot ne kapj kinodban mimóza gyerek, mert valaki szidni merte ezt a pénzéhes bandát. 😁

Akkor napi 2 alkalom egyenlőre a heki shadowheartra igaz? lesz az még több is nyugi😉!

Ezzel meg is válaszoltad nagyjából, hogy mekkora az IQ hányadosod. Mondjuk az előző kommentjeid alapján már bebizonyosodott, hogy nem vagy közösségbe való. Személyeskedés helyett egy kis intelligenciát szerezhetnél.
3
0
0
0
no avatar
@kismadar: Törölt hozzászólás
0
1
0
0
kismadar avatar
@BBnet:
Te provokálsz engem, én csak kreativitásra próbáltalak ösztönözni.

Itt senkiháziztál, lófejeztél meg minden erre én provokállak... Kezeltesd magad erre már csak ennyit tudok csak írni. 😁 1-2 napközbeni kúra a pszichológusnál helyre tudja hozni a dühkezelési problémáidat. Mert itt veled van a probléma, és ez a legnagyobb gond, hogy észre sem veszed.

De úgynéz ki te nemvagy társadalmi ember. Gúnyolódsz, kötekszel...

Szépen magadra ismertél. 😉

U.I: Azért írtam csak vissza, hogy ne kelljen 100x újrafogalmazni a szövegedet, mert irritáló hogy folyamatosan jöttek az értesítések tőled. Ha ember módjára nem tudsz válaszolni nem is várok tőled válasz kommentet, szóval még mielőtt agyérgörcsöt kapsz letiltalak, hogy ne erről szóljon az elkövetkező pár napod, hogy nekem kommenteket fogalmazz!
1
0
0
0
bigfooot avatar
99 óta minden ilyen bejelentést nagyon várok és eddig még nem kellett csalódnom , úgyhogy reméljük a legjobbakat :)
1
0
0
0
bukta2 avatar
7.-én?!! 7.-én GTA VI trailer, Avatar, The Day Before megjelenés... eszem megáll mi lesz itt ... felrobban az internet aznap...😂😂
0
0
0
0
no avatar
Biztos lehetsz benne hogy egy mobilos gta lesz az tuti fix és ingyenes lesz :) :D
0
0
0
1
💬 1
lufisman avatar
@jolvokw: Akik csinálták a Defective editiont (Grove Street Games) azokkal már nincsen contract amennyire én tudom. Ezt ténylegesen a Take 2 Interactive fejleszti :)
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
GTA V The Edition, of the previous Editions 🤣
2
0
0
0
zsiroslangos avatar
Visítva röhögnék ,ha a következő gta alatt valami mobilos only multi (persze a mai rockstar és take two mentalitását követően teleb.szva mikrotranzakciókkal) hulladék spinoffot jelentenének be.😂
0
0
0
0
💬 3
santakigyo avatar
@zsiroslangos: Vagy GTA 5 remastered 4K remake editon :D
2
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@santakigyo: Őszintén nem lennék annyira meglepődve egy ilyen bejelentéstől sem 😁
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@santakigyo: Az is egy esélyes dolog. 😄
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
Ez egy szép nap! Nem hiába csörögtem rá a Rockstarra!
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@TommyVercetti0_X: Igen gondolom hogy te voltál az aki rá csörgött a rockstárra :)
0
0
0
0
xCube avatar
@jolvokw: Dehát láthatod az avatarján is, hogy felhívta őket 😀 .
0
2
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció