Heroes of the Storm: más projektekhez helyezték át a fejlesztők egy részét

Szerző: xoki | 2018. December 14. | hír | 2 hozzászólás

Az Activision egyre nagyobb hatással van a Blizzard tevékenységeire, ugyanis a cég próbálja a költségeket a lehető legalacsonyabban tartani és olyan játékokat kiadni, amelyek jelentősen megnövelik a bevételüket. Úgy tűnik, a Heroes of the Stormra szintén hatással volt ez az üzletpolitika, ugyanis lecsökkentették a fejlesztőcsapat létszámát, valamint eltöröltek szinte minden jövőbeli HoTS e-sport rendezvényt is.

A fejlesztőcsapat jelentős részére más projekteknél volt szükség, és mivel a Heroes of the Storm a Blizzard legkevésbé népszerű címei közé tartozik, logikus lépésnek tűnik, hogy innen helyezték át az alkalmazottakat. Természetesen néhányan továbbra is dolgozni fognak a játékon, és a Heroes of the Storm a későbbiekben új hősökkel és eventekkel fog bővülni, ellenben erre sokkal ritkábban fog majd sor kerülni.

Annak ellenére, hogy a Blizzard az e-sport nagy rajongója, a cég eltörölte a Heroes Global Championship és a Heroes of the Dorm e-sport eseményeket, és ezen a téren a cég most már valószínűleg az Overwatch-ra fogja a legnagyobb figyelmet fordítani.

Heroes of the Storm
Heroes of the Storm
Heroes of the Storm
Megjelenés: 2015. June 02. (PC)
Műfaj: MOBA
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kimi100 avatar
Azt hittem ez a játék már rég becsődőlt lul. 😃
0
0
0
0
LaszipLI avatar
Na ezt is megértük. :/
Innen már nincs visszaút akkor. Szépen korlátozzák majd a loot chest, gemek vételét is, majd a hero-kat. Nem ilyen rendszerességgel jön majd új hős. És kitudja? Eljutunk majd a fizetős update-ig? Úgy végezzük, mint a wow?
Nem kéne felfesteni az ördögöt a falra, de olyannyira odaillik :/
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció