Menu
Hearthstone: végre gyengítenek pár erős lapot
Szerző: xoki, 2018. január 30., hír

Mindenki tudta, hogy egyszer eljön az ideje annak, hogy a túlságosan erős Hearthstone lapokat gyengíteni fogják, viszont elég sokat várt vele Blizzard, főleg, hogy most már ezen lapok egy része hamarosan csak a Wild formátumban lesz használható.

A Blizzard bejelentéséből kiderült, hogy mely lapokról is van szó, és természetesen a változtatások magyarázatát is megtalálhatjátok a linken.

Ha valaki csak a konkrétumokra kíváncsi, akkor az alábbi képeken megtekinthető, pontosan mely lapokról van szó és milyen változtatás is vár rájuk.

Fontos megjegyezni, hogy ezek mind kiegyensúlyozás céljából létrejött változtatások, ellenben lehet, hogy több kártyát is kivesznek majd a Standard módból a következő kiegészítő megjelenésével.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
Bioritmus avatar
8 hónapja | 2018. 01. 31. 13:04:40
#
Corridor Creeper kuka thx Blizz..
mikej95 avatar
8 hónapja | 2018. 01. 31. 15:02:00
#
@Bioritmus: Meta-ból a hulladék kategóriába került konkrétan, 4/3-ra kellett volna nerfelni, hogy legalább spell-ek nagy részére immúnis legyen, de az eredeti statok vállalhatatlanok voltak.
Bonemare meta lap, de sok népszerű pakliban eddig is csak opcionális lapként szerepelt. Közben paladin exkluzív Spikeridged Steed meg 6 manáért megy.
Patches, Raza nerf nem tudom minek kellett, wild az cancer volt eddig is.
Bioritmus avatar
8 hónapja | 2018. 01. 31. 18:53:54
#
@mikej95: Raza nerf még oké mert a Highlander priest már jó ideje top 1 deck :D Patches nerf értelmetlen szerintem is, Bonemare idegesítő bár én is használom de azért a nerf kellett rá :D egyedül a Corridor Creeper borított ki pedig egy elég jó lap volt de így teljesen kiesik :/


Lite versions: