Hearthstone kártya készül egy klasszikus World of Warcraft hibából

Szerző: xoki | 2018. November 21. | hír | 3 hozzászólás

A World of Warcraft történetében talán az egyik legemlékezetesebb pillanatok egyike volt a Corrupted Blood incidens.

2005. szeptember 13-án egy játékos visszatért az új, Zul'Gurub nevet viselő raidről, majd előhívta petjét Azeroth egyik fővárosában. Egy komoly hibának köszönhetően az előhívott állaton továbbra is jelen volt a Corrupted Blood nevezetű debuff, amely értelemszerűen kizárólag a raiden belül maradhat aktív. A Corrupted Blood addig sebezte az érintett karaktereket, amíg azok meg nem haltak, ráadásul egy bizonyos távolságon belül a debuff minden közeli játékosra átterjedt, tehát lényegében egy járvány tört ki a fővárosokban, amelynek köszönhetően minden játékos a földre esett.

Ebből az érdekes és emlékezetes bugból 13 év után egy Hearthstone kártya készül, a Hakkar, the Soulflayer, amely a hamarosan megjelenő új kiegészítő részét képezi majd. Az új DLC, vagyis a Rastakhan's Rumble december 4-én válik elérhetővé és 135 új kártyával bővíti majd ki a játékot.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Megjelenés: 2014. March 11. (PC)
Műfaj: Kártyajáték
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
És csak 50 000 Ft - ot kell fizetned, hogy megszerezd mind a 135 kártyát !
Szerezd meg hát mind 😃
0
0
0
0
💬 1
_AsheXp avatar
@konyaferi22: nem szerzed meg annyiból mindet
0
0
0
0
no avatar
"A Corrupted Blood addig sebezte az érintett karaktereket, amíg azok meg nem haltak, ráadásul egy bizonyos távolságon belül a debuff minden közeli játékosra átterjedt, tehát lényegében egy járvány tört ki a fővárosokban, amelynek köszönhetően minden játékos a földre esett."

A Corrupted Blood addig sebezte az érintett karaktereket, amíg azok meg nem haltak, ráadásul egy bizonyos távolságon belül a debuff minden közeli játékosra átterjedt, tehát lényegében egy 100%-os halálozási rátával rendelkező járvány tört ki a fővárosokban, megölve minden érintett karaktert.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció