Menu
Hearthstone: hamarosan javulnak az erőviszonyok
Szerző: xoki, 2018. január 11., hír

A Hearthstone direktora, Ben Brode egy elég erős utalást tett egy hamarosan érkező, kiegyensúlyozásra fókuszáló frissítésre, amely a következő hónap folyamán várható.

Ben Brode twitteren közölte, hogy a következő patch-ben új események kaptak helyet, valamint ekkor várható a kiegyensúlyozás is. Egyelőre semmi konkrétumot nem árult el, de néhány lap láthatóan dominálja a jelenlegi metát, ezért aki figyelemmel kíséri a játékot, annak rögtön beugorhat egy-két domináns lap, amelyre ráfér a gyengítés.
Lehetséges, hogy az egyik ilyen a Corridor Creeper lesz a legújabb kiegészítőből, vagy a Patches the Pirate, amit szinte minden pakliban láthatunk. Utóbbi az idei első kiegészítővel elhagyja a standard formátumot, így lehet, hogy nem fog sor kerülni a változtatásra.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
peteraveiro avatar
1 éve | 2018. 01. 14. 12:38:58
#
A control stilus jöhetne már vissza a játékba,vagyis játszható lehetne már és túl sok az RNG az új kieg. óta.
mikej95 avatar
1 éve | 2018. 01. 14. 20:19:10
#
@peteraveiro: Az RNG jó, midrange Hunter halott az új kiegészítő óta, face/aggro paklik se az igaziak - javarészt mivel újra népszerűek a taunt-ok - ráadásul Patches távozik, de amióta megvan új legendary hunter fegyver, azóta egy pure spellhunter decket használok, egész jó winrate-t produkál és nem is unalmas.
Corridor Creeper pedig cancer lap, nem azért mert erős, hanem mert szinte minden deck-be bele van zsúfolva.
matany001 avatar
1 éve | 2018. 01. 12. 09:32:53
#
Nah, erre aztán kíváncsi leszek. Így is tud elég szemét lenni a játék, 90% -ban még mindig az dönti el a meccset, milyen lapokat húzol szépen sorban.


Lite versions: