Menu
HDR G-Sync monitorok és Max-Q laptopok az Nvidiától
Szerző: xoki, 2017. május 30., hír

Elkezdődött a Computex, ahol az Nvidia vezérigazgatója, Jensen Huang egy részletes beszéd formájában jelentette be, hogy az idei show egyben egy új HDR G-Sync monitor széria debütálása is lesz.

Eredetileg már az év elején leleplezték a monitorokat, de a Computex lehet az a rendezvény, ahol majd több új információ kiderül a termékekről és ami a legfontosabb, hogy milyen áron is fogják kínálni azokat. A már leleplezett Asus és Acer modelleken kívül nem tudni, mik várhatók még, és ezek bemutatására valószínűleg most fog sor kerülni.
Íme az Asus, valamint az Acer terméke:

Ezenkívül az Nvidia a „Max-Q” dizájnt is kiemelte, amely a GTX 1080-nal ellátott laptopokra jellemző. Ezek laposabb, könnyebb, játékosoknak szánt laptopok, amelyek nagy teljesítményre képesek a lehető legkisebb energiafogyasztás mellett. Nem egy új termékről van szó, hanem egy kiemelt magyarázatról, hogy az évek során milyen vékonnyá is váltak ezek a termékek.

Egyelőre az új monitorok tűnnek a legizgalmasabbnak, ezért remélhetőleg minél hamarabb elárasztanak bennünket bővebb információkkal.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
H-ECTOR avatar
1 éve | 2017. 05. 30. 18:09:23
#
mi a hír, ha már az év elején leleplezték őket?
LordSzalko avatar
1 éve | 2017. 05. 30. 17:08:41
#
A címből kiindulva az Nvidia birtokolja az Asus-t és az Acer-t is. Az más, hogy NV-s dolgokat használnak fel más gyártók a termékeikben, pl G-Sync.


Lite versions: