Hatvan ingyenes demóval tért vissza a Steam Indie Celebration

Szerző: Pafry | 2021. May 14. | hír | 7 hozzászólás

A krakkói székhelyű Digital Dragons a tavalyihoz hasonlóan idén is megrendezi az Indie Celebration névre hallgató online eseményt, melynek keretein belül ezúttal 60 indie címet tesznek elérhetővé kipróbálás céljából.

Ez egy nagyszerű lehetőség a kis létszámú fejlesztőcsapatok számára, hogy megmutathassák játékaikat a nagyközönség számára. Tavaly ugyanez a szám még csak 25 volt, a Steam is érszrevehetően egyre több teret enged az indie fejlesztők alkotásainak.

A címeket több mint 250 játék közül választotta ki egy szakmai zsűri, ráadásul a hazai vonal is képviselteti magát, ugyanis egy magyar alkotás is bekerült a győztesek közé, mégpedig a Vagrus: The Riven Realms képében. Az így kiválasztásra került játékok fejlesztői még jutalomban is részesülnek, így pedig külön öröm, hogy magyar fejlesztők is részesülhetnek ebből.

A kipróbálható demók teljes listáját itt találjátok.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Azért egy Far Cry 6 demónak, Prince of Persia The Sand Of Time Remake és LEGO Star Wars The Skywalker Saga demónak jobban örültem volna vagy esetleg Gotham Knights demónak, mindig csak indie játékokat lehet kiprobálni, ez olyan szemétség.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: A jól bejáratott szériáknál nincs igazán szükség demóra, indie címeknél pedig neked is jó mert csomó újdonságot megismerhetsz így, plusz ők is komoly figyelmet kapnak ilyenkor.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Demo-ra mindig szükség lenne (4-6 óra kb), kategóriától függetlenül, még bejáratott címnél is, mert azt is el tudják b*szni, nem gyengén, hiába van bejáratva a cím.
0
0
0
0
xCube avatar
Az ingyenes demó kifejezésen mindig jót kell mosolyognom.
0
0
0
0
💬 2
Csicso avatar
@xCube: Megmondom neked én nem is értem. Ez valami olyan mint egy lebutított 30 napos próbaverzió amit 30 napig (milyen meglepő) ideig használhatod ingyen?

Megjegyzem azt is hülyeségnek tartom amikor x napig játszható egy játék. Szerintem a jó az lenne, hogy mondjuk MINDEN játék egy adott profilból játszható lenne mondjuk 6-8-12 órán keresztül és ha tetszik akkor megveszed. Ha nem tetszik lehet nem is játszod ki a teljes 12 órát hanem csak mondjuk 2-3-at akkor törlöd és többet feléje sem szagolsz.
0
0
0
0
no avatar
@Csicso: Bizony, van fizetős demo is, Early Accessnek hívják...

12 óra? Amikor ma egy AAA cím jó ha eléri a 8-10 órát 40-60€-ért...persze ezek fényében adnak majd 12 órás free kipróbálást, hogyne.

-

Erre találták ki a havidíjas szolgáltatást részben amikor 12€-ért hozzáférsz nem kevés játékhoz, időkorlát nélkül.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Ezt nagyon jó ötletnek tartom, rengetek ismeretlen gyöngyszemet lehet kifogni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció