Hatodik alkalommal is elhalasztották a Skull and Bonest

Szerző: xoki | 2023. January 14. | hír | 14 hozzászólás

A Skull and Bones már több éve készül, de úgy tűnik, a Ubisoft egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy mit kezdjen a nyílt világú, kalózos akciójátékával. Meglepő (vagy nem) módon a kiadó úgy döntött, hatodik alkalommal is elhalasztja a játékot, amelyet most már a következő pénzügyi évük folyamán terveznek kiadni.

Tavaly júliusban megtudtuk, hogy a Ubisoft négy fejlesztés alatt álló játékát is elkaszálja, és a kiadó most további három bejelentetlen címet adott hozzá ehhez a listához. Ami viszont még ennél is meglepőbb, hogy a cég úgy döntött, tovább halasztja nyílt világú, hajócsatákra fókuszáló játékát, a Skull and Bonest. Nem sokkal a bejelentést követően a kiadó közel 30 percnyi friss játékmenetet mutatott a régóta készülő játékából.

A Skull and Bones 2017-es bejelentése óta ez lesz a hatodik halasztás, tehát a játék 2023. március 9-én sem fog elérhetővé válni. A legfrissebb terveik szerint a következő pénzügyi évben, azaz 2023 áprilisa és 2024 márciusa között számíthatunk rá. Állítólag kormányzati támogatások miatt a játéknak 2023 áprilisa előtt mindenképpen meg kellett volna jelennie, de úgy tűnik, ez az információ nem fedte teljesen a valóságot.

Ami a fejlesztési problémákat illeti, tényleg nevetségesen nagy káosz alakult ki a stúdiónál, szóval érdekes lesz majd látni, hogy milyen állapotban lesz a játék, amikor végre megjelenik, ha egyáltalán valaha is sor kerül rá.

Skull and Bones
Skull and Bones
Skull and Bones
Megjelenés: 2024. February 16. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Singapore
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Danikika94 avatar
Rohadtul várom... de ezekután kezdek kételkedni hogy megéri-e ennyire a várakozás....
0
0
0
0
jodo1978 avatar
Nem tudom mi ez a halasztgatosdi ,de hogy nem az évtized játékát ekecselik az tuti.Meg hát ez csak egy Ubi játék,ne is részletezzük tovább.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Na, meg a vegen ott valaki(k) a fejesek kozott is elismertek, hogy ebben a formaban kutyat sem erdekelne a jatek, 1 kalap sz@r, meg az ezer eves AC: Black Flag is tobbet utdott felmutatni a temaban, jatekmenetben... :)
2
0
0
1
botmunpls avatar
Jaj, ha meg kijönne hasonló állapotban mint a cp77 akkor azért menne a gúny/felháborodás.
Ez van, várni kell.
0
0
0
0
💬 3
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@botmunpls: Teljesen logikus, jogos lenne a kommented ehhez a cikkhez, ha ennek a jateknak a fejlesztesenel is arrol lenne szo, mint a C2077 eseteben... :D ;)
0
0
0
0
botmunpls avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Én úgy tudom, egyelőre nem ismertették konkrétan a halasztás okát. Az ubit ismerve az ő optimalizáltságukat, én hasonlóan bugos romhalmazra gyanakodnék, mivel már ők is estek bele ilyenbe. Ha szarul állnak anyagilag, nem adhatják ki ami nem jó.
De a cikk utolsó bekezdése is erre utal.
0
1
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@botmunpls: Evek ota halasztgatjak, ezt mar nem lehet arra fogni hogy mert meg optimalizaljuk kicsit. Itt egyszeruen arrol van szo, hogy mikor belekezdtek, vmi egeszen mast akartak kihozni belole, aztan folyamatosan valtoztatgattak, illetve meg tovabbra is ebben a godorben van, h a jelek szerint tovabbra sincsen 1 letisztult, kozos irany, ahova a fejlesztok haladhatnanak hogy vegre elkeszulhessen
0
0
0
0
santakigyo avatar
😀😀😀

Hol van a jó öreg Ubi?
0
0
0
1
💬 3
vyne avatar
@santakigyo: Mar reg nem az igazi sajnos. A kovetkezo egy - ket evben meg megmutathatjak az avatarral es a star wars jatekkal, hogy tudnak rendes jo jatekot csinalni de en nem tartom vissza a lelegzetem. En mar reg eltemettem oket.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@santakigyo: Felmondtak az emberek kiöregedtek..
0
0
0
0
santakigyo avatar
@MaximumGame: Az is.Meg leginkább a minél több pénzt kisajtolni lehetőleg nulla újítással.Ezèrt a vezetőség felelős.Ez van.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
A Ubi hajója 2022-ben komoly léket kapott és azóta se tudtak partra vergődni. Talán majd az új AC segíthet.
2
0
0
0
💬 1
cabus26 avatar
@Belchior10: Csak is saját maguknak köszönhetik!
Megérdemlik a sorsukat.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Már megint az uborkafos 🤣🤣🤣😂😂😂
0
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció