Határozatlan időre elhalasztották a Ghost Recon Frontline zárt tesztjét

Szerző: xoki | 2021. October 14. | hír | 4 hozzászólás

Múlt héten a Ubisoft leleplezte a Ghost Recon franchise következő darabját, melyet a battle royale műfaj ihletett meg. A free-to-play Ghost Recon Frontline-t a rajongók legnagyobb része negatív visszajelzésben részesítette, hiszen az újabb játékoknak lassan semmi közük nem lesz a régebbi részekhez.

A Ghost Recon Frontline bejelentő videója alatt körülbelül a játékosok 80%-a kattintott az „Ez nem tetszik” gombra, miközben a közösségi oldalakat ellepték az elégedetlen felhasználók. Úgy tűnik, a Ubisoft vette a lapot: határozatlan időre elhalasztotta a játék zárt tesztjét, melynek okát egyáltalán nem is részletezték.

Igazából rengeteg magyarázata lehet a halasztásnak, de elég valószínű, hogy döntésük elsődleges oka a játékosok felől érkező temérdek negatív visszajelzés. Ugyebár, ha a játékosokat nem hozza lázba a játék, akkor a tesztszerverek is kihaltak maradnak, ezért mindenképpen a játék elhalasztása a legjobb döntés.

A Tom Clancy's Ghost Recon Frontline PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 és Stadia platformokra érkezik majd, de jelenleg nem tudni mikor, illetve a fogadtatásból kiindulva az sem kizárt, hogy teljesen elkaszálják a projektet.

Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Torba10 avatar
Nem is értem mit gondoltak. Egy újabb tucat unalmas szar online shotter.
0
0
0
0
Larten avatar
*Ubisoft Bucharest*

Gondolom leléptek a fejlesztők egy másik stúdióhoz, és vitték a projektet, mondván az az övék :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció