Három új Star Wars-játékon dolgozik a Respawn Entertainment

Szerző: xoki | 2022. január 25. | hír | 7 hozzászólás

A Star Wars Jedi: Fallen Order sikere után egyáltalán nem meglepő, hogy a Respawn belevágott a folytatás elkészítésébe. Azonban stúdión belül nem csak a következő Star Wars Jedi cím készül, hanem két másik projekt is tervben van: egy FPS és egy stratégiai játék.

Az EA nemrég hivatalos közleményben hozta a rajongók tudtára, hogy a Respawn három Star Wars-játékon dolgozik, melyek közül az első természetesen a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.

A Medal of Honor és a LucasArts veteránja, Peter Hirschmann által vezetett második csapat egy FPS címet készít. Érdekes módon Hirschmann az eredeti Battlefrontok fejlesztésében is részt vett, de jelen esetben nem tudni, hogy az új projektjének köze van-e a szériához. Végül, de nem utolsósorban a Respawn és a Firaxis Games veteránjai által alapított Bit Reactor összefogott, hogy közösen elkészítsenek egy vadonatúj, a népszerű univerzumban játszódó stratégiai játékot.

Az EA egy elég érdekes időpontot választott a bejelentésekre, mivel a Disney-vel kötött exkluzivitás hamarosan lejár, ezzel mindenki előtt feloldva a Star Wars licencet. Egyébként már köztudott, hogy több nagyobb stúdió (Ubisoft, Quantic Dream) is belekezdett saját Star Wars-projektjébe.

no cover
no cover
Star Wars Jedi: Fallen Order 2
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mavman 16 avatar
Bárcsak az egyik a Battlefront 3 lenne!
Meg mondjuk, hogyha egy Imperium Galactica mintájú stratégiai lenne.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Reoublic Commando 2-t a népnek, ettől lejjebb ne legyen!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@RaggaBone: Tényleg, erre nem is gondoltam, más Star Wars FPS nem hiszem hogy lenne.
Remélem van tökük hogy az legyen.
0
0
0
0
ZoZZo avatar
@hikadam: Star Wars Jedi Knight: Dark Forces I-II
0
0
0
0
no avatar
Hmm Empire at War szagot érzek? :D
0
0
0
0
no avatar
Imádom a Fallen Ordert. Most vettem Konzolvilágon 400Ft-ért. Féltem, hogy a gépem gyenge lesz hozzá, de mediumon kisebb laggokkal elmegy. Nekem élvezhető így is. Remélem a többi játék is ilyen jó lesz! :D
0
0
0
0
no avatar
Az egyik remélem a Titanfall 3 :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció