Három hét alatt 10 millió fölé ugrott a MultiVersus játékosszáma

Szerző: xoki | 2022. August 11. | hír | 1 hozzászólás

A MultiVersus mindenképpen az év egyik kellemes meglepetésének számít, amely mondhatni a Brawlhalla és/vagy a Smash Bros. mintájára készült verekedős játék. A játékosok a Warner Bros. Discovery karaktereivel (például Rick, Morty, Arya Stark, Batman, Bugs Bunny, Superman, Tom és Jerry stb.) szállhatnak szembe egymással.

A Warner Bros. free-to-play játéka rövid időn belül hatalmas népszerűségre tett szerint. A tracker.gg oldalon látható adatok alapján a MultiVersus már több mint 10 250 000 egyedi felhasználói fiókkal büszkélkedhet. A tracker.gg a játék API-jához hozzáférve szolgáltatja az információkát, így az ott látható számok elég pontosak.

A MultiVersus zárt bétája július 19-én rajtolt el, egy héttel később pedig mindenki előtt kitárta a kapuit. Ez azt jelenti, hogy hetente körülbelül 3-4 millióval bővült ki a játékosbázis. Természetesen az említett oldalon látható statisztikák az összes platformra vonatkoznak, nem csak PC-re.

Sajnos a MultiVersus Season 1 a vártnál később érkezik, ugyanis határozatlan időre elhalasztották azt. A frissítéssel egyébként rangsorolt mód, kooperatív arcade mód, és egy 50-tier battle pass érkezik majd.

MultiVersus
MultiVersus
MultiVersus
Megjelenés: 2022. July 19. (PC)
Műfaj: Verekedős, Platform
Fejlesztő: Player First Games
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
VidarArt avatar
Ezen meglepődtem, mivel nálam nagy csalódás volt a játék.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció