Három filmet és hét sorozatot tervez készíteni a Sony

Szerző: xoki | 2020. December 28. | hír | 10 hozzászólás

A PlayStation nevet eddig nem meglepő módon mindenki a játékokkal kötötte össze, de úgy tűnik, hamarosan filmek és sorozatok készítésébe is belevágnak. Egy ideje már tudjuk, hogy készül az Uncharted film és a The Last of Us sorozat is az HBO-ra, de nagyon úgy fest, hogy ez még csak a kezdet.

A CNBC interjúja során a Sony Pictures vezérigazgatója, Tony Vinciquerra felfedte, hogy a vállalat három filmet és további hét TV show-t tervez készíteni PlayStation IP-k alapján. Az Uncharted filmben a Spider-Man: Homecoming sztárja, Tom Holland kerül a fiatal Nathan Drake szerepébe. A tervek szerint a film 2021 júliusától lesz látható a mozikban. A Last of Us HBO-széria társírója és vezető producere a széria kitalálója, Neil Druckmann lesz, aki a Chernobyl készítőjével, Craig Mazinnel dolgozik majd a sorozaton.

Azt pedig jelenleg még teljesen homály fedi, hogy a másik két film, illetve hat tévésorozat mely játékokat fogja feldolgozni. Tehát egyelőre csak találgatni tudunk, hogy vajon a God of War széria, az InFamous franchise, a Gran Turismo, a Ratchet & Clank, a Sackboy vagy a Days Gone látható lesz-e a filmvásznon is.

Ti melyik PlayStation IP-ből szeretnétek egy filmet vagy sorozatot látni?

no cover
no cover
The Last of Us Part II
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Túlélő-horror
Fejlesztő: Naughty Dog
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bukta avatar
Ratchet & Clank ha jól tudom már van. Bár nem láttam még, de ha valakit érdekel ránézhet.
[LINK]
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Filmeket biztos megnézem aztán majd úgyis kiderül milyen lesz, de sorozat nem érdekel.
0
0
0
0
💬 5
botmunpls avatar
@Warlordcommander: Pedig valószínű a sorozatok hasonlóak lesznek mint a streaminges minisorozatok, pl a witcher, chernobil, és kvázi 2 hosszabb film átformálásaként fognak funkcionálni
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@botmunpls: Nem vagyok oda a sorozatokért, az általad említett witchert és csernobilt se láttam. Egyszerűen nem nekem való, szerintem hosszú, vontatott valamik.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Warlordcommander: Pedig már jó ideje az van, hogy a sorozatok többet érnek, mint a Bollywoodi filmek! 😂
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gigazte: Nem nézek sok hollywoodi filmet se, inkább más nemzetiségűt mint amerikait. Plusz a régi jó filmeket. Marvel és társai meg elmehetnek a búba, ahogy a sorozatok is. Lehet hogy azok se hollywoodiak de ugyan úgy amerikai.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Warlordcommander: Addig jó, ne is nagyon szennyezd velük magadat.
0
0
0
0
Liptik avatar
God of War, Horizon Zero Dawn, Uncharted, Bloodborne, Ratchet & Clank, Ghost of Tsushima. A Last of Us nem érdekel.
0
0
0
0
bukta2 avatar
A Ratchet & Clank-et énis szívesebben nézném mert animációs filmből többet kitudnának hozni mint 1 élőszereplős filmből,most is megcsinálják az Uncharted-et mert az kijön kevés CGI vel, de pl egy Horizon zero dawn vagy egy god of war megfilmesítése elég nagy költségű lenne annyi CGI vel, de ha valaki megtudná ezeket csinálni az a SONY
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Én a legújabb Ratchet & Clank játékot szívesen megnézném moziként.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció