Menu

Hangulatos előzetest kapott a Dishonored fejlesztőinek új címe, a Redfall

Szerző: Pafry, 2021. június 14., hír

A Dishonored szériáról ismertté vált Arkane Studios jelenleg két nagy projekten is dolgozik. Az egyik ugyebár az egyre nagyobb hype-ot generáló Deathloop, amelynek egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, de már elég részletesen bemutatták nekünk annak játékmenetét. A másik játékról viszont elég keveset lehetett hallani, egészen mostanáig Project Omen néven futott, most azonban a Microsoft E3-as konferenciáján kiderült a valódi címe: Redfall.

A Redfall egy pörgős shooternek ígérkezik, amely a játék címét adó Redfall szigetén játszódik, ahol vámpírokra kell vadásznunk néhány társunkkal karöltve. Gameplay-t egyelőre nem láthattunk, ám feltehetően ebben a játékban is visszaköszönnek majd a fejlesztő egyedi stílusjegyei.

A Redfall egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, ám annyit tudni, hogy 2022 nyarán érkezik majd PC mellett kizárólag Xbox Series X/S-re.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 10
no avatar
Azért én már nagyon örülnék ha lenne egy Dishonored 3.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Hát nem tudom. Ezek a karakterek nem fogtak meg. Majd ha lesz róla gameplay, akkor lehet érdekelni fog a dolog. Gondolom ez egy multiplayer cím lesz.
0
0
0
0
💬 7
TYREXLORD avatar
@kmetovics: 4 fős co-op szerintem. 😀 Vagy egyik fél vámpírokkal, másik fél meg az embekkel. 😃 De jobban inkább 4 fős co-op-ra hajaz a bemutató.
0
0
0
0
Apor avatar
@TYREXLORD: Vámpírokkal is jó lenne menni, a Nosgoth nagyon adta a hangulatot a vámpírok vs emberek felállásban.
0
0
0
0
TYREXLORD avatar
@Apor: Ohh vámpírok nagyon OP-k lennének. Bár, ha jól van ellenük nerfelve az emberi rész, akkor simán win-elhető a meccs.
De ezt majd úgyis később tudjuk meg. Adnék egy ilyen módot.
0
0
0
0
Apor avatar
@TYREXLORD: Szerintem meg lehet oldani a balancot. Vámpírok kevesebb élet nagyobb sebzés, emberek még kevesebb élet + távolsági automata fegyverek. 😃
0
0
0
0
TYREXLORD avatar
@Apor: Hát, ha az embereknek kevesebb élet jut. Akkor lehet, hogy simán aprítják őket. Bár a tovlsági automata fegyverek nem rossz ötlet.
0
0
0
0
five-0 avatar
@TYREXLORD: Legyen is coop inkább, az ilyen játékoknál rendszeresen elrontják a balance -ot, ami elég hamar a játékok halálához vezet.
0
0
0
0
TYREXLORD avatar
@five-0: Sajnos igen. Jó is lenne egy faxa kis Co-op. 😀
0
0
0
0
Apor avatar
Olyan mint egy Vampire the Masquerade multiplayer. Esetleg mint a Nosgoth multicím modern köntösben. Avval annó játszogattam, szerettem. Lehet adok egy esélyt ennek a játéknak, szeretem a vámpíros hátterű cuccokat. "Vérpótlónak" jó lesz míg meg nem jelenik az új Vampire the Masquerade.
0
0
0
0


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb