Hangulatos előzetest kapott a Dishonored fejlesztőinek új címe, a Redfall

Szerző: Pafry | 2021. June 14. | hír | 6 hozzászólás

A Dishonored szériáról ismertté vált Arkane Studios jelenleg két nagy projekten is dolgozik. Az egyik ugyebár az egyre nagyobb hype-ot generáló Deathloop, amelynek egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, de már elég részletesen bemutatták nekünk annak játékmenetét. A másik játékról viszont elég keveset lehetett hallani, egészen mostanáig Project Omen néven futott, most azonban a Microsoft E3-as konferenciáján kiderült a valódi címe: Redfall.

A Redfall egy pörgős shooternek ígérkezik, amely a játék címét adó Redfall szigetén játszódik, ahol vámpírokra kell vadásznunk néhány társunkkal karöltve. Gameplay-t egyelőre nem láthattunk, ám feltehetően ebben a játékban is visszaköszönnek majd a fejlesztő egyedi stílusjegyei.

A Redfall egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, ám annyit tudni, hogy 2022 nyarán érkezik majd PC mellett kizárólag Xbox Series X/S-re.

Redfall
Redfall
Redfall
Megjelenés: 2023. May 02. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Arkane Austin
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Azért én már nagyon örülnék ha lenne egy Dishonored 3.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Hát nem tudom. Ezek a karakterek nem fogtak meg. Majd ha lesz róla gameplay, akkor lehet érdekelni fog a dolog. Gondolom ez egy multiplayer cím lesz.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@kmetovics: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Apor avatar
Vámpírokkal is jó lenne menni, a Nosgoth nagyon adta a hangulatot a vámpírok vs emberek felállásban.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Apor avatar
Szerintem meg lehet oldani a balancot. Vámpírok kevesebb élet nagyobb sebzés, emberek még kevesebb élet + távolsági automata fegyverek. 😃
0
0
0
0
five-0 avatar
Legyen is coop inkább, az ilyen játékoknál rendszeresen elrontják a balance -ot, ami elég hamar a játékok halálához vezet.
0
0
0
0
Apor avatar
Olyan mint egy Vampire the Masquerade multiplayer. Esetleg mint a Nosgoth multicím modern köntösben. Avval annó játszogattam, szerettem. Lehet adok egy esélyt ennek a játéknak, szeretem a vámpíros hátterű cuccokat. "Vérpótlónak" jó lesz míg meg nem jelenik az új Vampire the Masquerade.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció