Hamarosan új külsőt kap a Steam Könyvtár

Szerző: xoki | 2019. September 05. | hír | 13 hozzászólás

Egy ideje már tudni lehet, hogy a Valve a Steam felhasználói felületének felújításán dolgozik. Először a Steam Chat frissítése vált elérhetővé, és nemsokára a Steam Könyvtár is megújul.

A Valve közzétett egy új hírt, amelyben részletesen kifejtik, hogy mire számíthatunk. Rengeteg olyan játékos van, akinek már 15 évnyi játékot tartalmaz a könyvtára, és természetesen minden játékosnak egyedi a kollekciója.

„Egy jó könyvtárnak nem szabadna csupán poros polcokból állnia, egy élvezetes helynek kell lennie, amit felfedezhetsz, és ahol megtalálhatod, amit keresel. Akár naprakész akarsz maradni abban, mi történik játékaiddal, akár játékot keresel, amit barátaiddal játszhatsz, vagy felfedeznéd, hogy mi történik játékod közösségében, a könyvtáradnak támogatnia kellene ebben” – olvasható a Steam oldalán.

A felújított Steam Könyvtár egy sokkal tisztább és átláthatóbb felület lesz, amely lehetővé teszi játékaink praktikusabb csoportosítását, valamint a legtöbbet játszott játékainkhoz kapcsolódó újdonságokat is könnyebben megtalálhatjuk. A Steam Könyvtár új kinézetének nyílt bétája szeptember 17-én indul, az újdonságokról bővebb információt a Steamen találhattok.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gamerINSANEdad avatar
Gyerekek.. Mi a túró van a nyílt bétával? Nem akar elindulni?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Sokat váratnak.. már nyáron meg kellett volna jelennie. Valve Time ™ 😃
0
0
0
0
💬 4
gamerINSANEdad avatar
@19ati93: Ja, Én is pont erre gondoltam. Képek alapján szerintem nem 1 nagy durranás. Nekem a mostani steam jobban tetszik. A profilom full testre van szabva, majdnem az összes vitrinem kint van, igényes és átlátható.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@gamerINSANEdad: Profilod privát szóval más ezt nem látja, bár lehet ez a célod.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@19ati93: Csak barátoknak van engedélyezve a láthatósága.
0
0
0
0
xCube avatar
@gamerINSANEdad: A profilodon ez semmit nem fog változtatni.
0
0
0
0
xCube avatar
Bízom benne, hogy az új könyvtár nem fogja szétbarmolni az eddigi rendszeremet. Több mint ezer játékot nagyon nincs kedvem újra kategorizálni.
0
0
0
0
💬 3
tivike avatar
@xCube: Ugyanerre gondoltam. 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@tivike: If you already have categories set up, they'll transfer over and become collections. You can also drag-and-drop games into collections manually, if you want, and add a "shelf" to your home screen to organize games in a way that suits you. For example, you could pin a collection of "local multiplayer" games to the home screen for easy access on your living room PC, or add a collection "unplayed" "indie" games to tempt you to try out something new whenever you open Steam.

Tehát elvileg átveszi az eddigi struktúrát. Ennek örülök 😆 .
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@xCube: Az már könyvtár, én próbálok nagy nehezen túl lépni a 100 játékot 😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Sokkal szebb az új design szerintem.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@TRACERHD: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
19ati93 avatar
Megszokod az újat majd úgyis, mindennel így van. Aztán majd nézi az ember hogy hogy tetszett ez neki régen. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció