Hamarosan új játékot jelent be a Funcom

Szerző: xoki | 2018. February 26. | hír | 5 hozzászólás

A Funcom stúdiónak olyan játékokat köszönhetünk, mint az Age of Conan, The Secret World vagy a Conan Exiles. A fejlesztők most egy újabb projekt bejelentésére készülnek, amelyre hamarosan sor is kerül.

Február 28-án derül ki, miről is van szó, addig is erre az oldalra látogatva lehet különböző nyomok után kutatni a projektet illetően. Maga az oldal egy visszaszámlálást tartalmaz, amely a bejelentés idejét mutatja, valamint különböző nyomokat és a játékban fellelhető karakterek kilétére is fény derül.

Kevesebb mint két nap és kiderül, milyen új játékot, vagy esetleg folytatást kapunk a stúdiótól. Ti minek örülnétek a legjobban?

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Akkor ha jól értem: van egy hír arról, hogy elképzelhető, hogy lesz majd egy hír arról, hogy talán, ha minden jól megy lesz majd valami, de nem biztos?
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@csuz-li: Welcome to gepigeny.hu
0
0
0
0
Erik1996 avatar
@csuz-li: Ezt jól meg azt mondtad! 😃
0
0
0
0
KalmarErik avatar
"Funcom" Mint valami nagyon ergya képregény találkozó.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Ha az eddigi Funcom játékok közül csak egy is tetszett volna, akkor lehet, hogy kíváncsian várnám a projektet. De egyébként is már így is annyi bejelentett, de bizonytalan állapotú játék miatt izgulhatok, úgyhogy amúgy sincs túl sok kapacitásom a találgatásra/reménykedésre.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció