Hamarosan Steamen is elérhető lesz az Apex Legends

Szerző: xoki | 2020. October 23. | hír | 6 hozzászólás

Az EA júniusban árulta el, hogy az Apex Legends még ebben az évben elérhetővé válik a Steamen, és most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor fog erre sor kerülni.

A Respawn népszerű battle royale játéka november 4-étől lesz letölthető a Valve platformjáról. Szintén ekkor várható a 7. szezon is, és azzal együtt az új tartalmak. Az EA néhány címénél az Originnek is futnia kell attól függetlenül, hogy Steamen vásároltátok meg az adott játékot. Az Apex Legendsre ez nem vonatkozik, de ettől függetlenül hozzákapcsolhatjátok majd az EA fiókotokat, például ahogy a Star Wars: Squadrons esetében is.

Miután az Apex Legends Steames verziója is megérkezik, szinte az összes nagyobb EA-játék elérhető lesz a Valve platformján, amely igazából nem meglepő, hiszen az EA korábban hivatalosan is bejelentette, hogy 2019 végétől kezdve ismét jelen lesz a platformon.

Apex Legends
Apex Legends
Apex Legends
Megjelenés: 2019. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hunsky avatar
Az utóbbi időben nem sok időm van játszani, de ha van akkor ezt tolom. Igaz BR kategóriában csak a Fortnite-t próbáltam, vagyis pár meccset de az építgetős része miatt nekem nem jött be, de az Apex viszont az egyedi karakterek miatt sokkal inkább és minden Season-ben változtatnak valami ami érdekesebbé vagy legalábbis egy kicsit másabbá teszi a játékot.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Elég durva ,hogy ennek van hír értéke . Próbáltam sajnos egy sima klón játék direktben egyszerű grafikával és tele rossz játék mechanikákkal. A legjobb ,hogy emellé egy fortnite tábor is párosul 😃
0
0
0
0
💬 4
Szabcsiadi avatar
@Legendrush27: Nekem mai napig a legjobb BR játék közösség, és úgy alapból a legjobb BR játék. 2019-ben ez nyerte a legjobb Multiplayer címet is szóval elhappolta a Fortnite és az akkor még híres PUBG-tól is ezt a díjat. A fejlesztő pedig a Respawn akik az egyik ha nem a legjobb fejlesztőcsapat. Így kinek milyen az ízlése, de szerintem ez nem egy klón. Mármint nincsenek abilitykkel megáldott BR gamek, az meg hogyha manapság minden Battle-Royale hát ez van 😜
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Legendrush27: A sima klón annyiból igaz, hogy a fejlesztés alatt álló félkész titanfall 2-t fogták és kiadták apex legend néven BR ként. Szóval ez egy titanfall 2 klón, de azon kívül, hogy BR semmi köze a Fortnitehoz vagy PUBGhez.
0
0
0
0
Torrettos avatar
@hekli96: Na igen de a titanfall is a saját játékuk ,nem egy másik játékot klónoztak le.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció