Hamarosan Steamen is elérhető lesz a Red Dead Redemption 2

Szerző: xoki | 2019. November 27. | hír | 26 hozzászólás

A Rockstar Games a hivatalos Twitter oldalán felfedte, hogy hamarosan Steamen is megvásárolható lesz a Red Dead Redemption 2 PC-s verziója.

A játék november 5-én jelent meg PC-re, de csak a Rockstar saját kliensét használva, vagy az Epic Games áruházából volt beszerezhető. Már ekkor elárulták, hogy csak rövid exkluzivitásról van szó, és most már azt is tudjuk, mikor szerezhetjük be a Valve áruházából.

A nehézkes start után a játék portja egyre jobb lett, ugyanis a cég mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban kijavítsa a hibákat. Sajnos sokan panaszkodtak fagyásokra, illetve teljesítménybeli problémákra, de a hibák nagy részét már sikeresen orvosolni tudták. A hibák ellenére a PC-re elkészült port kétségtelenül a jelenlegi generáció egyik legjobb játékának legszebb változata, de természetesen a konzolos verziók is eszméletlenül gyönyörű tájat tárnak elénk.

A Red Dead Redemption 2 Steames verziója pontosan egy hónappal a PC-s megjelenés után, azaz december 5-én válik majd elérhetővé.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Megjelenés: 2019. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jokko avatar
Meg venném én ha vóna mibül 😃 😃
0
0
0
0
Nemedik avatar
És nCore-ra mikor jön? 😂
0
0
0
0
💬 7
NemAzaSrac avatar
@Nemedik: Nem nevezzuk neven az oldalt !!! amugy varhatoan December 5 utan, mikor felkerul a Steam-re, nem rossz jatek erdemes megvenni hidd el.
0
0
0
0
Nemedik avatar
@NemAzaSrac: Azt teljes mértékben elhiszem,hogy jó játék.Viszont nagyon kevés játékot szoktam megvenni.Egyébként lehet,hogy meg fogom venni majd a virágbolti verzió után,ha nagyon megtetszik.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Nemedik: Ertem, sokan vannak igy ezzel hogy nem minden jatekot vesznek meg, jo magam is igy vagyok ezzel, nekem sem tetszik mind. Amugy nagyon sokan panaszkodnak hogy nincs optimizalva, kell varni vele meg egy kicsit hatha Decemberben mar jobb lesz, amugy a viragbolti varhatoan December 5 utan lesz csak varhato nagy szerencsevel.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@NemAzaSrac: Attól, hogy steamre megjelenik még ugyanúgy kell a R launcher. Inkább az az akadály. Szóval ha törve is lesz biztos nem a steamen való felbukkanásának köszönhető.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@santakigyo: Hello, amugy igen ez is igaz teljes mertekben, csak az az egy akadalyozza meg, en meg azert nem vettem meg eddig, mert felek hogyha meg veszem, utanna elvezhetetlen lesz a jatek, mivel hogy az en asztali gepem nem epp erre a jatekra talaltak ki.. plane ugy hogy szinte folyamatosan azt olvasom hogy az enyemnel jobb szamitogepeknel is sok a baj, es nem olyan szep 😞 😞 .. legalabb egy Demo-t csinalhattak volna, hogy az ember vasarlas elott probalja ki hogy, hogy fut az adott gepen, de akkor nem lenne ennyi eladas 😂😂😂😂😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Nemedik: A kemény arcok még mindig a kalóz kikötőt használják 😊
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Csak tört verzió még ott sincs fent, ahol fent van ott uncracked verzió van, sajnos, én is félek megvenni, edig nagyon előakartam rendelni az elején, aztán mégsem, utánna a sok negatív tapasztalat miatt már nem is rendeltem meg.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
A Rockstar Launcherrel vannak még gondok. Nálam össze akad a Sonic Launcherrel. A játék már nem fagy ki, de komoly vga kell hozzá!!!
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Kérdés a PC-s játéktábornak. Azóta kikupálta már magát a játék annyira , hogy mindenkinél nagyjából szépen fut a játék ? És nem kell vele annyit p#csölni mint a megjelenéskor? 😀
0
0
0
0
💬 1
Miniman1998 avatar
@Arthur Morgan: Én az elején sokat szenvedtem vele, csak segítséggel tudtam elindítani. Azóta viszont már 3 vagy 4 frissítés is kijött a játékhoz, újratelepítés után pedig már nem fagyott le és nem is szakadozott. Stabilan hozza a high-ultra élményt nálam.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Ha addigra már játszható állapotban lesz a játék beszerezzük 😆
0
0
0
0
Tibor567 avatar
Így kell ezt csinálni. Fél év meg egy év epic exkluzivitás.. Ch. 1 hónap, bőven elég. Aki maximálisan támogatni akarja a fejlesztőket, az úgy is epic-en veszi meg.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Tibor567:
Aki maximálisan támogatni akarja a fejlesztőket, az úgy is epic-en veszi meg.

Rockstar Games Launcher inkább, ha már a maximális támogatásról beszélünk.
0
0
0
0
Tibor567 avatar
@LordSzalko: Hopsz, megfeledkeztem, hogy már a Rockstar-nak is van saját platformja. Akkor pl egy Borderlands 3 esetében. Én azért vettem meg epicen, mert imádom a szériát, de 6 hónapot azért nem vártam volna. De, majd steamen is megveszem amikor ki jön. ( Na ez már tényleg támogatás 😃 )
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Tibor567: epicen? nagy lótúrót 😃

rockstar-nál veszi meg minden épeszű ember, úgyis oda szól a key ha 100%-ban támogatnád őket, nem epic khm izénél nem mondok csúnyát..

steameseket megértem mert én is arra várok hogy ott megjelenjen, rengeteg hasznos funkcióval, epic launcher meg useless ahogy van.. semmit nem ér
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@19ati93: +1 epic az egy fail 😀
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@19ati93: Teljesen egyetértek! 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
Ezt már régebben is közölték, de jó az emlékeztető.
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@Andris18: most derult ki igazabol a steames release datuma, eddig csak annyi volt hogy majd decemberbe valamikor
0
0
0
0
Andris18 avatar
@19ati93: Úgy emlékeztem hogy mondták pont egy hónappal később lesz. Talán nem ezen az oldalon, de ez rémlik. Ettől még lehet nem hivatalos megerősítés volt. A lényeg, hogy steamre is jön.
0
0
0
0
kimi100 avatar
Abban a pillanatban Debrői! 😃
0
0
0
0
💬 1
Tuhajohn avatar
@kimi100: Ez valami nagyon menő bőr. Érted?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Nice 😃 erre vártam 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció