Hamarosan kezdődik a Summer Game Fest 2021

Szerző: Pafry | 2021. June 10. | hír | 2 hozzászólás

Ma este 19:30-tól kezdődik az E3 amolyan felvezetőjének is felfogható Summer Game Fest, amely Geoff Keighley vezetésével ismét számos új játékról fogja lerántani a leplet. Az érdemi bejelentések egy félórás bevezető után, este 20:00-kor kezdődnek majd, így ekkor már mindenképp érdemes lehet a streamre kapcsolni.

Az egyik legérdekesebb pletyka a bemutatóval kapcsolatban, hogy itt fogják bemutatni a mostanra már hatalmas hype által övezett Elden Ring játékmenetét, így a FromSoftware rajongói fokozott figyelemmel várhatják a ma estét. Ezenfelül persze számíthatunk további érdekességekre is, hiszen számos nagy stúdió részt vesz a prezentáción, elég csak az EA, a Ubisoft, a 2K, az Epic, a Sony vagy a Microsoft nevét felemlegetni, itt azonban részletezésbe nem mennek bele, csupán trailerek formájában mutogatják majd néhány készülő címüket.

A Summer Game Fest az esemény hivatalos YouTube-csatornáján lesz követhető bárki számára, a bejelentésekről pedig természetesen be is fogunk számolni itt az oldalon.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Remekül időzített cikk.

Nyugi Pafry, nem téged hibáztatlak, tudom hogy nem feltétlenül rajtad múlik 😆
0
0
0
0
💬 1
Pafry avatar
@susguy: Már meg is írtam a show összefoglalóját, eléggé tetszett a vége 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció