Hamarosan jön a GTA Online Bikers

Szerző: xoki | 2016. September 20. | hír | 17 hozzászólás

A Rockstar bejelentette, hogy a következő nagyobb frissítéssel érkezik a Bikers kiegészítő, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját motoros klubot hozzanak létre.

Rengeteg motoros banda összefogott annak érdekében, hogy rávegyék a Rockstar Gamest arra, hogy a GTA Online-t egy motoros DLC-vel bővítsék, és úgy látszik, elérték a céljukat. A Rockstar bejelentéséből kiderül, hogy a Bikers rengeteg új motorral fogja bővíteni a játékot. Létrehozhatjuk saját motoros klubunkat, ekkor a vezető szerepet is betöltjük majd, de akár csatlakozhatunk egy más által létrehozott klubba is. Mindez azt jelenti, hogy az új motorokon kívül új játékmódokat is kapunk, például lehetőségünk lesz csapatversenyekre.

Mindezeken felül a szokásos új választék is érkezik fegyverekből, ruhákból és tetoválásokból a Bikers témáján belül, hogy még egyedibbé tehessük karakterünknek.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Megjelenés: 2015. April 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szilver avatar
MrRaszta01:A címnek nem sok köze van manapság már a játékmenethez,de hogy mutassak valamit itt ez a cikk a GTA eredetéről:

https://www.gamekapocs.hu/cikk/2194/grand_theft_auto_tortenelem

A GTA nem egy autó(lopó) szimulátor.Ugyan úgy beleillenek a motorok is mint az autók,illetve ez a játék akkor a legjobb ha a lehetőségeid is gyarapodnak az újabb részek során(helikopter,repülő,bicikli,evés,fegyverek,különböző boltok...stb).
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Wantrion: valóban, én is azt hiányolom, már szarrá untam őket, meg a mostani árak mellett már tényleg jó lenne egy jobban fizető meló. Egyébként pont az a lényeg, nem véletlenül minden olyan b*szott drága, és az irodákra is elmegy egy csomó fölös pénz, pont ez a cél, hogy csökkentsék az ingame vagyont, amivel saját real world pénzforgalmat generálhatnak.
0
0
0
0
Wentrion avatar
Inkább új heist-eket tennének be a sz***os járművek helyett... szvsz.... Az utóbbi pár update-ben csak járművek jöttek, azok is horribilis áron, aztán csak farmold rá a pénzt vagy ha meg az illető annyira hülye veszi a shark card-ot ezzel is támogatva őket....

Oké... ingyenes.... de könyörgöm, amióta kijött a játék ugyanaz a kib.....tt 5 heist van benne.....
0
0
0
0
ahbar avatar
jó lesz az, külön öröm, hogy ingyen adják 😀
0
0
0
0
mocika92 avatar
Inlive már tesztelve, most jöhet az Online . 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
Mindig autó mániákus voltam,de egy próbát majd megér.
0
0
0
0
Bijuu93-HUN avatar
Mikorra is várható ez a frissítés ? 😊
0
0
0
0
no avatar
Reménykedek benne hogy nem fogja a játéknak az összképét rontani hogy csomó motor fog bekerülni hisz Grand Theft Auto és lehetőleg az lenne a legjobb ha így is maradna. 😀
0
0
0
0
no avatar
Kíváncsi vagyok milyen lesz a GTA6.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Valóban jó látni, hogy ennyi idő után is bővítik a játékot, és nem csak számolják a pénzt.
0
0
0
0
no avatar
Mindig tud valami újat mutatni a Rock! 😃
0
0
0
0
BOMB avatar
esküszöm a rocktars az egyik oly kevés cég amibe csalódni alig lehet 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció