Hamarosan felhagyhatnak a Call of Duty éves kiadásával

Szerző: xoki | 2022. január 25. | hír | 16 hozzászólás

Az Activision Blizzard felvásárlásának híre kapcsán a Call of Duty egyes fejlesztői már alig várják, hogy eltérjenek az éves ütemtervtől, amely a széria fennállásának nagy részében meghatározta a sorozatot.

A Bloomberg jelentése szerint az Activision magas beosztású alkalmazottjai már tárgyaltak arról, hogy fel kellene hagyni a Call of Duty éves kiadásával. A cég jelenleg minden évben kiad egy játékot, melyeket bizonyos stúdiók felváltva készítenek, de ez a stratégia a Warzone megjelenése óta elég kínosnak bizonyult. A fejlesztők úgy vélik, a megjelenési ütem lassítása örömet fog okozni a széria rajongóinak, akik már belefáradtak a Call of Duty folyamatos megjelenésével keltett nyomásba.

A Bloomberg cikkében megemlítették, hogy a Call of Duty: Vanguard eladásai 36%-os visszaesést mutatnak az Egyesült Királyságban, bár még így is a 2021-es eladási listák élére került. A Call of Duty: Vanguard esetében is a „Call of Duty Fatigue” címkét szokták felhozni, amelyet az alulteljesítő részekre, például a Call of Duty: Infinite Warfare-re aggattak rá. Ez annyit tesz, hogy a széria elfáradt és változásra van szükség.

Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Vanguard
Megjelenés: 2021. november 05. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Sledgehammer Games
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bigfooot avatar
Az utolsó cod amivel játszottam a 2005 benmásodik rész volt :D szerettem, de valahogy utána lévő részek kimaradtak, egyébként se szimpatikusak az évente megjelenő játék folytatások
1
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@bigfooot: Azóta is az a legjobb cod! és az még az a Cod volt amit lehetett Cod nak nevezni. na jó, a Cod4 is még nagyon jó volt, de ott kellett volna abba hagyni a sorozatot még akkor is ha a többi MW részek jól sikerültek... de hát persze kinek mi ;)
1
0
0
0
MrPAYER avatar
@bigfooot: Valóban kiemelkedő része volt a sorozatnak a második, de azóta is volt pár ami mindenféleképpen jók voltak, ilyen volt az MW1-2-3, Black Ops 1-2, az Advanced Warfare is a maga módján érdekes....nek tűnt de aztán nem lett maradandó, az abszolút favorit számomra az MW Reboot, technikai oldalról, sztori, multiplayer és az egész úgy ahogy van megvett kilóra, éppen ezért várom hatalmas lelkesedéssel és elvárásokkal az idei részt is ami annak lesz a folytatása.
2
0
0
0
qwex avatar
Helyes! Ez az utolsó 2 cod eléggé trash lett amugy is.
0
0
0
0
no avatar
Felhagynak az éves kiadással, mostantól fél évente fog jönni.
0
8
0
0
santakigyo avatar
Gondolom felhagynak az évenkénti 4 órás kampánnyal és inkább a multira fognak fókuszálni. Ami meg kimerül abba, hogy minden frissítéssel valami benne rosszabb lesz.
0
1
0
0
nemjosajnos avatar
nem az éves kiadással kéne felhagyni, hanem az egésszel. vadökrök.
3
1
0
1
💬 8
Legendrush27 avatar
@nemjosajnos: Persze és az a pár tíz millió játékos majd máshová viszi a pénzét :D Amíg 15.000ft-os skin csomagokat lehet venni az ingyenes "Warzone" mellé és ezt ki is fizetik és ez mellett még az új részek is folyamatosan az eladási toplisták élén vannak addig nem fogak felhagyni ezzel az Ip-vel.

Érdemes megnézni hányszor szerepel a Call of Duty :
[LINK]
1
0
0
0
xCube avatar
@nemjosajnos: Miért kéne a franchise -t kukázni? Ha átállnának két - három éves ciklusra sokkal kevesebb erőforrás kéne a fejlesztéshez és jobb minőségű játékok jöhetnének több tartalommal.

Nem mellesleg szabadítsák ki végre a Raven Software -t a CoD taposómalomból és hagyják őket valami újat fejleszteni, vagy egy folytatást valamelyik régi címükhöz.
2
0
0
0
nemjosajnos avatar
@xCube: nem kell átállni senkinek, semerre. lehet menni a cérnagyárba is dolgozni, nem kell ragaszkodni a játékfjelesztéshez.
0
0
0
1
Ayistion avatar
@nemjosajnos: Te a cérnagyárban dolgozol, hogy így ajánlgatod?
0
0
0
0
nemjosajnos avatar
@xCube: kiszabadítani se kell senkit semmilyen féle vagy fajta malomból.
0
0
0
0
xCube avatar
@nemjosajnos: Neked őszintén mi a problémád?
2
0
0
0
MentaStrike avatar
@xCube: Tippem szerint elzsibbadt az agya a sok cérna gyártásától és ide jön kiélni magát
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@nemjosajnos: Mivel törte így össze a szíved a Call of Duty drágám? 😮 Írd ki magadból és hátha megtudunk vigasztalni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció