Hamarosan elrajtol a Microsoft Inside Xbox eseménye

Szerző: xoki | 2019. November 12. | hír | 5 hozzászólás

Már csak néhány nap és elrajtol az X019, vagyis a Microsoft idei Inside Xbox eseménye, amely során rengeteg izgalmas bejelentésre számíthatunk. A rendezvény november 14-étől november 16-áig fog tartani, a helyszíne pedig London lesz.

Az esemény egyik legizgalmasabb része a speciális Inside Xbox stream lesz, amelyet értelemszerűen azok is figyelemmel kísérhetnek, akik nem tudnak személyesen ott lenni az eseményen. A stream november 14-én, magyar idő szerint 21:00-kor kezdődik majd, és a Microsoft saját streaming oldalán, a Mixeren tudjátok élőben követni.

A livestream során 12 Xbox Game Studios játék lesz látható, köztük új bejelentésekkel. Ráadásul a PC-ről sem feledkeztek el, így előreláthatóan a legtöbb játék biztosan megjelenik majd Windows 10-re is. Ezenkívül a PC-s és konzolos Xbox Game Pass is új játékokkal fog bővülni, ezeket a címeket szintén itt fedik majd fel. Végül pedig Project xCloud hírekkel is előállnak majd, bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mivel.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kimi100 avatar
Szerintem a Plyaground games egy Fable játékot csinál ez 100% Phil Spencer már easter egg-ezett az E3-on . 😃 Abból lehet lesz egy teaser trailer 😆 Illetve, az új The Initiative stúdió is ki fog állítani 1-2 játékot.. Egyet tuti a Ninja Theory új játékát... nem lepődnék meg egy Ori gameplay traileren illetve egy Cyberpunk új traileren sem. Microsoft Flight simulator is lesz. Game Pass játékok bővülése. 343 Haloját szerintem csak a 2020-as E3-on látjuk mozgásban, illetve még egy jó pár játék ott lesz eldurrantva az új gen. konzolokkal együtt. 😃
0
0
0
0
FekaRap avatar
Horizon 5-t biztos nem jelentik itt be, illetve a Motorsport 8 se jön múltkori nyilatkozatuk alapján idő kell még nekik, hogy valami innovatív szülessen.. 😀
0
0
0
0
woodbear avatar
Forza 8, Forza Horizon 5 (vagy egy DLC a 4-hez), Halo, 3-4 gagyi indie játék.
Kb erre számítok.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Tyűha, lehet hogy kiadnak majd akár KÉT x-box exkluzívot is az elkövetkezendő 15 évben ?! (abból egy tuti HALO lesz) 😂
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Jó lenne élesben is látni végre valami next-gen játékot.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció